vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Mijn auto werd gebracht vanwege schade aan de achterbumper. Het herstellen zou 2 dagen duren. En eind van de tweede dag kon ik de auto ophalen. Ongeveer een uur voor sluitingstijd bel ik of ik de auto kan komen halen. `Ja` is het antwoord. Daar aangekomen bleek dat ik de auto de volgende dag pas kon meenemen. Wel was men bereid om de auto de volgende dag te brengen. Ondanks dat ik het niet netjes vond hoe dit gegaan is, immers voor niets komen is altijd lastig, ging ik toch akkoord met de auto de volgende dag laten brengen. De volgende dag werd de auto netjes op tijd gebracht. Ca. 15 minuten later stapte ik in de auto en zag ik wat water op de stuurkolom liggen. Daar schonk ik verder geen aandacht aan totdat ik een half uur later op mijn werk aangekomen was. Toen ik uitstapte voelde het alsof ik een natte broek had. Wat bleek, zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel waren zeer nat. Toen ik ASN Almere belde gaf men aan dat het klopt. Ze hadden de ramen open laten staan bij het schoonmaken (wasstraat) van de auto. De klacht heb ik natuurlijk ingediend, maar nooit iets mogen vernemen.
Behalve dat ASN van tevoren had kunnen aangegeven dat de stoelen nog nat konden zijn hebben ze mij voor niets laten komen (waarschijnlijk was ASN erachter gekomen dat de stoelen nat waren en deze moesten drogen) Maar ik werd van tevoren niet op de hoogte gebracht, geen telefoontje dat dit allemaal gebeurd is, geen excuses, helemaal niets. Ze laten je gewoon in de natte stoel gaarkoken. Wat een slechte service. Dit is geen bedrijf waar ik nogmaals mijn auto voor reparatie aanbied. Als ze nog de moeite hadden genomen om op zijn minst te bellen en excuses aan te bieden, dan had ik nog in overweging genomen om een volgende keer wel weer bij hen aan te kloppen. Maar na zo een slechte ervaring en nalatigheid, erg jammer.
Geplaatst door op 19 aug. 2021 16:23
5 5
Auto zou 3 dagen in garage staan voor herstel. Dit werden er 5. En dan bellen ze nog eens niet zelf zodat je telkens voor niks op de stoep staat. Als je er wat van zegt wordt er lacherig over gedaan. Erg klantonvriendelijk als je het mij vraagt.
Geplaatst door op 4 nov. 2013 14:25
5 5
op zeer slechte manier worden klanten behandeld,houdt zich niet op afspraak,na reperatie auto wordt niet compleet geleverd.
Geplaatst door op 4 nov. 2013 14:11

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (0 positiefen3 negatief