vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Stond met een lege accu in de vrieskou. Een telefoontje en de monteur kwam bij mij thuis om een nieuwe accu te plaatsen. Geweldig. Raad iedereen aan om deze garage te nemen.
Geplaatst door op 19 jan. 2016 15:02
5 5
Afgelopen weekend een proefrit gemaakt. Van tevoren duidelijk gemaakt wat ons budget was. De auto was er ruim boven. Maar de verkoper gaf aan dat we bij een bepaald bedrag een deal hadden. Vervolgens een proefrit gemaakt.
Auto bleek een defecte stuurbekrachtiging te hebben, hoedenplank ontbrak. Op de website stonden foutieve gegevens, foto met hoedenplank. En werkende stuurbekrachtiging.
Na de proefrit om tafel om de deal te maken, bleek er ineens geen akkoord te zijn. De verkoper, Mike, moest eerst met de directie overleggen.
Een vreemd verhaal, omdat er al een deal zou zijn.
Vandaag teruggebeld met het feit dat er nog eens €1000 bij moest. Het verhaal van de 'autoverkoper' blijkt dus wederom waar te zijn.
Dit is niet de enige auto waarbij de foto's niet op de site kloppen.
Kortom, dit bedrijf komt de mondelinge gemaakte afspraken niet na. Een onbetrouwbare partner waar wij dus geen zaken mee gedaan hebben. Had graag een deal met ze gesloten.
Geplaatst door op 19 jan. 2016 0:58

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief