vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Dynamo kapot. ik kreeg Emile zelf aan de telefoon en hij vertelde mij duidelijk en vriendelijk wat de opties waren. De opties waren een nieuwe dynamo of een gereviseerde. een nieuwe lag boven mijn budget, ik wist ook niet dat je hem kon laten reviseren. de keuze was dus snel gemaakt! uiteindelijk is die voor een leuke prijs gereviseerd en doet die het weer net zo goed. ik was de auto ook maar een dag kwijt en kom zeker terug.
Geplaatst door op 8 sep. 2021 10:42
5 5
Flushen automatische versnellingsbak 1996 Volvo 960 Ambassador met slechts 156.000 km gereden. Emile nam aan de telefoon de tijd om de voor en nadelen goed toe te lichten. Afspraak gemaakt en de auto weer opgehaald. Opnieuw nam Emile de tijd om e.e.a. toe te lichten. Ik heb de airco ook laten bijvullen. De automaat schakelt nu nog beter dan ie al deed. En ook de airco is weer tip top bijgevuld.
De kosten waren normaal. Fijn dat in de stad Nijmegen een garage is met vriendelijke bejegening en uitleg van de werkzaamheden. De service was dus prima en de werkzaamheden zijn voor een marktconforme prijs uitgevoerd. Ik ga zeker terug.
Geplaatst door op 11 dec. 2019 21:10

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (2 positiefen0 negatief