vergelijk, kies en maak een afspraak

7 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik kom nu drie jaar bij deze garage en ik heb niks dan goede woorden voor ze over. Ik ben tot nu toe altijd snel geholpen en thuis gebracht als ik mijn auto kwam brengen. Ook hebben ze leen fietsen en leen auto's die er prima uitzien. Goede service en vooral vriendelijke monteurs!
Geplaatst door op 12 aug. 2019 18:51
5 5
Wij hebben daar dit jaar een auto gekocht. Eigenlijk nu bij nader in zien, veel te hoog geprijsd. In eerste leek het prima. Binnen 3 maanden hadden we een aantal behoorlijke reparaties te doen,omdat de auto anders niet de weg op mocht. Ook dit besproken met mijn eigen monteur. Dit vervolgens ook besproken met de RDW en mijn mogelijkheden besproken met rechtsbijstandverzekering. Omdat de rekening opliep naar het randje economisch total loss. Op advies toch tip gebeld om daar mee te overleggen en dit was in alle wegen niet mogelijk. Hoe we het ook aanpakten kwam het er op neer dat we eerst moesten repareren om de weg op te kunnen en dan vervolgens de rest te laten maken bij tip tegen een verzachtend prijsje. Maar we waren wel een paar weken de auto kwijt. Verkoper was hoe dan ook niet voor rede vatbaar en wilde niet luisteren. Nu zijn we een half jaar verder en er zitten weer dingen aan te komen, en wij hebben er geen vertrouwen in. Dus wat ons betreft.... een kwalitatief uitermate teleurstellende garage.
Geplaatst door op 1 aug. 2018 19:19
5 5
een perfecte garage en viendelijk geholpn met leen auto altijd beschikbaar en koffie en goede uitleg
Geplaatst door op 30 mrt. 2016 10:37
5 5
Via een collega is Autobedrijf Tip en Arnold me aanbevolen, nadat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ten opzichte van mijn oude Peugeot dealer - waar ik eerst klant was - een verademing.Arnold heeft me geholpen met de zoektocht naar een nieuwe occasion, waarbij hij de opties op een rij heeft gezet (inclusief de reparatie van mijn oude auto). Uiteindelijk heb ik de koop doorgehakt, samen een auto uitgezocht, waarna hij alles van A tot Z heeft geregeld en niet moeilijk deed bij een aantal aanvullende wensen van mijn kant (bijv. gratis inbouwen van bluetooth autoradio). Kort samengevat, top service, meedenkend en duidelijke (prijs)afspraken.En niet onbelangrijk de auto bevalt nog super na ruim 10.000 kilometers, zonder klachten.
Geplaatst door op 14 dec. 2014 21:25
5 5
fijne klantvriendelijke garage hier is de klant nog koning
Geplaatst door op 6 jan. 2014 13:53
5 5
Fijne garage met veel kennis van zaken en nooit te beroerd om je te helpen! Aanrader! Ook verstand van oudere auto's met minder electronica. Kom er al een aantal jaren en dat zal wel zo blijven!
Geplaatst door op 3 jun. 2013 13:15
5 5
een prima garage geweldig geholpen
Geplaatst door op 29 mrt. 2013 9:53

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 7 reviews
. (6 positiefen1 negatief