vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Autobedrijf - zwolle

80 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Autohandel Ambergen in Enschede.
Deze mijnheer maakt er een gewoonte van om de mensen die voor een auto komen kijken maar
besluiten om geen auto bij hem te kopen gewoon letterlijk te bedreigen !!
Raad ten sterkste af om hier heen te gaan !!
Geplaatst door op 13 dec. 2019 13:38
5 5
Zeer slechte service na aankoop auto veel problemen en nu agressief reageren..koop hier niks a u b
Geplaatst door op 20 feb. 2019 23:39
5 5
Na een aantal zeer slechte ervaringen elders, nu eindelijk mijn vertrouwen in een autobedrijf terug kunnen vinden! Er wordt netjes overlegd alvorens er kosten worden gemaakt, er wordt meegedacht en ik werd als klant meegenomen in alles rondom mijn auto. Ik voelde mij serieus genomen!
Geplaatst door op 17 mei 2018 8:45
5 5
Wat een idioot. Maak je een afspraak om een auto te bekijken. Kom je daar is er niemand. Dus bel je krijg je een grote bek dat hij niet open is voor een proefrit. Proefrit wordt pas gemaakt na verkoop. Mensen niet de moeite nemen om hiervoor naar Zwolle te komen
Geplaatst door op 11 jun. 2017 12:52
5 5
we waren hier na toe onderweg ,na het lezen ,van alle goede opmerkingen maar hier gebleven ps zeer bedankt menssen
Geplaatst door op 27 jan. 2017 16:29
5 5
HANDELSONDERNEMING AMBERGEN IN ENSCHEDE !!!!!! MENSEN KIjK UIT!!! OPLICHTING

Mijn grootste ergernis ooit!
Op 13 juni een FIAT 500 gekocht bij deze beste man.
Alles was geregeld ik heb de auto opgehaald.
En toen...... Toen kwamen de gebreken!!!
Nu door mijn garage laten checken en Ja Hoor schokdempers voorzijde beginnend met een bonkend geluid in de cabine!!!!! Garantie had ik zover dit besproken was. Nu ben ik dus 374€ extra kwijt!!!!!
Nu jammer genoeg regelt hij niets en vervolgens bel je netjes omdat je dit verholpen wil hebben en ja hoor een Grote Bek door de telefoon en vervolgens word er opgehangen als of je een of ander beest bent!!!

Kortom schandalig en diep triest hoe je hier behandeld word zolang hij ze geld maar binnen heeft en verder aflevering en garantie is hier niet van sprake!!! Service leveren weet deze man niet!!!

Dit heeft vervolgens natuurlijk gevolgen en meld dit ook zeker bij de politie en laat mijn advocaat zijn werk doen. Oplichterij mensen Pas Dus Goed op!!!
Geplaatst door op 23 aug. 2016 12:22
5 5
Ten eerste moet mij van het hart dat meneer of mevrouw O.Corsa (en dan wordt er daarvoor gesproken door een ander over nepnamen... O. Corsa is ook wat doorzichtig niet?!) begint over een TURKSE eigenaar. Was het noodzakelijk voor de review om dit erbij te vermelden? Positief of negatieve review prima, deel je mening hier gerust maar ga niet nationaliteiten benoemen. Juist in de tijd waarin we nu leven vind ik dit zeer laag en respectloos. De waarde van de review is daardoor voor mij compleet komen te vervallen. Jammer dat jij een slechte ervaring hebt gehad, maar houd het bij relevante zaken.

Overigens heb ik wel een goede ervaring met dit bedrijf. Ik kan direct terecht voor reparatie van mijn auto, er werd meegedacht over tijdstip en dag zodat het voor mij goed te combineren was met mijn gezinsleven en eigen werk. Vriendelijke en behulpzame jongens. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, daar heb ik in de buurt niks voor kunnen vinden! Er werd eerst netjes met mij overlegt alvorens er kosten aan mij auto werden gemaakt zodat ik niet voor onnodige verassingen ben komen te staan. Top, kom zeker terug!!
Geplaatst door op 21 aug. 2016 16:02
5 5
Was daar geweest om auto te kopen, eigenaar van de bedrijf was boos, onbeleefd , zonder aanleiding, hij moet zeker weten dat ik de auto koopt voordat ik aan de auto mag komen, mag van hem ook geen proefrijden,. Op dwingende manier wilt hij dat ik de auto vandaag koopt, anders houd het van hem op.
De heer eigenaar, we betalen geld, we hebben recht om te cheken dat de auto goed is, vooral zit er geen garantie op.
Geplaatst door op 16 jul. 2016 11:59
5 5
afspraak gemaakt, duidelijk aangeven dat ik hem vanavond nodig had. alles netjes afgehandeld perfect !!
Geplaatst door op 15 jul. 2016 13:54
5 5
Ik kom al jaren bij dit bedrijf. Ze zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam. De reparaties worden altijd netjes gedaan en als je er toch een klacht over hebt dan komen ze je daar eigenlijk altijd in tegemoet. Daarnaast zijn ze echt goedkoper dan de meeste andere garages.
Geplaatst door op 8 jul. 2016 10:37

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 80 reviews
. (65 positiefen15 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >