vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

144 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Tweedehands Polo gekocht bij Auto Wonders. Aardige mensen met goede en snelle service. Ook na de koop werd ik nog goed geholpen bij een over het hoofd gezien mankementje.
Geplaatst door op 9 sep. 2022 12:56
5 5
Meest vreselijke service ooit!

Tweedehands auto gekocht die al snel gebreken begon te vertonen die niet mogen na normaal gebruik van de auto. Bij de aankoop van de auto beloven ze je de beste garantie, maar zodra er gebreken zijn die binnen de wettelijke termijn vallen waarbij Auto Wonders het kosteloos moet herstellen dan is het natuurlijk te veel gevraagd. Dat het wettelijk verplicht is maakt ze niet uit, ze hebben hun eigen regels en ze bepalen dat jij degene bent die alles mag lappen.

Bellen, mailen en brieven sturen heeft weinig zin. Ze nemen niet op of doen je valse beloftes. Gevraagd om papieren op te sturen die we al hadden moeten krijgen bij de aankoop van de auto. Zouden ze zsm toesturen, na ongeveer 10x bellen, sms’en en mailen nog steeds niks ontvangen en dit zal ook niet meer gebeuren.

Erg onprofessioneel en vreselijke service van Auto Wonders!!!

Een advies voor ieder die hier zijn auto wil kopen: doe het niet!

Ga naar een BOVAG gekeurde garage, dan weet je in ieder geval dat je niet wordt genaait of dat het op z’n minst netjes wordt opgelost.
Geplaatst door op 2 sep. 2021 18:11
5 5
Eerlijk prijs gehad voor reparatie
Aardige mensne , echte aanrader voor reparatie in amersfoort
Geplaatst door op 10 feb. 2021 12:50
5 5
Een mooie Audi A3 gekocht bij deze betrouwbare garage, waarmee ik erg tevreden ben. Er mankeerde iets aan de auto (wiellager was versleten), waardoor ik opnieuw contact heb gezocht met de eigenaar van het autobedrijf. Zij hebben mij een uitstekende service verleend door de wiellager onder garantie te vervangen. Hij rijdt nu weer als een zonnetje!
Geplaatst door op 14 okt. 2020 11:51
5 5
Geweldig geholpen nooit geen klagen je kunt je auto hier laten repareren enz zijn uitstekende monteurs
En de prijs is ook goed . Dus mijn vrienden stuur ik daar zeker heen .
Geplaatst door op 11 feb. 2020 12:49
5 5
Ik ben hier al jaren klant , met de service gerichte aanpak steekt dit bedrijf met kop en schouders boven andere bedrijven uit. Prijstechnisch is het ook niet duur en ik ben altijd voor af geïnformeerd over de kosten, Ook de kennis van de monteurs die elk kennis hebben van een specifiek merk is een grote pluspunt. Ga zo door AutoWonders
Geplaatst door op 23 aug. 2019 15:16
5 5
Ik heb paar maanden terug mijn auto gekocht bij AutoWonders en wil graag zeggen dat ik uitermate tevreden ben van de klantvriendelijkheid, de koopervaring en de naverkoop ervaring. Ik kwam 's avonds langs omdat ik interesse had in een wagen, ze gingen hem voorbereiden voor een testrit de dag nadien en ik heb hem die dag gekocht. Werd 4 dagen later spik en span opgeleverd. Na enkele dagen vielen bepaalde puntjes mij op en werden zonder vragen meteen opgelost en gemaakt. Meermaals gehoord: "De auto moet 100% zijn." En dat is hij tot de dag van vandaag nog steeds. Ik kom zeker en vast terug om hier mijn volgende auto te kopen. Hartstikke tevreden en zeker een aanrader!
Geplaatst door op 17 aug. 2019 9:03
5 5
Wat een goede ervaringen met jullie bedrijf eerst al een keer met een lekke band zo uit het niets naar binnen gelopen vriendelijk te woord gestaan en meteen geholpen. Nu met m’n Bmw cabrio een afspraak gehad voor keuren en uitdeuken en spuiten.netjes gedaan het dak ging niet meer open meteen zelfde dag na gekeken en gemaakt. Super, als iemand nog op zoek is naar een goed garage bedrijf zeg ik die heb ik gevonden.ga zo door.Ik kom hier zeker terug. AutoWonders
Geplaatst door op 17 aug. 2019 7:26
5 5
Beste Heer Wonders
Ik rij nu 47 jaar auto in verschillende landen tot voor ongeveer 10 jaar geleden dat ik mocht kennis maken met U .U oogde wat jong maar uw vakmanschap en beleefdheid waren overweldigend tevens U prijzen een 10 plus ik ga emigreren naar Spanje maar ik zal deze garage zeker missen ik wens U en uw medewerkers nog velen succes volle jaren toe met respect vollen groet Anco Lexmond
Geplaatst door op 14 jul. 2019 12:49
5 5
Gisteren zonder afspraak bij AutoWonders langs gereden voor het uitlijnen van mijn Golf 4 omdat deze bij het remmen naar rechts trok.
Bij binnenkomst heeft de eigenaar mij netjes een koffie aangeboden en reed de auto de brug op om deze vervolgens 3D uit te lijnen.
Het is een zeer profesioneel bedrijf waar ze goed klantgericht werken.
De heren hebben hun werk zeer goed verricht.
Dat zie je tegenwoordig een andere garage niet zo netjes meer doen. Helaas is het niet mogelijk om 10 sterren te geven anders had ik dat zeker gedaan.
Heren bedankt voor het verzorgen van mijn auto en voor de lekkere koffie.
Geplaatst door op 11 nov. 2018 15:54

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 144 reviews
. (142 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >