vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
GEACHTE HEER X, ANONIEM KUNNEN WIJ U NIET HELPEN OOK IS UW OPMERKING TOTAAL ONGEGROND, EVENTUELE OPMERKINGEN ZIJN DOOR ONS OOK ALTIJD NAART IEDERS TEVREDENHEID OPGELOST DAAROM KUNNEN WIJ ONS NIET VINDEN IN UW OPMERKING ZEKER OMDAT U LIEVER KIEST VOOR EEN REVIEUW ANONIEM TE MAKEN ZONDER MET ONS CONTACT OP TE NEMEN EN HOOR EN WEDERHOOR TE GEBRUIKEN. HIERBIJ NODIGEN WIJ U OOK UIT CONTACT MET ONS OP TE NEMEN.
Geplaatst door op 19 mrt. 2024 13:48
5 5
wat een waardeloos bedrijf, ze roepen maar wat, dure reparaties en vervolgens is er nog meer aan de hand. ik ga hier nooit meer heen.
Geplaatst door op 19 mrt. 2024 13:36
5 5
Al een aantal maanden was ik opzoek naar een garage die de problemen met mijn auto (oa brommen motor, trillen, klemmende deur) kon verhelpen. Eén garagebedrijf zei dat er niks aan de hand was. 'De auto trilt gewoon. Verder heb ik niks kunnen vinden'. De problemen bleven, dus heb toen besloten om naar een Peugeot dealer te gaan in Voorburg. Davo Peugeot Voorburg kwam met een waslijst aan (achteraf onnodige) reparaties (kosten: 810 euro + 45 euro analyse (???). Met dank aan Bosland autobedrijf is mij 400 euro aan kosten bespaard en rijdt mijn auto weer geweldig! Ze hebben laten zien en uitgelegd wat de problemen waren. En snelle en vriendelijke service verleend. Binnen een dag was mijn auto gemaakt. Ik ben blij dat ik een garage heb gevonden waar specialisten met aandacht naar mijn auto kijken. En daarvoor een eerlijke prijs rekenen. Bedankt Bosland!
Geplaatst door op 25 jul. 2012 15:05

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (2 positiefen1 negatief