vergelijk, kies en maak een afspraak

1 review geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik heb een Ford Transit met dubbele achterdeuren. Nu was een van de ruiten kapot en heb ik de ruit door dit bedrijf laten vervangen.

Echter, de ruiten waren donker (raamfolie) en nu heb ik een ruit heel donker en een ruit vrijwel gewoon glas pal naast elkaar. Niemand van de monteurs heeft mij gewezen op dit verschil tot mijn vrouw het gistermiddag zag. Uiteraard was ik woest.

Een Chinese medewerker, prima monteur, voelde aan de goede ruit en zei 'folie'. Ik zei 'ja' en dat wil ik ook weer op de andere ruit'. Hij zei 'dat is goed'. Nu word ik voor leugenaar uitgemaakt, dat dit niet gezegd is, door iemand die daar totaal niet aanwezig was. Schande!

Nu willen ze de raamfolie plakken voor € 125,-! Belachelijk! Op internet heb ik voor nog geen € 10,- ditzelfde spul.

Zij zeggen nu dat getint glas bijna hetzelfde is als gewoon glas. Een tintje donkerder. Moet je dat als leek weten?

Het zou toch normaal zijn dat de monteur na montage naar mij toe komt en zeg 'weet u wel dat u nu een donkere en een lichte ruit (waar je dus gewoon doorheen kan kijken) heeft? Dan had ik de keuze gehad dit alsnog in orde te maken met raamfolie. Nu laten ze je zo wegrijden en ik rijd voor paal met twee verschillende achterruiten.

Vanmorgen telefonisch contact gehad met vestiging Almere en toen de discussie wat hoog opliep en de medewerker mij niet uit liet praten heeft hij de verbinding verbroken. Zeer onbeschoft.
Kort gezegd, ik kom hier NOOIT meer.
Geplaatst door op 8 nov. 2022 14:11

Review dit bedrijf!

1 review
. (0 positiefen1 negatief