vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Den Haag / Ypenburg

Euromaster Den Haag / Ypenburg - Den Haag


SCORE UIT 21 REVIEWS

Zeer goed 8,5

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

21 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Prima service
Geplaatst door op 19 mrt. 2017 16:04
5 5
Voor een grote onderhoudsbeurt geboekt bij deze garage welke op loopafstand van thuis is. Bij originele dealer ook prijs opgevraagd; ook bij Euromaster dit gedaan; scheelde bij deze laatste maar liefst €200,=. Dan geen gratis wasbeurt en mobiliteitspas overigens (bij dealer wel); zit ik niet mee. Service is prima; niets op aan te merken. Ook voor volgende beurt kunnen zij weer op mij rekenen. Prima adres voor Ypenburg (Den Haag)!
Geplaatst door op 5 sep. 2016 12:40
5 5
Prima service. De heren denken goed mee over de kosten. Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 27 mei 2016 9:45
5 5
Top bedrijf hier word nog rekening gehouden met het hoef geen nieuwe auto te worden maar het moet wel verantwoord zijn ,werd mij gezegd.Zelfs de oude onderdelen liet men mij zien met uitleg
Toptoptop
Geplaatst door op 16 mei 2016 9:23
5 5
Snelle service en lage kosten!
Geplaatst door op 4 mei 2016 11:29
5 5
Pas op! Aan oplichting grenzende praktijken.

Auto met prima werkende airco in de ochtend gebracht voor een folderaktie betreffende aircoservicebeurt en APK. Bijna 6! uur later een eerste telefoontje dat de auto APK is goedgekeurd, maar dat het niet lukt om de leeggetrokken airco te vullen vanwege een vacumeringsprobleem.

Volgens de baliemedewerker en monteurs die allemaal hetzelfde (ingestudeerde?) verhaal afdraaien is met 90% zekerheid de condensor lek. Vullen zou een milieudelict betekenen. Op zijn minst opmerkelijk dat 2 man individueel en apart van elkaar het woord 'milieudelict' in de mond nemen.

De lekkage zou met een flourtoevoeging te vinden moeten zijn. "Helaas zijn hier voor u wel extra kosten aan verbonden". Schijnbaar zijn milieudelicten milieudelicten totdat de upselling begint. Een seconde of 20 in dit geval...
Als zou blijken dat de condensor idd een lekkage zou vertonen zou de reparatie 300 tot 400 en in het ergste geval 500 euro kosten. "Maar u kunt dan nog wel gebruik maken van de aktieprijs hoor, zo coulant willen we graag zijn."

Uiteraard 'vriendelijk bedankt maar toch maar niet', voor deze service, de APK afgerekend en vertrokken in een auto met defecte airco. Het blijkt maar weer dat goedkoop duurkoop is.

Niet veel later de auto aangeboden bij een aircospecialist. 15 minuten lang geen enkele verstoring in het vacuüm, nergens een lekkage te vinden. De airco werd gevuld met koudemiddel met als standaard toevoeging de flourdetectie. 45 minuten, klaar terwijl u wacht of meekijkt.

Dit was mijn allereerste en meteen ook laatste bezoek aan Euromaster ooit.
Door schade en schande wordt men wijs. Euromaster Ypenburg heeft zich van zijn slechtste kant laten zien iig voor wat betreft hun aircoservice.

De onvermijdelijke vraag dient zich aan of Euromaster Ypenburg op de keper beschouwd een betrouwbare garage is. Voor mij is de conclusie duidelijk: NEE.

Uiteraard is het aan een ieder voor zich om zelf de afweging te maken, echter op basis van mijn ervaring adviseer ik weg te blijven bij Euromaster Ypenburg.

Geplaatst door op 4 mei 2016 8:46
5 5
Grote urgentie met reparatie. Ondanks dat de agenda vol stond veel begrip van de werkplaats baliemedewerkers. Reparatie werd tussendoor gepland. De kosten werden verlaagd t.o.v. eerder opgegeven kosten. Zeer vriendelijk, serviceverlenend en vakkundig personeel. Aanrader.
Geplaatst door op 8 apr. 2016 11:12
5 5
Afspraak voor uitlijnen eerste afgezegd door Euromaster. Was ik niet helemaal blij, zeker omdat de afspraak ruim van te voren was ingepland. Op de dag van de "nieuwe" afspraak was ik zelf onverwachts verhinderd, maar dit werd super opgepakt! Nieuwe afspraak kunnen plannen op een zaterdag.

Uitlijnen perfect uitgevoerd!

Vriendelijk personeel en goede uitleg. Verzorgde wachtruimte waar men kan meekijken in de werkplaats.

Verbeterpuntje: wachttijd bij de receptie, maar dit vond ik niet zo heel erg gezien ik voldoende tijd had. Kan me wel voorstellen dat er mensen zijn die dit vervelend vinden.
Geplaatst door op 3 feb. 2016 9:11
5 5
Klantvriendelijk, behulpzaam. Ik kom hier wel terug
Geplaatst door op 19 sep. 2015 15:49
5 5
Ondanks 1 dag uitstel doordat banden van 15 vestigingen verkeerd waren afgeleverd, toch tevreden
Geplaatst door op 17 sep. 2015 6:54

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 21 reviews
. (20 positiefen1 negatief

< 1 2 3 >