vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Naaldwijk

Euromaster Naaldwijk - Naaldwijk


SCORE UIT 511 REVIEWS

Uitstekend 9,6

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

511 reviews geplaatst waarvan 99 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik kwam voor een nieuwe distributieriem en kreeg zoals altijd een super service en ze zijn voordeliger dan de andere garages in de omgeving!
Geplaatst door op 3 apr. 2017 20:09
2 van de 2
Verliep niet geheel volgens de planning maar de service en compensatie was top! kom zeker terug.
Geplaatst door op 23 mrt. 2017 20:12
2 van de 2
prima service
Geplaatst door op 26 feb. 2017 13:32
2 van de 2
Ik was onderweg naar mijn werk en mijn uitlaat maakte ineens een herrie en dacht dat is niet goed..
Heb de Euromaster garage in mijn woonplaats gebeld en kon gelijk langs komen ik moest wel even onder de auto kijken of de uitlaat niet los hing om zo toch nog terug te kunnen rijden, ik was blij met dit advies want durfde eigenlijk niet meer verder te rijden met mijn auto.
De uitlaat was gebroken en is vervangen.
De monteur attendeerde ook dat mijn auto APK gekeurd moest worden, echter had ik daar al een afspraak voor staan bij mijn Mini dealer.
Top dat hij mij er toch aan herinnere, dat is pas service.
Ik kom hier zeker terug en zal het zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
Geplaatst door op 1 feb. 2017 18:49
2 van de 2
Perfecte service! Medewerkers denken mee met de klant en zijn zeer servicegericht. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Geplaatst door op 29 jan. 2017 14:10
2 van de 2
Zeer snel en fijn geholpen bij deze garage, toppers!
Geplaatst door op 27 jan. 2017 23:49
2 van de 2
Prettig en goed geholpen. De mankementjes die naar voren kwamen werden na overleg vakkundig en snel verholpen.
Geplaatst door op 26 jan. 2017 18:50
2 van de 2
Kwam voor 4 nieuwe vierseizoenen banden. Auto op de brug meteen even aan de onderkant bekeken en gecheckt. Banden deskundig en snel gemonteerd. Lekker bakkie warme chocola erbij. Na afloop werden velgen schoongemaakt en zijkant van auto schoon gespoten (vlekken door het strooizout).
Geplaatst door op 17 jan. 2017 17:33
2 van de 2
Auto voor APK. Werd keurig gebeld over benodigde reparatie en prijs. Auto rijdt weer als een zonnetje!
Geplaatst door op 2 jan. 2017 17:26
2 van de 2
Op oudejaarsdag een lekke band! Thuiskomertje van de ANWB geleend, deze moest zsm terug naar de ANWB! Maar op oudejaarsdag bleek alle banden zaken gesloten te zijn!!! Behalve euromaster! De band hadden ze niet op voorraad, deze werd aan het einde van de dsg nog eve speciaal voor mij gehaald en gemonteerd! Super service!!!!
Geplaatst door op 31 dec. 2016 16:09

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 511 reviews
. (511 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >