vergelijk, kies en maak een afspraak
F. Breeman Zuid

F. Breeman Zuid - Rotterdam

14 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Wat een garage ofwel dealer bedrijf, super service was na wat organisatie zo geholpen en kon mijn vakantie goed beginnen. Ga zo door team Breeman !! (mensen de drempel lijk hoog maar is echt laag en de prijzen zijn conform de markt is dus niet duurder dan anders, laat het duidelijk zijn het is ook geen Kwikfit) maar de prijs kwaliteit staat in verhouding!.
groet, Alex
Geplaatst door op 3 sep. 2014 0:25
2 van de 2
Geweldig bedrijf met een prima service. Kreeg voor de afspraak per sms een herinnering voor de afspraak. Service adviseur begreep direct het probleem dat ik met mijn auto had.
Vakkundig en snel het probleem opgelost. Ik kreeg de auto gewassen terug.
Geplaatst door op 22 aug. 2014 16:49
2 van de 2
Mijn auto gebracht voor service. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam . Ik heb een zeer goede ervaring gehad en kom zeker terug voor vervolg onderhoud!
Geplaatst door op 21 aug. 2014 22:22
2 van de 2
Fantastisch bedrijf, Mooi pand met veel modellen en ook leuke mensen
Geplaatst door op 21 aug. 2014 21:22
2 van de 2
Ik kom beslist terug vanwege de uitstekende service, vakkundige mensen en een prachtig pand ! Auto netjes gewassen en gestofzuigd bij ophalen van mijn Mini ! Echt een aanrader !
Geplaatst door op 21 aug. 2014 20:18
2 van de 2
5 sterren !!
Geplaatst door op 21 aug. 2014 19:09
2 van de 2
Super service,
Geplaatst door op 14 aug. 2014 18:08
2 van de 2
Geweldige werkplaats, keurig geholpen, mijn auto rijdt weer geweldig. Zeker 5 sterren waard!
Geplaatst door op 6 aug. 2014 7:52
2 van de 2
Prima tent. Auto altijd netjes schoon als hij voor een buert is geweest. Ik kom er al jaren.
Geplaatst door op 17 dec. 2013 23:14
2 van de 2
Wordt altijd zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon, kan snel terecht, houden zich netjes aan de afspraak.
Klein nadeeltje is dat ze telefonisch soms wat lastig te bereiken zijn. Dikke plus dat als je je auto komt ophalen deze van binnen en buiten gewassen en gepoetst is.
Kortom, aanrader
Geplaatst door op 16 nov. 2011 15:41

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 14 reviews
. (14 positiefen0 negatief

< 1 2 >