vergelijk, kies en maak een afspraak

10 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
zeker aan te bevelen. Bekwame mensen die kwaliteit leveren met persoonlijke aandacht.
Geplaatst door op 24 apr. 2024 12:57
5 5
Na een snelle reactie op de mail voor een occasion, online een inruilprijs ontvangen. Daarna een afspraak gemaakt voor een proefrit, auto stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Auto was zoals geadverteerd, dus de deal was snel gesloten.
Geplaatst door op 1 mrt. 2024 7:57
5 5
Al jaren klant, naar alle tevredenheid.
Geplaatst door op 26 feb. 2024 15:12
5 5
Prettige begeleiding gehad bij de aankoop van de Audi Q3, een nette inruilprijs ontvangen en een proefrit was direct mogelijk. James Auto Service bedankt !
Geplaatst door op 24 feb. 2024 14:37
5 5
Fijn bedrijf, denken met je mee in een oplossing als je onverwachts met stukken staat.
Geplaatst door op 17 feb. 2024 14:18
5 5
Nadat bleek bij andere garages dat mijn auto onterecht was afgekeurd heb ik ook hier advies ingewonnen over een roestplekje en de remleidingen waar zgn een bobbel in zou zitten. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door de bedrijfsleider en de auto ging op de brug. Goede eerste indruk. Samen gekeken met een van hun ervaren apk meesters erbij en beiden neit kunnen constateren..wel een roestplekje op de remkabel maar de monteur die dat zou kunnen repareren was met lunch of was er niet. Gevraagd wat de kosten waren van een apk ( 46 euro actie bij service right waartoe ze ook behoren) een het tektileren of vervangen van.. tektileren zou een uur kosten met een werkplaats tarief van 100 euro maar pas tijd in januari. Ik opgelucht en blij en enkele dagen later gemaild met de vraag of het zeker was dat er enkel getektileerd moest worden en wat de precieze kosten ook alweer waren maar geen reactie. Dus gebeld en toen viel.mijn enthousiasme in duigen. De monteur was er zogenaamd weer niet en nu waren de kosten voor het tektileren en de apk ineens vanaf 250 euro want onderdelen moesten los etc etc etc. Nadat ik bij een andere garage ben geweest bleek de zeer oppervlakkige roest zo weg te poetsen zonder enige aantasting van de kabel en heb ik bij dat bedrijf de apk laten uitvoeren, deze is nog gecontroleerd door de rdw en goedgekeurd. Er wordt misbruik gemaakt van de onzekerheid en onwetendheid van met name vrouwen alsof ze geen verstand hebben..ik kan me voorstellen dat een hoop mensen hier in tuinen en vinden dat ze goed geholpen zijn door die aardige meneer maar ik weet wel beter. Ten eerste als puntje bij paaltje komt vallen kosten veel hoger uit en ten tweede worden onnodige kosten voor onnodige werkzaamheden opgevoerd.
Geplaatst door op 23 dec. 2023 14:15
5 5
Snel contact kunnen leggen via WhatsApp voor een occasion, afspraak gemaakt voor een proefrit, auto stond netjes klaar. Kreeg een eerlijke inruilprijs, dus de deal was snel gesloten.
Geplaatst door op 23 dec. 2023 11:10
5 5
Voor de eerste keer James Tilburg bezocht voor onderhoud. Netjes op de hoogte gehouden over de kosten, auto was volgens afspraak op tijd klaar en de gratis leen auto was heel ideaal.
Geplaatst door op 21 dec. 2023 10:56
5 5
Mooie auto gekocht en goed geholpen, kom er zeker terug.
Geplaatst door op 20 dec. 2023 16:23
5 5
Ik ging naarj James Autoservice in Tilburg voor VW Beetle die te koop stond voor €12.945 met Bovaggarantie. Na twee uur rijden was ik er en toen bleek de Beetle geen Bovag garantie te hebben en ook nog eens €500 duurder te zijn. Toen ik uitlegde dat ik me misleid voelde, stond de verkoper me zo'n beetje uit te lachen..... Ga zo door mensen!
Geplaatst door op 20 jan. 2023 8:44

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 10 reviews
. (8 positiefen2 negatief