vergelijk, kies en maak een afspraak
Thuurbo.nl

Thuurbo.nl - Gronsveld

12 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Arthur is behalve een sympathieke man ook een communicatief sterke expert die een technische nobody als mijzelf telkens geduldig uitlegt wat het probleem is en dat steeds weer perfect oplost. Een plek waar je met plezier je auto achterlaat, wetende dat de knowhow, expertise en inzet van de garagist er voor zorgen dat je hem telekns beter terug krijgt dan je hem achterliet. Een zaak waar je op kunt vertrouwen. Heel fijn.
Geplaatst door op 10 jun. 2018 23:25
2 van de 2
Dit is wat wij willen, Arthur gaat voor de 10 punten ;-)
Geplaatst door op 21 okt. 2017 13:48
2 van de 2
Zeer betrouwbare garage, eigenaar geeft vooraf een duidelijke prijsindicatie m.b.t. de uit te voeren reparaties. Heb er al 3 Volvo's in onderhoud gehad, en hij heeft er echt kaas van gegeten.
Geplaatst door op 23 nov. 2016 21:36
2 van de 2
Al eerder bij Ar(thuur) geweest voor onderhoudsinspectie van mijn allereerste volvo en daarna nog eens voor vervangen motorsteun.
Pluspunten: Eerlijk (je weet waar je aan toe bent), zeer vakkundig specifiek voor Volvo, gezellig en behulpzaam. Last but not least: Is zichtbaar efficient en houd van doorwerken!
De laatste keer weer zeer tevreden vertrokken.
Geplaatst door op 19 nov. 2016 18:36
2 van de 2
Niets dan lof; Heeft een probleem met te hoge CO uitstoot van mijn 240 Polar opgelost waar andere garages niet uit kwamen; Tegen een heel schappelijke prijs. Is ook verrekt aardige vent in de omgang.. Heeft er een vaste klant bij.
Geplaatst door op 26 mei 2015 13:40
2 van de 2
Superadvies, supertarief, eerlijk, netjes, noem maar op... Een echte expert waar ik graag kom. Arthur is volledig te vertrouwen en ik neem al zijn adviezen ter harte (Overigens betekent advies het beste voor jouw auto, niet het beste voor de omzet/winst. Kortom: eerlijk). Aan te raden aan iedereen!
Geplaatst door op 19 sep. 2014 15:48
2 van de 2
Goede, deskundige hulp voor een prima prijs! Arthur is sociaal en zeer behulpzaam! Zoekt voor onderdelen de beste prijs, werkt nauwkeurig en snel.
Geplaatst door op 7 mei 2014 13:17
2 van de 2
Ook al woon ik in Eindhoven, ik kom met mijn auto alleen bij Thuurbo. Betrouwbaar, betaalbaar, meedenkend en erg vakkundig.
Geplaatst door op 19 mrt. 2014 12:01
2 van de 2
Deskundig, no-nonsense, betaalbaar. Kortom een adres om te onthouden!
Geplaatst door op 14 sep. 2012 20:57
2 van de 2
Onderhoud met liefde en veel zorg. Komt afspraken na, doet wat hij beloofd voor een heel mooie prijs!
Ik kom van 200km ver (Kortrijk) om hier mijn onderhoud te laten doen!
Geplaatst door op 14 sep. 2012 12:48

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 12 reviews
. (12 positiefen0 negatief

< 1 2 >