vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Breda

Van Abeelen onafhankelijke APK Breda - Breda


SCORE UIT 1096 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1096 reviews geplaatst waarvan 142 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Kom al jaren bij dit bedrijf.Vroeger altijd in Hilvarenbeek. Maar dat is voor mij minder praktisch. Zocht op internet en vond een vestiging in Breda, vlak bij mijn werk. Ik kwam hier aan het loket en werd meteen geholpen. Mijn dag kan niet meer kapot of het moet zijn dat de keurmeester grote gebreken vindt. :-)
Geplaatst door op 18 okt. 2017 15:44
2 van de 2
Supper snelle afhandeling en heel goed geholpen.
Geplaatst door op 17 okt. 2017 14:12
2 van de 2
Ben super geholpen en de service was top.
Geplaatst door op 16 okt. 2017 14:12
2 van de 2
Ik vind het een heel goed bedrijf
Ik ben zelf keurmeester maar ben met pensioen en zie dat het hier echt gaat om apk keuring en niet om de klant geld uit de zak te kloppen
Geplaatst door op 16 okt. 2017 9:29
2 van de 2
Geweldige service. Supervriendelijk en een grondige keuring van mijn oldtimer.
Geplaatst door op 13 okt. 2017 16:03
2 van de 2
Geen gezeik om geld te verdienen aan iets wat eigenlijk niet afgekeurd mag worden.
eerlijk en spontaan.
Geplaatst door op 11 okt. 2017 17:08
2 van de 2
Tweede keer dat ik hier naar toe ga. Uitstekende service. Lampjes waren niet goed, heeft Mikhal gelijk vervangen. Afstelling van licht , gelijk in orde gemaakt. En weer goedgekeurd. Ouderwetse service en vakmanschap. Erg vriendelijk in de omgang. Aanrader.
Geplaatst door op 11 okt. 2017 13:08
2 van de 2
Vakkundig personeel. Vriendelijk en snel. Prima service kleine reparaties worden kosteloos uitgevoerd. Prima garage
Geplaatst door op 29 sep. 2017 14:28
2 van de 2
Gemakkelijk en snel een afspraak online te maken. Persoonlijke, vriendelijke en zakelijke ontvangst.
Geen lange wachttijd en een persoonlijk advies.
Geplaatst door op 29 sep. 2017 12:39
2 van de 2
Werd zeer correct en vriendelijk ontvangen. Wachttijd zeer snel niet hoeven wachten,
Na de Keuring netjes te woord gestaan door Monteur zelf.
Kom er zeker terug.
Geplaatst door op 21 sep. 2017 21:32

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1096 reviews
. (1089 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >