vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

W & J Auto's - Apeldoorn

21 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Zelfde slechte ervaring bij W & J. Proefrit alleen bij koop en verkoper gaat mee. Lage prijs alleen zonder inruil. Daihatsu Sirion gekocht geimporteerd. Dat maakt mij op zich niet uit. Onderhoudsboekje zat erbij dus leek prima. Banden waren niet echt goed meer(zaten sportieve bandjes onder wat ook hoort bij dit sportieve model) maar bii ophalen zaten er wel andere onder met beter profiel maar veel kleinete maat wat eigenlijk afbreuk deed aan de auto. Beloofd was dat dezelfde eronder zouden gaan..niet dus. 2e sleutel was er niet, zou nagestuurd. Na diverse keren bellen bleek deze zoek te zijn. Kon nieuwe via hun laten maken maar moest wel langskomen...3 uur heen en terug voor sleutel. Kon sleutel zelf laten namaken maar ze betaalden maar gedeelte terug omdat dit duurder was dan bij hun..belachelijk. Niet mijn fout dat de sleutel er niet was. Even alle problemen op een rij wat we inmiddels aan de auto hebben gehad:
Koplamp niet goed, moest gemaakt, veel roestvorming onder auto dus alles in tectyl gezet, lampje Eps ging branden. Nieuw stekkerblok erin want alkes was geoccideerd. Bleek om een of anderecreden het ABS lampje te zijn afgeplakt..heel bijzonder. Bij apk bleken 2 voorveren gebroken(!) ater weer EPS lanpje met zwaar sturen. Motortje was stuk dus hup weer reparatie en vandaag naar garage wegens benzinellucht. Weer een onderdeel stuk en roestig. Moet vervangen worden. Ik (en de garage) vragen ons serieus af wat er in godsnaam met die auto is uitgespookt. Daihatsu kent zelden dit soort problemen. Inmiddels al meer dan 1000 aan kosten gehad. Eeuwig spijt van deze aankoop. Hou mijn hart vast wat er nog gaat komen...voor mij nooit meer W&J.
Geplaatst door op 14 sep. 2018 18:15
5 5
Hallo allemaal, de vorige review is ook door mij geschreven. Helaas heb ik nog een minder leuke aanvulling dus vandaar een 2de review.

De leuke chevrolet spark die ik gekocht heb bij w&j.
Ja, hij ziet er leuk uit aan de buitenkant, maar van binnen was hij er helaas toch slechter aan toe dan verwacht.

Zoals je in mijn corige review kan lezen waren de remblokken en schijven zo slecht dat ik ze meteen heb moeten laten vervangen. Dit was een vrij duur ‘grapje’.
Mijn volgende reparatie was nog een stuk duurder.

Laat ik bij het begin beginnen;
Tijdens mij proefrit gaf ik aan dat de koppeling zwaar/stroef ging. Volgens de verkoper (achteraf bleek het een simpele zaterdag hulp) zou dit normaal zijn bij de chevrolet spark. Sommige auto’s hebben nu eenmaal een zware koppeling en ik zou hier vanzelf aan wennen.
Het klopt dat ik dit bij een andere auto ook al eens heb gevoeld, een koppeling die zwaar/stroef gaat, dus ik geloofde de verkoper.

Een paar dagen geleden, ik heb de auto nog geen 3 maanden, duuwde ik de koppeling in en helaas, hij kwam niet meer terug omhoog. De auto laten afslepen naar een garage en daar werd mij verteld dat de koppelingskabel kapot was. Balen, maar meteen laten maken (€141,-)
Toen ik mijn gerapereerde auto ging ophalen had de garage slecht nieuws. De koppeling zelf zou het binnenkort ook gaan begeven, hij was heel erg slecht.
Dikke shit want de reparatie zou €490,- gaan kosten.
Meteen een afspraak gemaakt om dit te laten vervangen.

Bij het ophalen van mijn auto wist ik niet wat mij overkwam. De koppeling gaat zo soepel, zo soepel heb ik het nog nooit mee gemaakt.
Volgens de garage zou hij altijd zo soepel moeten gaan bij een chevrolet spark. Met andere woorden; hij was dus al verschrikkelijk slecht toen ik hem kocht.

W&j een mail gestuurd hierover. Dat ik erg teleurgesteld was in het feit dat ik weer zo’n dure reparatie moest gaan betalen. Ook omdat de geweldige zaterdag hulp mij gewoon heeft voorgelogen over de zwaarte van de koppeling.
Helaas geen reactie teeug mogen ontvangen van w&j.
Bellen naar w&j doe ik liever niet omdat ze niet bepaald vriendelijk zijn aan de telefoon dus helaas de volledige kosten zelf moeten betalen.

Ik ben een jonge vrouw, werk super hard voor mijn geld, maar helaas flink wat kosten moeten maken een mijn chevrolet spark. Kosten aan reparaties die bij de verkoop vermeld zouden moeten worden. Defecten die de garage mij had moeten vertellen. Defecten die er al waren voordat ik hem kocht!

Flink teleurgesteld en ik raad mensen echt een andere garage aan voor de aanschaf van een andere auto! Ik koop hier in ieder geval nooit meer een (defecte)auto!!
Geplaatst door op 20 jun. 2018 19:17
5 5
Een leuke auto gezien op de site. Speciaal voor mij gingen ze op een zondag open zodat ik een proefritje kon maken (helaas met verkoper erbij in de auto, geen discussie over mogelijk). Aangegeven wat er met mijn vorige auto was gebeurt en vertelt dat daarom een veilige auto erg belangrijk voor mij is.
Een klein beetje onderhandelt over de prijs en geregeld dat er een nieuwe apk bij zou komen.

2 weken laten kon ik mijn nieuwe tweedehanse auto komen ophalen. Op het apk bewijs stond een aantekeing ‘mechanische onderdelen van de remmen vertonen slijtage’.
Gevraagd wat dit precies inhoud, aangezien ik het erg belangrijk vind dat mijn auto veilig is.
Mnr zou het gaan navragen. Kwam snel terug met de mededeling dat er aanslag op de remkabels zou zitten. Gezegd dat dit een slecht antwoord is, ik wil weten wat er met de mechanische onderdelen aan de hand is (heb ef nog nooit een aantekeing gehad op mijn apk bewijs, of het is in orde of je laat het maken).
Mnr vertelde dat hij ziek was en daardoor alles door elkaar aan het halen was. Nu vertoonde de remblokken en remschijven opeens slijtage. Mnr verzekerde mij er wel van dat de blokken en schijven naar behoren zouden functioneren tot einde apk (2 jaar dus).

Ik heb duidelijk aangegeven dat ik wil dat mijn auto veilig is en dat ik geen geld heb om na een maand weer veel te moeten inversteren in en auto. Mnr bleef volhouden dat de remmen nog zeker 2 jaar goed zouden functioneren maar dat ik bij mijn volgende apk deze zou moeten laten vervangen.
Afgesproken dat ik naar mijn eigen garage zou gaan met de auto en als blijkt dat de blokken en schijven binnen zeer korte tijd vervangen zouden moeten worden omdat het anders niet veilig is ik terug zou komen. Mnr bevestigde dese afspraak mondeling.

Een paar dagen na aankoop naar mijn eigen garage gegaan. Zij hebben mij laten zien dat de schijven en blokken op zeer korte termijn aan vervaning toe zijn. Ik zou er nog 500 (max1000!) km mee kunnen rijden en daarna zou ik ijzer op ijzer remmen. Gevaarlijk dus!
Een aanteking op je apk zou betekenen dat hij maar net door de apk is gekomen en snel aan vervanging toe zou zijn.

Ik heb w&j gemaild met deze info maar kreeg niet de gewenste reactie. Mijn stiefvader (was bij aankoop ook aanwezig) heeft telefonisch contact opgenomen met w&j. Eigenaar gaf aan dat ik de auto bij de zaterdag hulp had gekocht en dat ik geen recht had op een vergoeding. Een paar erg vervelende telefoongesprekken en uiteindelijk had de zaterdaghulp aangegeven te twijfelen over wat hij nu wel en niet had toegezegd.

Uiteindelijk de helft van het bedragd van de reparatie vergoed gekregen. Niet het gewenste resultaat (het had gewoon tijdens de apk al vervangen moeten worden!) maar beter dan niks.

Een leuke aurto gekocht met helaas erg slechte remblokken en remschijven bij een zaterdagverkoper die niet veel verstand heeft van auto’s of doet alsof om ergens onderuit te kunnen komen. Gelukkig een klein bedrag (€127,50) terug gekregen maar alsnog niet 100% tevreden. Heeft ons veel tijd en moeite gekost
Geplaatst door op 30 apr. 2018 19:14
5 5
Even een toelichting op mijn onderstaande review betreffende de Susuki Swift. Of de km stand echt onlogisch is houd ik in het midden (ik beschulgig de garage nergens van) maar op het rdw rapport staat dat deze onlogisch is en heel erg afwijkt. Op ander rapport van een andere eveneens geimporteerde auto staat dat deze niet te beoordelen is. Dit zou er dan ook op moeten staan. Maar goed. Showroom was netjes, auto dus ook maar helaas.
Geplaatst door op 18 apr. 2018 10:03
5 5
Kwamen voor een auto kijken, Suzuki Swift. Hele mooie auto alleen proefrit was pas migelijk als we eerst tot een koop kwamen. Vond het zelf beetje vreemd. Daar rij je dan 200km voor. Verkoper deed alleen proefrit bij serieuze interesse...... wat de echte afknapper was m, was de onlogische km stand volgens rapport. Hierop kwam de verkoper met een of andere lul verhaal aanzetten. Snel weggegaan.
Geplaatst door op 17 apr. 2018 20:50
5 5
Vorige week een bom volle Sirocco gekocht bij w&j autos in Appeldoorn. Had eerst mijn twijfels omdat Appeldoorn negatief in de auto wereld staat. Maar heb geen spijt dat we het toch gedaan hebben .
Vriendelijjke verkoper en eerlijk behandeld. Top bedrijf een aanrader !!
Geplaatst door op 14 apr. 2018 9:49
5 5
zoals ik de verkoper van w&j auto's belooft heb bij aankoop van mijn Suzuki swift 1.6 sport dat ik een review zou plaatsen goed of negatieve,gelukkig is dit zeer zeker een positieve review. wij hebben op
02 oktober 2017 bij dit berdrijf een Suzuki voor onze zoon gekocht,dit was zijn eerste auto en was er
meteen verliefd op maar had hiervoor ook hard gespaard. ook wij hadden onze twijfels over een auto
die ingevoerd is. maar naar bezichtiging in een zeer nette showroom waar alle occasions er tiptop bij
staan hebben wij gelukkig de Suzuki swift gekocht. we konden netjes alle papieren,documenten en de
onderhoudsgeschiedenis inkijken wat ook allemaal perfect in orde was. toen we een paar dagen later de auto kwamen ophalen was ook alles wat we afgesproken hadden netjes geregeld en gedaan.
een paar weken later hebben we de auto nog een keer extra laten checken door een familielid die monteur is en deze kon ook niet meer zeggen dan dat het er allemaal perfect uit ziet en dus een goede aankoop gedaan hadden bij dit bedrijf. kortom een erg leuk bedrijf met vriendelijke verkopers blijf zo door gaan jongens
Geplaatst door op 4 feb. 2018 18:36
5 5
Tijdje geleden een Citroën C1 gekocht bij W&J Auto's in Apeldoorn. De auto zag er keurig netjes uit en van begin tot eind ben ik netjes geholpen. Heb de auto bij mijn eigen APK station laten keuren ivm afstand en de keurmeester had geen op of aanmerkingen. Aanrader voor een leuke auto.
Geplaatst door op 3 feb. 2018 14:24
5 5
Twee jaar geleden een Chevrolet Spark gekocht bij dit bedrijf en na alle tevredenheid hierin gereden te hebben deze vorige week hier weer ingeruild voor een Peugeot 107. Goede prijs voor mijn eigen auto teruggekregen en de Peugeot netjes afgeleverd met een kleine onderhoudsbeurt.
Geplaatst door op 22 aug. 2017 15:39
5 5
Even naar W&J auto's in Apeldoorn om een auto te bekijken. Netjes eerst een afspraak gemaakt en precies op tijd aangekomen.
Zag er leuk uit en inruil was mogelijk. MAAR als wij zou inruilen ging de prijs meteen een paar honderd euro op hoog (mocht dan geen gebruik maken van de aanbieding zegt de verkoper). Dan maar geen inruil, ook goed. Proef rit gemaakt (met verkoper op de achterbank pff)
Had de hele tijd zo'n niet pluis gevoel, maar eigenlijk vond wij de auto leuk.
Auto had een paar "min" punten en wij wouden even overleggen, maar verkoper liep steeds strak bij ons in de buurt.
Wij besloten om even een stukje te lopen en hebben dat netjes overlegd. Wij hebben afgesproken om binnen 15 minuten terug te zijn.
Als wij met 10 minuten terug komen stapt iemand anders uit de auto en gaf de verkoper een hand. Auto was verkocht!!!!!
Wat ben ik blij dat wij de tijd hebben genomen om te overleggen. Ik had gelijk met mijn "niet pluis" gevoel.
Toch vroeg de verkoper als wij een beslissing had gemaakt.. ik moesten hem 2x vragen als hij nu de auto onder onze neus had verkocht.. heel zenuwachtig zei hij "ja, het is verkocht" ...
Wat een k.. !!! bedrijf, en zo onbeschoft.
Wat ben ik blij met mijn "niet pluis" gevoel.
Geplaatst door op 21 aug. 2017 16:42

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 21 reviews
. (9 positiefen12 negatief

< 1 2 >