vergelijk, kies en maak een afspraak
Welling Peugeot

Welling Peugeot - Heerlen

8 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik koop hier al jaren mijn auto's en laat ze ook onderhouden. Altijd prima en naar tevredenheid verlopen. Andere garages kunnen zich een voorbeeld aannemen. Ik vraag me af of die negatieve reviews wel echt zijn....
Geplaatst door op 15 aug. 2022 21:39
5 5
Zeer slechte service, totaal niet klantvriendelijk of meedenkend, communicatief zwak, onvakkundige indruk. Achterklep van gloednieuwe auto (2 weken) was scheef gemonteerd, geen oplossing geboden. Een auto werd hier nooit zo afgeleverd, dus hadden geen oplossing voor het probleem. Moest maar naar een schadebedrijf gegaan om dit provisorisch op te lossen of naar de dealer die de auto afgeleverd heeft aan de aan de andere kant van het land. Het was niet hun probleem, en uiteindelijk ook nog een rekening van 2, - ontvangen voor het vervangen van een rubberdopje bij een gloednieuwe auto. Belachelijk en beschamend!
Geplaatst door op 10 aug. 2022 7:32
5 5
Terugroepactie van 5008 SUV laatste model. Verkoop traject verliep vlot en prettig, maar daarna veel problemen: auto had vertraging van 6 maanden in levering ( en mijn eigen auto al verkocht!!), en toen ik gedurende die 6 maanden voor 1 dag een leenauto nodig had moest is een uur wachten voor k geholpen werd. Nu bij de terugroepactie bijna 0,5 uur aan balie staan wachen om even de sleutes af te kunnen geven, terwijl 2 man personeel aanwezig waren maar het duidelijk niet de moeite vonden mij even te vragen wat ik kwam doen!! Mijn vouw miste daardoor haar ziekenhuisafspraak. Ben nu van plan de auto tegen ieder reëel bod te verkopen, maar koper moet dus rekening houden met het feit dat er na 7 maanden geen sprake is van garantie, service en klantvriendelijke dealer. Na de koop kun je gewoon er bij neervallen.
Geplaatst door op 11 apr. 2018 16:03
5 5
Een aantal jaren geleden een nieuwe peugeot 107 halfautomaat gekocht. 1 maand na garantie startte de auto niet, die 250 meter van Welling stond. Moest de auto maar laten opslepen.....i.p.v. dat een monteur van Welling even kwam kijken...Daarna werd mij door de manager van de servicbalie duidelijk gemaakt dat de robot (regelaar vervangen moest worden). Vrij snel na ongeveer 10.000 km! Kosten zouden rond de € 1500 zijn. Was me te duur. Problemen bleven (ongeveer 1 keer per maand startte de auto niet, maar als de motor na een paar uur is afgekoeld, dan start de auto wel weer). Een 2-tal jaren later toch maar naar Welling gegaan om er een nieuwe regelaar in te zetten. Prijs nu: € 3500!!!! Nooit meer naar deze gasten terug gaan. Slechtste service die ik ooit in mijn rijke leven heb meegemaakt.
Geplaatst door op 21 sep. 2017 10:50
5 5
Auto gekocht, niet gekregen wat ik gevraagd had verkeerde type ondanks dat ik duidelijk voor een ander type had gevraagd. Willen niets meer weten van hun fout ja ze hebben hun geld binnen en zijn nu niet meer ontvankelijk voor het bieden van een oplossing. Waardeloze firma zou hier nooit meer kopen, hebben geen enkel respect voor hun klanten als je maar betaald en niet verwachten dat je krijgt waarvoor je betaald hebt.
Geplaatst door op 24 mei 2017 7:22
5 5
Slecht geholpen met probleem van doorgeroeste uitlaat bij auto die ik daar kocht en die ik ook daar liet voor jaarbeurten. Totaal niet meedenken met klant. Zoek het je zelf maar uit was de reactie van de geïrriteerde heer aan de andere kant (hoe kon ik ook bellen voor zoiets leek hij te zeggen terwijl ik aan de straat stond met een doorgeroeste, afgevallen uitlaat). Een week na reparatie die ik ter plekke betaalde nog per post een rekening voor vervangende auto gekregen met verkeerde data erop ook nog. Ook geen reactie gehad op klacht. Ga daar niet meer heen.
Geplaatst door op 23 sep. 2015 21:22
5 5
Alles liep tot van verkoop tot onderhoud. Heb zelf al een paar jaar een bedrijfsauto en word er goed geholpen ook als er problemen waren.
Geplaatst door op 12 jun. 2015 18:55
5 5
heb toch al weer enige tijd geleden een boxer gekocht.
al direct electro prblemen nooit opgelost diverse keren terug geweest tot vervelens toe de lak valt me van de outo maar de
eigenaar is een vervelend arogant mannetje en doet alsof hij god is slechte zaak je kan met deze man geen kant op geld binnen ok dan zoek het je maar uit .Dit is mijn ervaring met welling
Geplaatst door op 27 feb. 2015 8:47

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 8 reviews
. (2 positiefen6 negatief