vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Waardeloos, auto laten repareren met een kosten plaatje van 138. Twee weken zonder mijn auto gezeten en na de auto terug in ontvangst te nemen was hetzelfde probleem na twee dagen al weer present. Ben naar een andere garage gegaan en ik heb hier te horen gekregen dat alles erop wees dat het vertelde onderhoud niet had plaats gevonden.
Geplaatst door op 1 aug. 2023 16:49
5 5
Heel slecht bedrijf, mega opgelicht met een seat die ik hier gekocht heb voor 1500 euro, constant problemen, tijdens de testrit rammelde de uitlaat, kwam terug deed de deur dicht en het slot kwam naar buiten. Hun zouden dit maken kon ik in de tussentijd overschrijven, kom terug en hebben ze er een ander slot van een ander merk auto ingezet waardoor ik 2 sleutels had. 1 voor het starten en 1 voor het open doen van de deur. Terugweg begon de uitlaat alweer te rammelen, dag erna terug gebeld en ze wouden niks doen. Totdat ik juridisch loket had gebeld en een aangetekende brief had gestuurd. Terug geweest op 2e kerstdag, daar gezeten van 11 tot 6 en het enige wat ze gedaan hebben is uitlaat gelast en radio gemaakt.. Daarna elke keer stilstaan, honderden euro's aan reparaties laten doen en uiteindelijk de auto kunnen verkopen voor 700, vieze vuile oplichters! Nooit een auto hier kopen! Je kunt beter meteen naar de sloop gaan, daar verkopen ze nog betere auto's
Geplaatst door op 16 jun. 2016 18:56
5 5
Ik ging kijken voor een auto waarvan ik de advertentie op internet gezien had. Ik had gebeld en ben gaan kijken. Daar bleek dat er van alles met de auto mankeerde: flinke schade op de motorkap (hij had voor de foto's een andere kap gebruikt) en de koppeling maakte herrie! Bij de testrit viel het bestuurdersraam uit de deur! Dit stond dus allemaal niet in de advertentie. Het commentaar van de dealer: "ik heb erbij gezet dat je kunt bellen voor verdere bijzonderheden, maar jij belt en vraagt alleen of je kunt komen kijken, dus zeg ik niets."

Over het algemeen kwam hij ook over als een louche figuur. Hij vertelde precies hoe hij een slechte auto door de apk kon loodsen met daarop volgend "maar dat doe ik niet". Ik kom hier dus niet meer terug.
Geplaatst door op 15 mei 2012 6:21

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (0 positiefen3 negatief