vergelijk, kies en maak een afspraak
Auto Baarn

Auto Baarn - Baarn

5 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Peugeot 206
Geplaatst door op 23 mei 2019 11:25
5 5
Als je een auto komt kopen zoals wij zijn ze heeeeeel vriendelijk,maar na overschrijving en eij ermee naar huis reden gelijk pech ,daarna kwam de aap uit de mouw we hebben 4 dagen gewacht voor ze wat deden en altijd leugens als je ze belt en ontkennen.mijn advies aan andere mensen,ik zou hier nooit never een auto kopen
Geplaatst door op 7 apr. 2018 21:57
5 5
Het begon prima bij Auto Baarn, maar dit werd na verloop van tijd zeer slecht. Na een fijn testritje liet de verkoper krasschade aan de zijkant zien (die niet vermeld stond). Er was ook een (niet vermelde) hondenlucht aanwezig, maar ook dat zouden ze laten verwijderen. Toen het over de prijs ging kwamen er opeens 'rijklaarkosten' bij a 450,-. De verkoper zou voor ons wel een 'uitzondering' maken en die kosten niet rekenen..

Omdat het juni was en er winterbanden onder de auto zaten wilden we graag een setje tweedehands zomerbanden erbij, dit leek ons een mooie tegemoetkoming i.v.m. de onvermeldheden. De verkoper ging hiermee akkoord na 50,- bijbetaling. De auto zou het volgende weekend schoon, hersteld en met zomerbanden voor ons klaar staan. Fijn, bijna rijden in onze nieuwe auto! Dachten we.

Maar na 2 weken hadden we nog steeds geen auto vanwege de reiniging en de banden die besteld (?)moesten worden. En leverden telefoontjes niets anders op dan vervelende reacties als 'dat moet je zelf maar met die bandenman regelen'. Tussendoor hebben we de auto opgehaald, met winterbanden, omdat we de auto nodig hadden. De auto was schoon, schade nog wel zichtbaar maar ok en de hondenlucht minimaal. Een paar dagen later zouden we de banden dan echt krijgen. Dat was weer niet zo en contact liep zeer stroef en o.a. via de bandenman die ons alleen een setje nieuwe banden wilde verkopen.

Bellen met Auto Baarn hielp niet. Ze waren totaal niet hulpzaam. Dat wij bij hen de auto hadden gekocht en het ons wel netjes leek dat zij dit zouden afhandelen ging er niet in. Ze werden steeds onvriendelijker en niet behulpzaam. Het benoemen van de afspraak en het contract beantwoordden zij met 'je hebt de auto niet bij mij persoonljk gekocht', 'het bedrijf is opgesplitst en één deel bestaat niet meer' en 'anders maak je er toch een rechtzaak van'. Waarna onbeschoft opgehangen werd. Asociaal.

Er restte ons niet anders dan een deal te maken met de bandenman. Voor wederom een bijbetaling van 90,- konden we nieuwe zomerbanden erop laten zetten.

Al met al was het een zeer negatieve ervaring met Auto Baarn. Als we de werkwijze van deze laaielichters van tevoren hadden geweten, waren we ergens anders heen gegaan. Dus pas goed op!

Geplaatst door op 30 jun. 2017 13:54
5 5
Kwam kijken om een vw passat te kopen en een scenic inte ruilen.
Volegens hen was de scenic levensgevaarlijk en kon ik daarmee niet terug, ze zouden deze direct door brengen naar de sloop of het buitenland, ik kreeg 250euro voor de sloop en heb 950 bijbetald voor de passat. Nu staat de scenic weer te koop als goed onderhouden voor 1600 euro, schandalig
Geplaatst door op 16 jan. 2017 17:32

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (1 positiefen4 negatief