vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

1 van de 2
Mijn dochter was op zoek naar een Ford Fiesta St line.
Ik heb hierover met de verkoper van Ard Butter auto’s een telefoongesprek gevoerd omdat wij 150km moesten rijden. Er werd mij belooft een nieuwe auto aan te treffen met 15000km. Maar verder echt nieuw.
2 dagen later heb ik weer contact opgenomen nu om de auto te gaan kijken en te kopen. Weer dezelfde meneer gesproken heel vriendelijk zij hij wij wassen hem en zetten hem vast klaar voor een proefrit.
Na 1,5uur enthousiasme in de auto kwamen we aan bij de auto en hij stond daar te blinken.
Voordat de verkoper bij ons was liepen wij een rondje om de auto. Wat een desillusie de auto had achterschade en de 2 velgen voor waren zwaar beschadigd. Helemaal geen nieuwe of zo goed als nieuwe auto met 15000km.
De verkoper kwam inmiddels naar buiten en stelde zich netjes voor. Ik confronteerde hem met onze bevindingen en uitte onze teleurstelling. Hij deed alsof zijn neus bloedde en wist van niks maar bij navraag bij de eigenaar kwam de aap uit de mouw hij had de auto zo ingekocht. Zij hebben de auto inmiddels 1 maand in hun bezit en de verkoper weet het niet eens, zijn naam is haas en ik ben gekke Henkie.
Om de schade te herstellen moesten wij rekenen op €200. niet dat zij dat zouden doen maar wij moesten dit zelf regelen. Plaatwerk aan het achterscherm bumper repareren en deze delen opnieuw spuiten voor 200€. Ik schatte het zelf laag in maar kwam zeker op 700€.
Of we toch een proefrit wilde maken, maar daar hebben we voor bedankt en zijn teleurgesteld naar huis terug gegaan. De verkoper bleef vriendelijk en wilde zelfs de benzine vergoeden. Wij hadden wederom pech geen cash geld maar hij zou af tanken. Wij hadden op de heenreis bij Utrecht de tank nog volgegooid. Thuis aangekomen direct doorgereden naar de Ford dealer en daar dezelfde auto gekocht ietsjes duurder maar wel een eerlijk bedrijf met een eerlijk verhaal bij de auto, met een gratis een service pakket ter waarde van 500€ en verlengde Ford garantie.
Geplaatst door op 11 okt. 2019 11:15
1 van de 2
Geen ervaring met het kopen van een occasion, want tot zo ver kwam het niet.

De verkopers worden onvriendelijk en grof op het moment dat je het over de prijs wil hebben, en waren niet bereid om ook maar iets van de prijs af te doen.

We hoefden het uiteindelijk niet eens te zijn met de verkoopprijs, maar de verkoper liet meteen duidelijk blijken er nog geen 50 euro van de prijs af te willen doen. Ook deed hij geen enkele moeite om te kijken/berekenen wat wel de mogelijkheden waren van de desbetreffende occasion wat ik bij andere bedrijven wel zie.

Ik heb er 3x naar gevraagd en ben ook telkens omhoog gegaan met mijn prijs, maar bij elke poging werd de verkoper onvriendelijker en vijandiger.
Geplaatst door op 11 okt. 2015 10:41
1 van de 2
Nog nooit zo onbeschoft behandelt als bij deze dealer. We zijn 140km gereden om een auto te kopen. Met grote overtuiging wouden we deze auto kopen. Eenmaal aangekomen begon de dealer ons uit te leggen dat het toch wel lastig was om een testrit te maken en of we niet liever met een andere auto een testrit wouden maken. Uitgelegd dat we specifiek voor deze kwamen, mochten we uiteindelijk de testrit maken. Tevreden teruggekomen gaven we aan dat we de auto wouden kopen maar we wouden nog over de prijs onderhandelen. Toen begon het onbeschofte gedrag echt. De verkoper bleef benadrukken hoeveel moeite hij moest doen voor de testrit, dat dit niet kon en allerlei zeer vervelende opmerkingen. We zouden zelfs de vraagprijs betaalt hebben, zo graag wouden we deze auto maar we voelden ons zo geschoffeerd dat we snel weggerend zijn uit de zaak en zelfs toen werden we nageroepen door de verkoper. Te bizar voor woorden!
Geplaatst door op 1 mei 2015 18:28

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (0 positiefen3 negatief