vergelijk, kies en maak een afspraak

10 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Zeer tevreden en vriendelijke te woord gestaan door de broers Booi. We hebben een hele mooie Kia ceed station gekocht en komen hier al jaren en worden altijd goed geholpen ook bij het onderhoud.
Geplaatst door op 7 feb. 2024 16:52
5 5
Jammer genoeg een slechte review, wij belde op vrijdag tot 2x toe om een auto te bezichtigen de volgende dag. Vriendelijk gesprek en een tijdstip om te bezichtigen de volgende dag afgesproken met de broers. Zaterdag middag belde ik op verzoek van de broers om te laten weten dat wij gingen rijden zodat ze de auto konden klaar zetten voor de bezichtiging. Tot mijn spijt hadden ze de betreffende auto zaterdag ochtend verkocht. Wij hebben geen telefoontje ontvangen en geen oplossing. Werd nog wel vriendelijk gebeld om over het misverstand te spreken maar onze ervaring blijft zeer teleurstellend. Hoe zou het contact geweest zijn als wij de auto hadden gekocht en ons moesten beroepen op de garantie? Ben blij dat ik hier niet achter hoef te komen.

Kortom, erg teleurgesteld ondanks de doorgaans posotieve reviews.
Geplaatst door op 4 nov. 2023 14:38
5 5
We worden altijd erg vriendelijke geholpen door de heren Booi en goed geadviseerd wat er mogelijk in de toekomst benodigd is voor onderhoud
Geplaatst door op 13 nov. 2020 19:01
5 5
Vriendelijke en eerlijke service staat hier voorop. Nette garage die ik zeker aan beveel.
Geplaatst door op 27 aug. 2020 16:01
5 5
De gebroeders Booi laten merken dat de klant centraal staat. Voor de klant wordt tijd vrij gemaakt, vaak met een kopje koffie erbij..
Al 28 jaar klant, meerdere auto's hier gekocht en prima service gehad. Alle onderhoudsbeurten en APK's hier uit laten voeren voor een eerlijke prijs, Ben vandaag geweest voor APK keuring en een grote beurt.. Ik was al bang dat het een dure reparatie zou worden. De heer Booi belde mij en gaf aan dat ik nog 13.000 kilomter kon rijden voor de grote beurt hoefde. Dus dat viel mee met de kosten. Fijn dat ze met je meedenken. Lampje was 2 maanden geleden kapot, onaangekondigd langs gereden en direct gemaakt zonder kosten! Dat is nog eens service! Ik kan iedereen aanraden hier een auto te kopen.
Geplaatst door op 6 mrt. 2018 14:53
5 5
Leon en Frans Booi laten merken dat de klant centraal staat. Klant is hier nog koning.
Al jaar klant, meerdere auto's hier gekocht en prima service gehad. Alle onderhoudsbeurten en APK's hier uit laten voeren voor een eerlijke prijs, kom daar maar eens om bij de grote merkdealers. Die waren soms honderden euro's duurder!. Ben vandaag geweest voor APK keuring en grote beurt had ik aangegeven. Dus was al bang dat het een dure reparatie zou worden. De heer Booi belde mij en gaf aan dat grote beurt nog maand kon wachten. Dus dat viel mee. Fijn dat ze met je meedenken. Achteruitlaatdemmer was kapot, en dat had ik eigenlijk wel gemerkt, de auto maakte meer geluid als voorheen, was blij met hun advies. Lampje was maand geleden kapot, onaangekondigd langs gereden en direct gemaakt zonder kosten! Dat is nog eens service! Ik kan iedereen aanraden hier een auto te kopen.
Geplaatst door op 6 mrt. 2018 14:46
5 5
Op internet had ik een mooie auto zien staan en ik ben na het maken van een afspraak langs gegaan om een proefrit te maken. Toen ik de auto kwam bekijken, zag deze er super uit en was ik meteen enthousiast, maar ik mocht alleen een proefrit maken als ik al zeker wist dat ik de auto ging kopen. Ik wist dit natuurlijk niet zeker, omdat ik eerst een proefrit wilde maken en wilde voelen of dat hij ook echt fijn reed. Dit mocht niet. Thuis heb ik er een weekje over nagedacht en besefde ik dat in de auto toch echt graag wilde hebben als hij ook goed zou rijden. Toen heb ik weer opgebeld en gezegd dat ik hem graag wilde kopen, maar wel eerst een proefrit wilde maken. Dit mocht ik nu wel doen, als ik er zeker van was. Want de auto was al helemaal opgepoetst, dus ze wilden niet iedereen een proefrit laten maken. Dit snap ik ergens wel, maar voor mij werd er zoveel druk opgelegd dat die proefrit totaal niet meer ontspannen was. De auto reed goed, ik twijfelde alleen een klein beetje over de stoelen en ik wilde er graag nog één nachtje er over slapen. Toen ik dit aangaf, was hij meteen uitgepraat. Nee, als je het nu niet weet dan verkoop ik hem niet aan je. Ik ging met een rotgevoel naar huis. Ik had de auto graag willen kopen, maar nier uit druk en wel uit vrije wil. De auto bleek heel geliefd, dus naar zijn idee zou hij toch zo weg zijn. Nu een maand later staat de auto nog steeds te koop en heb ik een nog mooiere auto gevonden bij een andere garage waar ik super geholpen ben. Zelf zou ik nooit meer terug gaan naar Booij. Ik denk wel dat de auto's goed zijn, maar de service vond ik echt niet fijn.
Geplaatst door op 1 mrt. 2018 7:21
5 5
Al jarenlang koop ik mijn auto's ( zowel nieuw als gebruikt) bij Autobedrijf Booi.
In die jaren heb ik de broers Booi leren kennen als toegewijde en zeer service gerichte ondernemers.
Geplaatst door op 24 sep. 2014 11:09
5 5
Ik ben al jaren en uiterst tevreden klant bij het garagebedrijf van de gebroeders Booi in Dordrecht. Vanwege de persoonlijke en altijd enthousiaste benadering, de kwaliteit van het garagewerk en die van het wagenpark.
Geplaatst door op 19 sep. 2014 7:27
5 5
Fijne persoonlijke garage! Klant is hier nog koning.
Al 10 jaar klant, 2 auto's hier gekocht en prima service gehad. Alle onderhoudsbeurten en APK's hier uit laten voeren voor een eerlijke prijs, kom daar maar eens om bij de grote merkdealers. Die waren soms honderden euro's duurder!. Als er een iets grotere reparatie nodig was werd dit netjes vooraf overlegd en bij ophalen van de auto getoond. Lampje was kapot, onaangekondigd langs gereden en direct gemaakt zonder kosten! Dat is nog eens service! Ik kan iedereen aanraden hier een auto te kopen.
Geplaatst door op 13 sep. 2014 9:32

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 10 reviews
. (8 positiefen2 negatief