vergelijk, kies en maak een afspraak

43 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Auto gezien op internet. Telefonisch afspraak gemaakt voor proefrit en dat ging prima. Overleg met mijn dochter en die was enthousiast. Dus gezegd maak maar klaar met apk en nog een klein dingetje. S'avonds opgehaald en ze rijdt al. Eerlijk verhaal en geen gelul.uitstekende service. En.komt afspraken na. Kortom zoek je een auto dan is dit een uitstekend adres. Mijn dochter is superfijne met de auto en de service. Aanrader
Geplaatst door op 1 mrt. 2017 5:23
5 5
Al jaren saab rijder, en ook al (inmiddels) jaren trouwe klant van Chris. Mijn huidige saab (400Kkm) houdt hij al jaren rijdend tegen zeer scherpe tarieven en volgens Chris' duidelijke afspraken. Komt er graag en hoop dat nog jaren zo te houden.
Geplaatst door op 8 feb. 2017 21:57
5 5
Vandaag een Peugeot 106 gekocht bij Chris Boot. Aardige man, goede service. Hele fijne auto voor een goede prijs. Gisteren gebeld dat we vandaag wilde komen kijken, maar geen telefoon nummer of naam achter gelaten. Toch belde hij vanmorgen omdat hij in zijn telefoon geschiedenis had gekeken, want er wilde nog iemand komen kijken. We waren al onderweg en dus hield hij hem vast en belde de ander terug met de melding contact op te nemen of wij hem wel of niet hadden gekocht. Dat noem ik nou nog eens service en mee denken, ieder ander had hem gewoon verkocht en ons medegedeeld, jammer dan. Maar Chris niet. Dus wij zijn super blij. Chris bedankt voor het fijne contact en de goede service en auto natuurlijk.
Geplaatst door op 14 jan. 2017 14:56
5 5
Wij kochten bij Chris Boot een Suzuki Alto van 2002, eigenlijk zonder garantie, toen we op de snelweg naar huis reden viel de versnellingsbak telkens uit de 5e versnelling als we het gas los lieten. Onderweg tegen elkaar gezegd, nu moeten we maar weer zien dat het opgelost wordt.
Thuis gekomen direct gebelt met Chris Boot, hij zei direct, breng de auto maar in Woerden, ik ga dit oplossen!
En hij heeft woord gehouden, kerstdagen en oud en nieuw zaten ertussen waardoor het iets langer duurde, maar we werden keurig op de hoogte gehouden over de gang van zaken.
Nu rijdt m'n vrouw er weer prinsheerlijk mee in de rondte doordat Chris Boot het probleem keurig netjes heeft opgelost.
Dit is een garagehouder waar je op kunt vertrouwen en waar heel veel autohandelaren een voorbeeld aan kunnen nemen!

Een zeer tevreden klant.
Geplaatst door op 6 jan. 2017 21:12
5 5
In april 2016 heb ik bij Chris Boot een Saab 9-3 uit 1998 gekocht. De auto is optisch en technisch in een uitstekende staat. Ik heb wel wat ervaring met de aanschaf van wat oudere wagens (gunstige bijtelling), maar het is voor het eerst dat ik aan zo'n auto niets hoef te laten doen om hem helemaal tiptop te krijgen. Want dat was ie al bij aankoop. Heel bijzonder. En dat ook nog voor een scherpe prijs. Ook qua onderhoud heb ik alle vertrouwen in deze garage. Een echte aanrader!
Geplaatst door op 7 dec. 2016 23:01
5 5
Wij hebben onze 30 jaar oude camper met een haperend blok achtergelaten bij Chris Boot van. Niks dan lof voor de manier waarop hij onze camper weer in goede staat heeft teruggebracht. Grondig werk. Laat niets aan het toeval over. Echt een aanrader.
Geplaatst door op 22 jun. 2016 6:18
5 5
vakkundig en servicegericht na schade direct een leenauto en perfect gerepareerd voor redelijk bedrag
Geplaatst door op 20 sep. 2013 10:00
5 5
fijn en duurzaam bedrijf rechtstreeks contact en waar mogelijk repareren ze met gebruikte delen !!
Geplaatst door op 20 sep. 2013 9:56
5 5
turbo ging kapot op de snelweg werd afgesleept naar autobedrijf boot binnen half uur diagnose met prijs onderdelen besteld en einde volgende dag kon ik weer rijden !! erg goede service
Geplaatst door op 19 sep. 2013 14:42
5 5
helemaal super eerst diagnose toen prijsopgave en zeer snel gerepareerd
Geplaatst door op 19 sep. 2013 12:01

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 43 reviews
. (40 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 >