vergelijk, kies en maak een afspraak

43 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Nou voor de vierde keer een prachtige Saab aangeschaft bij autobedrijf Boot.
Wederom geweldig geholpen, waren een paar kleine dingetjes die gedaan moesten worden en die zijn ook op, zoals verwacht, een perfecte manier uitgevoerd.
Zijn kundig en erg klantvriendelijk.
Mijn ervaringen zijn prima en zal, mocht ik wederom iets anders willen, hier wederom naar toe gaan.
Gewoon ouderwetse service en altijd bereid je te helpen.
Ik ben in ieder geval heel erg tevreden over dit autobedrijf.
Geplaatst door op 16 jan. 2023 12:18
5 5
reactie op r hoek deze meneer die geen telefoonnummer wenste achter te laten had er geen begrip voor dat hij niet direct geholpen werd en wou er perse bij blijven dat niet getuigt van vertrouwen ik wens hem veel succes met vinden van een ander autobedrijf !!
Geplaatst door op 24 nov. 2022 12:33
5 5
Had zaterdag gebeld voir afspraak.
Moest maandag maar bellen.
Maandag gebeld ivm geen leen auto of fiets kon ik pas donderdar
Ben ik er donderdag hebben ze geen brug vrij ivm andere klant tussen door.
Bel dan netjes af maar helaas.
Werd nogal nors op mn plek bezet.
Bo(o)t hoor.
Geplaatst door op 24 nov. 2022 9:20
5 5
Fiat 500 gekocht bij Autobedrijf Boot. LEvert een goede service en nam de tijd om ons goed te helpen! Absoluut een aanrader!
Geplaatst door op 10 jan. 2022 12:59
5 5
Naarstig op zoek naar een auto voor mijn vrouw kwam ik bij autobedrijf Boot terecht. Ik zag daar via internet een nette Renault Twingo met weinig km's op de teller en hebben wij daarop autobedrijf Boot bezocht.

Na een proefrit was mijn vrouw nog niet helemaal overtuigd of het deze auto moest worden. De volgende dag nogmaals naar Boot toegegaan en voorzichtig gevraagd om nog een keer een proefritje te mogen maken. We wilde het toch nog een keer uitproberen. Voor de heer Boot totaal geen probleem. dus wij nogmaals met de auto gereden. Ik merkte op dat de binnenspiegel enigszins verweerd was en dat de airco niet helemaal koud was. Dit gaf ik ook aan bij de heer Boot. Was geen probleem nieuwe spiegel en airco bijvullen. De heer Boot vroeg daarnaast of er nog meer zaken waren die gemaakt moesten worden dan kon dat ook meegenomen worden en gaf meteen aan dat hij ook nog een nieuwe APK op de auto zou zetten.

Er sprak veel vertrouwen uit en daarom besloten om deze Twingo met ruim 37.000 km op de teller te kopen. Later bleek dat niet alleen het bijvullen van de airco het probleem was maar dat de condensor van de airco stuk was en de heer Boot heeft dat voor aflevering netjes gerepareerd, zodat we nu een probleemloze auto hebben gekocht.

Wij genieten van deze aankoop! Ik raad deze garage van harte aan. Men doet meer dan dat je hebt gevraagd en zijn zeker niet opdringerig als je daar een auto wil kopen, dat spreekt mij enorm aan!
Geplaatst door op 19 sep. 2021 12:36
5 5
Heden 19 juni een occasion gekocht bij het bedrijf. Ben zeer tevreden over de auto en werd geholpen door de vriendelijke eigenaar, die vertrouwen gaf wat betreft eerlijkheid in al mijn vragen wat betreft de auto. Chapeau !!!!

René Verhagen
Geplaatst door op 19 jun. 2021 15:16
5 5
Eigenaar is een vriendelijk en betrouwbaar. Paar weken geleden een occasion gekocht. Geeft eerlijk advies. Een auto gekocht zonder garantie. Ging laatst bij hem terug en hij had gratis onderdelen vervangen. Top service!
Geplaatst door op 18 jun. 2021 10:19
5 5
Vandaag ontdekt dat APK was verlopen (melding RDW gemist) wij waren voor enkele dagen in Woerden. Na een rondje bellen bij Autobedrijf Boot terecht gekomen. Wij werden direct geholpen en daarmee ook uit de brand....... Chapeau !!!!
Geplaatst door op 20 apr. 2021 14:52
5 5
Al bijna 20 jaar klant bij Autobedrijf Boot. Zeer deskundig, vlotte service en altijd een aangename prijs voor de werkzaamheden.
Geplaatst door op 13 mrt. 2021 11:20
5 5
Top Garage en heel erge goede service
Geplaatst door op 25 feb. 2021 20:03

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 43 reviews
. (40 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 >