vergelijk, kies en maak een afspraak

5 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Altijd zeer tevreden geweest over deze garage!!! Laatste reparatie was opvallend duur en konden het niet geheel afmaken. Moest terugkomen voor lampje op dahboard resetten wat niet lukte. Daarna zijn ze onbereikbaar gebleken!!! Wat is er aan de hand???
Geplaatst door op 3 nov. 2023 9:51
5 5
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ze communiceren niet. Ze lijken zelfs failliet nu (automatische telefoon beantwoorder dag ze vanaf 10 oktober 2023 niet meer telefonisch bereikbaar zijn. Beantwoorden mail niet. Weet iemand of dit bedrijf nog bestaat??
Geplaatst door op 18 okt. 2023 20:10
5 5
Nieuwe remschijven en remblokken laten monteren. Afspraak gemaakt via remschijf.nl. Precies op tijd ging mijn auto op de brug en minder dan twee uur later was hij klaar. Vriendelijk personeel. Dat alles voor een zeer redelijke prijs. Ik heb heel graag een tientje gedoneerd voor de bierpot.
Geplaatst door op 14 sep. 2022 12:26
5 5
Mijn auto laten uitlezen ivm airco probleem bij Autobedrijf du Bois in Harderwijk. Ze waren Max. 10 minuten bezig geweest en hier rekent de garagehouder €50,- voor zonder diagnose vast te stellen. Daarnaast moest ik een afspraak opnieuw maken omdat ze het druk hadden. Ik was verbaasd hoe de garage doodleuk zegt €50,- is de rekening. Uiteraard heb ik mijn beklag gedaan maar de garagehouder houdt voet bij stuk en zegt we hebben ook kosten en de software moet ook betaald worden. Allemaal begrijpelijk, maar waarom heb ik geen diagnoserapport. Dat is makkelijk verdiend even laptopje aansluiten van max. 10 minuten en mij vertellen dat ze het niet weten. Maar dan wel doodleuk vertellen de rekening is €50,-. Sorry dit is niet naar klanten uit te leggen. Ik vind dit echt een oplichterij.
Ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen.
Geplaatst door op 16 aug. 2022 12:06
5 5
Tijdje met onderhoud hier geweest met twee auto's. Uiteindelijk een probleem gehad met een auto waarvan volgens Du Bois een onderdeel vervangen zou zijn, maar dat loste het probleem niet op. Hierdoor erg veel kosten gemaakt met het vervangen van allerlei onderdelen, > 2000 euro, om nog steeds het probleem te hebben. Vervolgen liet men mij volledig in de kou staan. Een andere garage heeft uiteindelijk het onderdeel vervangen dat Du Bois in eerste instantie vervangen zou hebben (niet dus), en het probleem was opgelost. Onderdeel was 80 euro, als Du Bois het echt vervangen had, zou dat mij erg veel geld en frustraties hebben bespaard. Er zijn genoeg garages die vakkundig en service gericht zijn, en vooral de klant serieus behandelen. Dat is hier in ieder geval niet van toepassing, dus ik zou een deurtje verder gaan.
Geplaatst door op 20 mei 2014 8:33

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (2 positiefen3 negatief