vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf E.J. Rooy

Autobedrijf E.J. Rooy - Krimpen aan den IJssel

9 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Op zoek naar een Hyundai I20 voor de zoon van mijn zwager. We kwamen via de site Gaspedaal uit bij autobedrijf E.J. Rooy in Krimpen a/d IJssel. Een mooie I20 scherp geprijsd en uitgerust met veel opties.
Het geheel werd duidelijk getoond. Het eerste telefonisch contact verliep vriendelijk en de auto werd goed omschreven, ook in de historie. We hadden niets in te ruilen. De prijs was goed en op mijn vraag of hij er ook 4 nieuwe zwarte velgen voor de winterbanden aankomende winter er bij kon leveren was de koop dichtbij. De auto zou nog worden gepoetst, al was dat in een eerder stadium ook al uitgevoerd. Auto ook nog op de brug waarna Eddie Rooy nog even kwam vertellen hoe het bandenprofiel er aan toe was als ook de remblokken die op 80% werden gewaardeerd. Mijn zwager wilde liever niet de 200 km afleggen voor een testrit. En zo kochten we de auto op 200 km afstand zonder deze te hebben gezien van dichtbij. Het goede gevoel gaf de doorslag. Netjes afgeleverd voor de deur in Oldenzaal met een onderhoudsbeurt en met een verzekerde garantie van een half jaar! Jazeker Eddie, je hebt het meer dan waar gemaakt waarvoor onze dank! Een autobedrijf waar je op kunt vertrouwen, overduidelijk!
Geplaatst door op 12 mrt. 2021 11:29
5 5
Via Marktplaats op zoek naar een Skoda Superb combi en bij hen op de site een mooie gevonden voor een heel interessante prijs. Een bericht achtergelaten en de volgende ochtend werd ik al gebeld door Rik. Ik werd keurig en correct te woord gestaan en ondanks dat het 100km was, meteen naar Krimpen gereden. Dat was zeker niet voor niets geweest. Onder het genot van goede bak koffie kon ik de auto in mijn eigen tempo aanschouwen en nadien meteen een proefrit kunnen maken. Daarna kwam voor velen het moeilijkste punt, het onderhandelen. Echter verliep dit heel vlot en Rik was eerlijk over de inruilwaarde van mijn dikke Focus. Middels een ouderwetse handdruk was de koop beslecht.
Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel bij dit autobedrijf met Rik, die echt naar de mensen luisterd en eerlijk is over hetgeen je in te ruilen hebt of aan wilt schaffen.
Bij de aanschaf van een volgende heilige koe zal ik zeker weer op de site van dit fijne bedrijf kijken.
Heren, ga zo door.....!!
Geplaatst door op 27 jan. 2017 21:06
5 5
Op 13-10-2015 mijn auto hier gekocht. De werknemers waren heel erg vriendelijk en hebben uitstekend geholpen. Het is een wat oudere auto maar alles is aangegeven, ook de minpunten om teleurstelling te voorkomen van de klant. Verder hebben ze nog een kleine reparatie gedaan welke in de prijs is begrepen etc. Al met al zeker aan te raden om langs te gaan!
Geplaatst door op 20 okt. 2015 7:30
5 5
Erg fijn bedrijf. Snelle hulp, klantvriendelijk en betrouwbaar. Afgelopen dinsdag mijn auto gekocht en zaterdag heerlijk kunnen toeren. zeker aan te raden
Geplaatst door op 19 okt. 2015 18:00
5 5
Via autotrack kwam ik terecht bij dit kleine autobedrijf. Op hun site vond ik een mooie presentatie van een renault clio 1.6 van 2006 met nog maar 77500 km. Ik maakte tel. een afspraak met Rik Ritskes en op de bewuste dag stond de auto, nog maar kort daarvoor gewassen en gepoetst, voor mij klaar. Toen Rik zich aan mij had voorgesteld bood hij aan de auto zowel binnen als buiten te controleren en aansluitend een proefrit te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Na de proefrit informeerde Rik naar mijn bevindingen.
Auto was keurig onderhouden en ik had alleen wat kleine aanmerkingen. Ruitenwissers voor waren slecht, wat plekjes onder de voorbumper en beide banden achter hadden wat minder profiel. Rik gaf aan de ruitenwissers te zullen vervangen, de plekjes aan te stippen en over de banden zij hij heel eerlijk dat, gezien de weinige kms. die ik rijd, deze nog wel vele kms. mee kunnen. Tevens heb ik met hem afgesproken dat ik 3 mnd. garantie kreeg op motor, versn.bak en aandrijflijn. Over de prijs waren wij het al eerder eens, omdat deze auto een actiekorting had. Zo was dan ook de aankoop gedaan.Door problemen in de privésfeer werd het ophalen van de auto ruim 2 weken uitgesteld, maar Rik had er alle vertrouwen in dat dit goed zou komen.Op een zaterdagmorgen heb ik de auto opgehaald en deze stond weer schoon en gepoetst voor mij klaar. Na een kop koffie en kennis gemaakt te hebben met de eigenaar van het autobedrijf, dhr. Eddie Rooy en na het overhandigen met uitleg van de papieren, de sleutels en een leuke attentie, in de vorm van autoreinigingsmiddelen, werd er met een goed woord, ook verwijzend naar de privésituatie, afscheid van elkaar genomen.Bij thuiskomst bleek er in de audio een CD te zijn achtergelaten. Ik heb direct hierover met dhr Rooy gebeld en hij zei dat deze waarschijnlijk van de vorige eigenaar moest zijn. Wat ik ook attent vond was dat hij nog informeerde naar mijn ervaringen die ik had op mijn rit naar huis. Tot slot het volgende graag extra vermeld door mij: twee sympathieke mensen met een goed hart voor de mens en de zaak en zeer zeker aan te bevelen.
WAAR EEN KLEIN BEDRIJF, GROOT IN KAN ZIJN !!!
Geplaatst door op 19 aug. 2015 14:49
5 5
Via Marktplaats een auto gezocht en ik kwam bij autobedrijf E.J.Kooy in Krimpen aan den Ijssel uit.Wat viel op?Betrouwbaar,
vriendelijk,eerlijke prijs,afspraak is afspraak,geen bijkomende kosten
en APK,en een prima auto!Ondanks afstand van 130 km komt mijn volgende auto weer van vakgarage E.J.Rooy .
Geplaatst door op 3 aug. 2015 20:07
5 5
Ik ben zeer tevreden over Ejrooij, toen mijn koelvloeistofleiding afgebroken was (anderhalve week na mijn APK) werd mijn auto diezelfde avond nog opgehaald en de volgende dag was hij alweer gemaakt. En omdat mijn auto anderhalve week daarvoor nog was gekeurd, hoefde ik niks te betalen! Dat noem ik service! Ook word ik altijd eerst gebeld over wat er moet gebeuren en wat dat kost, voordat ze aan beginnen en daarnaast is mijn auto altijd snel gemaakt. Top dus!!
Geplaatst door op 13 jan. 2015 23:54
5 5
geweldige garage we hebben zaterdag onze fiesta opgehaald waar n oude radio in zat en die hebben ze kosteloos vervangen,
ik kan niets anders zeggen toppie en kei bedankt ook voor t fijne ontvangst we komen zeker terug
Geplaatst door op 12 jan. 2015 17:20
5 5
In augustus 2014 heb ik een BMW X3 gekocht bij garage bedrijf E.J. Rooy. Bij de aanschaf werd er een olielekkage ontdekt welke mij, de auto en het garagebedrijf gedurende enkele weken heeft beziggehouden. Uiteindelijk bleek dat er meerder plekken plaatsen waren waar de auto olie lekte. Het probleem is prima en met een flinke portie klantvriendelijkheid opgelost. Ook de accu, die het na 3 weken begaf, werd zonder problemen door het bedrijf vervangen! Kortom een volgende auto zou ik zeker weer bij dit bedrijf kopen en kan het bedrijf ook zeker aanbevelen bij andere aspirant kopers of mensen die hun auto willen laten repareren.
Geplaatst door op 5 jan. 2015 9:42

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 9 reviews
. (9 positiefen0 negatief