vergelijk, kies en maak een afspraak

6 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Altijd goede service. Soms ben je wat langer je auto kwijt dan verwacht, maar er wordt altijd aandacht aan jouw auto besteed. Vader, zoon en de hoofdmonteur zijn zeer kundig, weten waarover ze praten en hebben hart voor je auto. Een echt fijn familiebedrijf.
Geplaatst door op 10 aug. 2023 21:05
5 5
Ik heb mijn auto ter reparatie aangeboden bij deze garage en heb verteld wat er mis is met mijn auto, namelijk motor valt uit tijdens het rijden en ik heb de foutcode P0335 doorgegeven (krukassensor defect) en ook APK. De ban waren "versleten" en door mij was ook gevraagd koppakking kleppendeksel te vervangen. De afgesproken tijd dat de auto klaar zou zijn is niet gehaald, bijna sluitingstijd werd ik gebeld met de mededeling dat mijn auto pas de volgende dag 12 uur klaar zou zijn. De volgende dag haalde ik mijn auto op en moest € 1.068,18 aftikken. Bij de APK, had ik al € 79,80 betaald, waarvan € 30 uitlezen/wissen. Echter onder het rijden, sloeg de motor weer af, dus ik weer naar de garage, daar werd mij verteld, dat zij na de reparatie proef hebben gereden en de motor sloeg niet af dus auto was goed, niet dus! Mijn auto was ook in eerste instantie APK niet goed gekeurd vanwege de banden en "overmatige olie lekkage". Ik zag op mijn dashcam, dat de motorkap werd geopend en ik zag een medewerker naar achter lopen in de garage en kwam met een gele jerrycan terug en begon zonder iets open te draaien als je voor de auto staat links op de motor te schenken, ik kan de opnames laten zien. Deze garage doet niet wat de klant wil, maar wat zij zelf willen, als ik zeg dat de krukassensor defect is, omdat ik zelf de meting had gedaan en ik geef hen notabene de code dan vervang je het onderdeel en ga niet zelf dingen bedenken want daar betaal ik niet voor. Uiteraard ga ik met mijn rechtsbijstand kijken wat wij hier aan kunnen doen. Ik moet er niet aan denken, dat ik de snelweg op was gegaan en bij het inhalen de motor afslaat! Deze garage heeft voor mij een nieuwe naam namelijk geen Gopal maar (Gopai) vertaald vanuit het Surinaams "Ga betalen".
Geplaatst door op 11 feb. 2023 2:14
5 5
Deze garage is niet te vertrouwen. Ze doen onderhoud aan jouw auto wat niet eens is afgesproken. Ze werken ook heel slordig en ze hadden mij ook nog gebeld wat zij ook alweer moesten doen aan mijn auto. En dat vind ik erg slecht omdat ze je niet helpen met volle aandacht. Het is een zeer slechte garage en ik raad iedereen aan om niet bij hun je auto te laten doen, het klinkt in het begin goedkoop maar als je de rekening krijgt is het heel wat anders....
Geplaatst door op 14 jun. 2016 13:41
5 5
Weten totaal niet waar ze mee bezig zijn. Niet doen, je bent gegarandeerd duurder uit.
Geplaatst door op 8 feb. 2016 21:57
5 5
Afspraken worden niet nagekomen. Meerwerk is niet gecommuniceerd terwijl dit wel was afgesproken. Hierdoor bijna 1000 euro kwijt voor onderhoud aan een vrijwel nieuwe auto.
Kwaliteit, ook niet. Ruitenwisser bleek nog strepen op het raam achter te laten, wel voor betaald. Daarnaast bijna een uur buiten gewacht omdat ze waren vergeten me te ophalen.
Geen belletje niets.
Geplaatst door op 8 jan. 2016 19:10
5 5
snelle montage en goede balancering
Geplaatst door op 28 jun. 2013 16:16

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 6 reviews
. (2 positiefen4 negatief