vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf van de Ven

Autobedrijf van de Ven - Apeldoorn

16 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Wij hebben een maand geleden een Citroën C1 gekocht bij deze garage. We zijn heel blij met onze aankoop en de service van dit autobedrijf. Toen we de auto gingen bekijken kregen we meteen een goed gevoel bij dit bedrijf en toen we de auto kwamen ophalen waren zelfs de binnenspiegel en de pook nog vervangen. We zouden dit bedrijf aan iedereen aanraden!
Geplaatst door op 27 jul. 2019 9:19
5 5
Wij laten hier al meerdere jaren onze apk verzorgen en altijd worden we super goed geholpen. Er wordt met ons meegedacht over hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en de auto wordt ook altijd gehaald, gebracht en zo snel mogelijk gemaakt. We zijn super tevreden en raden autobedrijf van de ven zeker aan
Geplaatst door op 28 jun. 2019 8:24
5 5
Vorige maand hebben wij een leuke Toyota Aygo gekocht bij dit bedrijf. We konden alleen in de avond langs komen maar dat was gelukkig geen probleem. De Aygo zag er nog heel netjes uit en was precies zoals de verkoper hem beschreven had. We zijn goed geholpen door de verkoper en we hebben een eerlijke prijs voor onze eigen auto terug gekregen. De nieuwe auto konden we meteen meenemen en sindsdien rijden we al een maand met veel plezier in onze Aygo. Autobedrijf van de Ven is een aanrader voor iedereen die een leuke auto zoekt.
Geplaatst door op 13 jun. 2019 10:25
5 5
In het begin getwijfeld om vanuit Den Haag helemaal naar Apeldoorn te rijden om te kijken naar een Toyota Aygo (waar er in de randstad ook genoeg van te koop staan) maar achteraf is het een goede keuze geweest. Deze auto was niet de goedkoopste, maar wel 100 x mooier dan alles wat ik in de Randstad bekeken heb. Tijdens de afspraak alle tijd gekregen om de auto op mijn gemak te bekijken en vragen te stellen. Na de proefrit wat kleine afspraken gemaakt over hoe de auto afgeleverd zou worden en na een klein weekje stond de auto klaar, helemaal zoals afgesproken. Onze complimenten voor de eerlijkheid en de goede afhandeling, voor de volgende auto nemen we zeker weten weer contact op.
Geplaatst door op 21 feb. 2019 13:15
5 5
Op verzoek van de verkoper een beoordeling over de aankoop van een Kia Picanto voor mijn vrouw. Prima afgehandeld, kon op korte termijn terecht (avond). Verkoper was een van de twee eigenaren en draaide nergens omheen. Was eerlijk over hoe de auto er bij stond en heeft hem goed aan ons overgedragen. Verder geen op of aanmerkingen

Groeten,
dhr Scheerhoorn
Geplaatst door op 8 okt. 2018 11:28
5 5
Vorige week een mooie Peugeot 107 gekocht bij dit bedrijf. Na verschillende auto's in Apeldoorn bekeken te hebben kon ik in de avond een afspraak maken om hier een auto te bekijken. Er zijn verschillende garages in Apeldoorn die dezelfde auto goedkoper aanbieden, maar nergens was het echt een mooie auto. Deze auto had nergens deuken of krassen en zag er zelfs beter uit dan op de foto, en dat is tijdens andere bezichtigingen wel anders geweest.

Ik heb zelf geen verstand van auto's en daarom heb ik mijn buurman meegenomen om de auto technisch te beoordelen. Ook hij zei dat de auto er heel goed uit zag en prima onderhouden is. De onderhoudsboekjes waren ingevuld tot aan vorig jaar.

Bij de onderhandelingen hebben we afgesproken dat de auto een nieuwe apk zou krijgen en toen ik hem op kwam halen had de auto tot mijn verbazing ook een onderhoudsbeurt gekregen zonder dat ik hierom had gevraagd. Een van de heren had gezien dat de auto volgens het onderhoudsboekje toe was aan een kleine beurt, en deze heb ik cadeau gekregen!

Mijn complimenten aan beide mannen voor het netjes te woord staan en het perfect afleveren van een prachtige auto!!!
Geplaatst door op 13 sep. 2018 12:34

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 16 reviews
. (16 positiefen0 negatief

< 1 2 >