vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf van Hugten

Autobedrijf van Hugten - Bilthoven

12 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Wij hebben na een lange zoektocht en veel vervelende ervaringen bij Ron een auto gekocht voor onze zoon in najaar 2018. Een oudere auto voor een bepaald niet hoge prijs. De auto zou als een zonnetje lopen, hij verbruikte alleen erg veel olie. De auto zag er prima uit en we werden zeer vakkundig en prettig geholpen. We zijn nu meer dan een jaar verder en alles wat er is gezegd over de auto is waar gebleken: nooit problemen mee gehad alleen vaak olie bijvullen. Dit familiebedrijf komt zijn woord na. We zijn heel blij met deze aankoop!
Geplaatst door op 17 dec. 2019 9:36
1 van de 2
Aygo gekocht.2017 december.nu in onderhoudbij dealer december 2018 apk kleine beurt. Waterpomp vervangen.moesten 2 nieuwe banden op . Raam moest nagekeken worden . Ging niet meer open of dicht. Ruitenwissers vervangen.na een jaar vind ik dat de aflevering dus niet goed is geweestkosten 800. €
Geplaatst door op 11 dec. 2018 13:02
2 van de 2
dit is een auto garage waar er ook auto s worden verkocht, top service, vriendelijk, goede prijzen, en wat ik zo bijzonder vind; er wordt meegedacht! en niet richting portemonnee maar richting klant, super dus, voor auto reparaties en allerlei!
Geplaatst door op 31 okt. 2018 18:40
2 van de 2
Wij komen hier al sinds 1972 naar alle tevredenheid.
Geplaatst door op 6 sep. 2018 18:34
1 van de 2
Niet best. Compressietest en koelwatertest en meten bobine: 150 euro. Nog nooit eerder zoiets meegemaakt. Uitleg van rekening was onvoldoende, en commentaat nogal lomp: "Snel betalen en niet meer terugkomen". Nou inderdaad, ik dacht het niet.
Geplaatst door op 27 jul. 2018 15:33
2 van de 2
Ik heb gisteren mijn nieuwe OZ velgen hier gekocht. De velgen en banden (met recente DOT code, dat mag ook genoemd worden) waren binnen een week na bestelling binnen. Bij het ophalen ben ik vriendelijk geholpen, er werd de tijd voor me genomen en ik ben heel tevreden over de service. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Geplaatst door op 9 apr. 2017 18:18
2 van de 2
Met mijn vorige auto eenToyota Aygo had ik nogal veel problemen. Zo ook met de deursloten, de Toyota dealer wilde geen garantie meer geven omdat ik al te veel geld voor hun gekost had (dit zeiden ze ook letterlijk) en ik zou per slot 160 euro moeten gaan betalen en nog eens zo'n 80 euro voor een sleutel. Dit vond ik dus veel te veel geld. Toen ben ik naar Autobedrijf Van Hugten Bilthoven gegaan, hier werd ik vakkundig en uiterst aardig geholpen. Bij deze garage was het probleem voor vele malen minder geld opgelost!
Dus ik raad iedereen deze garage aan want ze hebben mij wel meer uit de brand geholpen.

Geplaatst door op 6 apr. 2017 13:29
2 van de 2
Al woon ik allang niet meer in Bilthoven, toch wordt mijn auto nog altijd door garage Van Hugten onderhouden. Betrouwbaarheid in hoofdletters en zeer vakkundig personeel. De familie Van Hugten staat je altijd correct en vriendelijk te woord en de afspraken worden altijd nagekomen.
Geplaatst door op 6 apr. 2017 13:09
2 van de 2
Al jaren klant bij Van Hugten, een echt familiebedrijf waar ze je goed helpen en van duidelijk advies voorzien. Een prima uitleg over de onderhoudsbeurt en de gemakte extra kosten. Netjes van tevoren geïnformeerd over de extra kosten. een echte aanrader voor iedereen die voor kwaliteit gaat.
Geplaatst door op 5 apr. 2017 17:14
1 van de 2
Ik ben 2 maanden van te voren langs geweest bij de garage om een afspraak te maken voor een APK keuring en dit werd 24 maart want mijn APK verloopt op 31 maart 2017. Ik heb mijn auto gebracht op 24 maart en ik heb de medewerker gevraagd of ze mij wilde bellen als er hoge kosten waren. Ik heb de auto om half 10 gebracht en om 4 uur had ik nog niks gehoord, ik ben toen maar zelfstandig naar de garage gegaan om te kijken of mijn auto klaar was. Ik heb in de ochtend vermeld dat sowieso mijn ruitenwissers vervangen moesten worden. Toen ik weer bij de garage was is mijn auto APK AFGEKEURD! Ik kreeg een offerte van €1.000,- euro en een week later een rekening van mijn APK afkeuring van € 19,95 omdat ik mijn auto niet meer bij hun wilde repareren. Mijn APK was zelfs afgekeurd om mijn ruitenwissers terwijl ik dit gevraagd had om te repareren.
Volgens de monteur; we hadden bepaalde onderdelen niet (toen dacht ik: waarom keur je dan mijn auto)? Toen ik 1ste keer kwam om een afspraak te maken heeft hij niet vermeld dat ze eerst voorkeuren, want anders had ik dit al eerder gedaan. Ik heb mijn auto naar een andere garage gebracht en ik heb €500,- hoeven te betalen voor dezelfde onderdelen waarvan 1 onderdeel een paar maanden later gerepareerd kon worden en dit zou mij €50,- kosten, dit betekent € 450,- wat ik niet hoef te betalen, zelfs de offerte die ik kreeg stond niet alles op wat ze wilde repareren! Ik ben nog nooit in mijn leven ZO ERG BEDROGEN, als u dit leest zal ik voor een andere garage kiezen!

Geplaatst door op 31 mrt. 2017 15:17

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 12 reviews
. (8 positiefen4 negatief

< 1 2 >