vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Autobedrijf van Hugten - Bilthoven

14 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Wij waren eerder bij een andere garage in onderhoud .
Na een second opinion bij van Hugten zijn onze problemen opgelost.
Primma service en vakkennis bij van Hugten.
Geplaatst door op 20 jul. 2021 6:34
Reactie van autobedrijf: Geachte heer Van der Weert. Dank voor deze beoordeling, we proberen ook altijd met ons team naar oplossingen te zoeken.
5 5
Kwam hier al jaren, tot nu toe was het goed, dacht ik. Dit jaar auto APK en grote beurt gedaan. Na de beurt vond ik mijn auto niet lekker rijden, hobbelig. Eerst bleek motorkap te lekken waardoor bougies nat waren geworden. Na een paar keer terug te komen (1 keer kon ik de auto ophalen en kon ik na 1 km rijden alweer terug want de auto schokte. Bleken ze niet te hebben testgereden, alleen bougies beetje afgedroogd) zijn de bougies vervangen. Maar hij reed nog niet lekker. Ik weer terug. Remblokjes vervangen, nieuwe remschijven, 800+ euro betaald. Ik had meteen gevraagd om de auto goed na te kijken zodat ik ermee op vakantie kon. Een week later krijg ik een lekke band. Wat blijkt : beide achterbanden volledig versleten, eentje was zelfs scheef afgesleten. Ik had hier nooit de weg mee op gemogen. Dat hadden ze 3 maanden geleden bij de APK, en later bij de grote beurt, over het hoofd gezien. Toen ik dit aan ze meldde, en ze zelfs de ANWB monteur aan de telefoon hebben gekregen, reageerden ze totaal ongeïnteresseerd. Geen excuses, niks. Ik ga hier nooit meer terug.
Geplaatst door op 18 jun. 2021 6:45
5 5
Wij hebben na een lange zoektocht en veel vervelende ervaringen bij Ron een auto gekocht voor onze zoon in najaar 2018. Een oudere auto voor een bepaald niet hoge prijs. De auto zou als een zonnetje lopen, hij verbruikte alleen erg veel olie. De auto zag er prima uit en we werden zeer vakkundig en prettig geholpen. We zijn nu meer dan een jaar verder en alles wat er is gezegd over de auto is waar gebleken: nooit problemen mee gehad alleen vaak olie bijvullen. Dit familiebedrijf komt zijn woord na. We zijn heel blij met deze aankoop!
Geplaatst door op 17 dec. 2019 8:36
5 5
Aygo gekocht.2017 december.nu in onderhoudbij dealer december 2018 apk kleine beurt. Waterpomp vervangen.moesten 2 nieuwe banden op . Raam moest nagekeken worden . Ging niet meer open of dicht. Ruitenwissers vervangen.na een jaar vind ik dat de aflevering dus niet goed is geweestkosten 800. €
Geplaatst door op 11 dec. 2018 12:02
5 5
dit is een auto garage waar er ook auto s worden verkocht, top service, vriendelijk, goede prijzen, en wat ik zo bijzonder vind; er wordt meegedacht! en niet richting portemonnee maar richting klant, super dus, voor auto reparaties en allerlei!
Geplaatst door op 31 okt. 2018 17:40
5 5
Wij komen hier al sinds 1972 naar alle tevredenheid.
Geplaatst door op 6 sep. 2018 16:34
5 5
Niet best. Compressietest en koelwatertest en meten bobine: 150 euro. Nog nooit eerder zoiets meegemaakt. Uitleg van rekening was onvoldoende, en commentaat nogal lomp: "Snel betalen en niet meer terugkomen". Nou inderdaad, ik dacht het niet.
Geplaatst door op 27 jul. 2018 13:33
5 5
Ik heb gisteren mijn nieuwe OZ velgen hier gekocht. De velgen en banden (met recente DOT code, dat mag ook genoemd worden) waren binnen een week na bestelling binnen. Bij het ophalen ben ik vriendelijk geholpen, er werd de tijd voor me genomen en ik ben heel tevreden over de service. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Geplaatst door op 9 apr. 2017 16:18
5 5
Met mijn vorige auto eenToyota Aygo had ik nogal veel problemen. Zo ook met de deursloten, de Toyota dealer wilde geen garantie meer geven omdat ik al te veel geld voor hun gekost had (dit zeiden ze ook letterlijk) en ik zou per slot 160 euro moeten gaan betalen en nog eens zo'n 80 euro voor een sleutel. Dit vond ik dus veel te veel geld. Toen ben ik naar Autobedrijf Van Hugten Bilthoven gegaan, hier werd ik vakkundig en uiterst aardig geholpen. Bij deze garage was het probleem voor vele malen minder geld opgelost!
Dus ik raad iedereen deze garage aan want ze hebben mij wel meer uit de brand geholpen.

Geplaatst door op 6 apr. 2017 11:29
5 5
Al woon ik allang niet meer in Bilthoven, toch wordt mijn auto nog altijd door garage Van Hugten onderhouden. Betrouwbaarheid in hoofdletters en zeer vakkundig personeel. De familie Van Hugten staat je altijd correct en vriendelijk te woord en de afspraken worden altijd nagekomen.
Geplaatst door op 6 apr. 2017 11:09

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 14 reviews
. (9 positiefen5 negatief

< 1 2 >