vergelijk, kies en maak een afspraak

4 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Mooie Mercedes gekocht bij Bastiaan de verkoper. Ben goed en netjes geholpen. Was zelfs nog gezellig aan de grote koffie tafel. Gisteren de auto opgehaald. Stond netjes klaar zoals afgesproken.
Geplaatst door op 12 dec. 2021 18:50
5 5
Ik had hier 3 jaar geleden een Toyota Prius gekocht waarvan 3 jaar plezier. Begin juni ingeruild voor een Lexus 200H alles naar volle tevredenheid. Correcte aflevering en goede afspraken. Ik hoop dat ik hier net zoveel plezier van krijg als van mij Prius. Prachtige nieuwe locatie!!
Geplaatst door op 23 jul. 2016 12:25
5 5
Heb hier een VW Golf gekocht, een automaat die zeer scherp geprijsd was , weinig kilometers.Vlotte jongens in een ongedwongen sfeer, je kijkt je ogen uit naar alle mooie auto's die ze hebben.Mijn oude auto was niet de mooiste meer maar desondanks een goede inruilprijs gekregen.
Top bedrijf! zeer tevreden.
Geplaatst door op 18 jul. 2016 16:40
5 5
Enkele dagen voordat wij met vakantie gingen besloten mijn vrouw en ik om onze auto in te ruilen. Het moest weer een Ford Mondeo worden omdat we hiermee al 17 jaar goede ervaringen hadden.
Via het internet zagen we bij Autobedrijf Van Schaik een auto die binnen ons budget paste met een kilometerstand beneden de 100.000 km. Op 4 september 2013 gingen we naar Leeuwarden.
Hier werden wij allervriendelijkst ontvangen en liet men ons rustig onze gang gaan om de auto van binnen en van buiten te inspecteren. Daarna werden wij te woord gestaan door dhr. Marco van Schaik. Na het nuttigen van een kop koffie begon de prijsonderhandeling. Na een halfuurtje praten werden wij het eens. Van Schaik reed de auto vervolgens naar buiten voor een proefrit en we gingen een tiental kilometers rijden. Omdat dit geheel tot tevredenheid was besloten we dat de deal moest doorgaan. Omdat de auto nog 7.000 km was verwijderd van een onderhoudsbeurt zagen we hier van af. Voor wat betreft de garantie sloten wij via Van Schaik een basisgarantie af bij Autotrust in Assen. De premie van € 250 betaalden wij aan Van Schaik. De garantie goldt voor 6 maanden met een wachttijd van 30 dagen. Dit hield in dat wij de eerste 30 dagen na aflevering geen enkele aanspraak konden maken op de garantie van Autotrust.
Op vrijdag 6 september haalden wij de auto op uit Leeuwarden en lieten onze eigen auto achter. Op zondag 8 september vertrokken wij met onze Ford + een caravan van 1.300 kilo naar Zuid-Frankrijk. De reis verliep voorspoedig en de Ford Mondeo 2.0TDCI had geen enkele moeite met de caravan. Tot dinsdag 17 september. Op die dag verhuisden wij naar een camping in het hoger gelegen Esterellegebergte, net boven Fréjus. Plotseling begon de temperatuurmeter op te lopen en op een gegeven moment hield de motor er mee op. Er zat geen enkele trekkracht meer in en we stonden stil. Uiteindelijk zijn we toch op eigen kracht alsnog boven gekomen, stalden onze caravan op de daar gelegen camping en begon het zoeken naar een reparateur. Het bleek nog niet eenvoudig om deze te vinden maar om het verhaal niet onnodig lang te maken, aan het einde van vrijdag 20 september was het mankement verholpen door de Forddealer in Puget sur Argens.
In eerste instantie werd de koelventilator en bijbehorende aandrijving vervangen (kosten € 600) maar toen deze niet werkte werd verder gezocht en bleek sprake van een draadbreuk in een kabelboom. Deze veroorzaakte de kortsluiting waardoor de oude ventilator defect ging en de nieuwe niet werkte. Ook dit werd gerepareerd (kosten € 280).
Anderendaags belde ik dhr. Marco van Schaik en vertelde hem het verhaal. Behalve dat het hem geweldig voor ons speet verzocht hij mij bij thuiskomst direct contact met hem op te nemen om hiervoor een financiële oplossing te zoeken. Onze vakantie verliep voor de rest voorspoedig (iedere dag schitterend weer) en ook de terugreis verliep zonder enig probleem.
Bij thuiskomst op 2 oktober belde ik dhr. Marco van Schaik en we maakten een afspraak voor dinsdag 8 oktober. Die dag reisde ik weer af naar Leeuwarden ging ik met dhr. Marco Van Schaik om de tafel. Al spoedig werd een deal getroffen en betaalde Van Schaik mij een bedrag van € 580. Hiermee was ik tevreden. Immers ik had de garantie afgekocht door deze over te brengen naar Autotrust. Of ik op grond van het Conformiteitsbeginsel niet recht had op het volledige schadebedrag van € 880 heb ik mij wel afgevraagd maar niet in het gesprek met Van Schaik ingebracht.
Al met al ben ik zeer tevreden over de handelswijze van dit autobedrijf en ik zal bij de aanschaf van een volgende auto zeker eerst bij Van Schaik een gesprek aangaan.
Geplaatst door op 24 okt. 2013 19:06

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 4 reviews
. (4 positiefen0 negatief