vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Wil Oudshoorn

Autobedrijf Wil Oudshoorn - Vinkeveen

9 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Uitstekende kleine zaak die nog de tijd en kennis neemt voor zijn klanten. Ook hier weer een tevreden eigenaar waarvan onderhoud en de apk zijn van voorzien.
Geplaatst door op 26 sep. 2017 6:24
5 5
Groot onderhoud en APK keuring laten uitvoeren bij dit bedrijf. Uitstekende service waar het bedrijf nog echte klantenbinding kent tegen een scherp tarief. Kom hier zeker terug.
Geplaatst door op 6 mrt. 2016 10:25
5 5
Elders banden gekocht via internet en deze bij Wil Oudshoorn laten monteren en balanceren. Prima service en snel werk. Vriendelijke ondernemer. Kom hier zeker weer terug.
Geplaatst door op 18 apr. 2014 14:49
5 5
een net bedrijf.en goed geholpen met een andere auto kopen.
hij rijdt perfect.kom zeker terug voor service
Geplaatst door op 8 feb. 2014 15:48
5 5
Wij hebben een fantastische occasion gekocht bij dit bedrijf. We zijn netjes geholpen en komen hier graag weer terug.
Geplaatst door op 23 nov. 2013 21:35
5 5
Wij hebben een fantastische ocasion gekocht bij dit bedrijf. We zijn netjes geholpen en komen hier graag weer terug
Geplaatst door op 23 nov. 2013 21:32
5 5
Op vrijdagavond uiterst professioneel na sluitingstijd geholpen!
Kan niet anders zeggen dat ik zoiets nog niet eerder heb meegemaakt.
Auto naar volle tevredenheid gemaakt en de reis kunnen vervolgen.
Ik ga nergens anders meer heen en koop mijn volgende auto bij Wil!
Top!
Geplaatst door op 13 sep. 2013 19:55
5 5
Keurige service, zonder poeha.
Geplaatst door op 7 aug. 2013 14:29
5 5
EEN GOED BEDRIJF VOOR ONZE AUTO.
AFSPRAAK IS AFSPRAAK BIJ DIT BEDRIJF.
TOT DE VOLGENDE KEER.
Geplaatst door op 23 jul. 2013 9:58

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 9 reviews
. (9 positiefen0 negatief