vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Gekocht Volkswagen Polo. Bij Autocentrum woensel, ACW. Eindhoven. De eigenaar was duidelijke en open over het verleden van de VW. Polo. Auto in netje afgeleverd. Afspraken tijdens verkoop gesprek zijn allemaal gebeurt zoals besproken. Aflever beurtje, nieuwe APK. garantie, poets beurt, allemaal zonder extra aflevering kosten. De eigenaar kwam netje en vriendelijke over
Geplaatst door op 17 nov. 2018 15:57
5 5
Ik heb mijn broer begeleid bij de aankoop van een jong gebruikte Dacia Lodgy bij dit bedrijf. Op het eerste gezicht niet een auto die je bij dit bedrijf zou verwachten maar als je contact opneemt via de mail ben ik vanaf het eerste moment geinformeerd dat het een prachtige schadevrije auto zou zijn!

In combinatie met de meest concurrerende prijs die dit bedrijf voor deze auto vroeg, mede door de kleinschaligheid in mijn beleving, zeker de moeite waard voor een bezoek!

Niks gelogen bleek ter plekke, keurige strakke auto waarbij blijkt dat auto daadwerkelijk schadevrij is na onderzoek en kilometerstand klopt. Keurig nette deal met eerlijke inruilprijs!

Het is even zoeken naar deze locatie en qua uitstraling niet een mooie dealer maar dat maakt niet uit! Daar kies je voor. Gemoedelijk en eenvoudig maar eerlijk en betrouwbaar en komt afspraken na!

De verkoper heeft zijn best gedaan nog onderhoudshistorie boven water te krijgen ondanks dat dit niet meer mogelijk was maar kreeg nog mondeling informatie hierover door en gaf het door aan mij.

Zeker een aanbeveling als je ergens ervaringen hebt dat afspraken niet worden nagekomen kun je bij dit adres zijn voor een scherpe prijs.
Dit past bij mijn manier van aankopen: liever wat verder weg, want we komen van boven de rivieren en weten dat de prijs in 1x goed is na vergelijk dan dat de prijs in de basis hoger is en je dan nog wat eraf moet proberen te krijgen.

Voldoende zo, doe er je voordeel mee!
Geplaatst door op 21 dec. 2016 21:34

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (2 positiefen0 negatief