vergelijk, kies en maak een afspraak

3 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Geweldige auto gekocht C4 Picasso 3 ton mee gereden geen enkele problem
Geplaatst door op 10 feb. 2022 21:04
5 5
In juni 2018 kocht ik een aygo bij Autohuis Veenstra te hoogeveen. De auto was net een jaar oud en had 2000 km op de teller staan. Volgens Veenstra was het een auto die een jaar in de showroom had gestaan. Er zou nog 2 jaar fabrieksgarantie op zijn. Ik heb de auto voor 11000 euro gekocht. Niet te duur dacht ik gezien de km stand. Toen ik wegreed had ik moeite de autogordel om te doen. Was geen probleem werd mij verteld, als er iets mee was, er zat fabrieksgarantie op. Na korte tijd was er geen beweging meer in de gordels te krijgen dus heb ik een beroep gedaan op de garantie. Wat bleek, er zaten verkeerde autogordels in de auto, viel niet onder de garantie. Autohuis Veenstra gaf niet thuis, ik kon de kosten van de gordels zelf betalen, ruim 600 euro.
Op een gegeven moment deed de auto het helemaal niet meer, wilde niet starten. Veenstra gebeld die aangaf te zullen komen. Volgende dag geen Veenstra. Heb gevraagd wanneer er iemand kwam. Veenstra trok zijn handen er van af.
Moraal, had ik maar niet bij hem gekocht en beter naar het review gekeken die er al was.
Geplaatst door op 9 nov. 2018 12:24
5 5
Ga voor een veilige auto NIET naar Autohuis Veenstra. Veenstra speldt je van alles op de mouw en houdt zich niet aan afspraken.
In april 2017 een Citroen C1 gekocht, inclusief APK en grote beurt. Na aanschaf bleek de auto onterecht APK-goedgekeurd (beschadigde remkabel + aanlopende achterrem). Grote beurt bleek niet uitgevoerd dus auto teruggebracht naar Veenstra voor reparatie + grote beurt en twee dagen later opgehaald.
's Avonds op een rotonde met de auto geslipt: bleek het gevolg van een blokkerende rechter achterrem die gerepareerd zou zijn. Bij controle door eigen garage bleek de velg misvormd, de remcilinder zat muurvast en de rem liep nog steeds aan.
Uiteindelijk voor €650 de auto door onze eigen garage laten herstellen want ook Autobedrijf Bruins (http://www.autobedrijfbruins.nl/) (waar Veenstra werkzaamheden aan uitbesteedt) blijkt onbetrouwbaar.
Geplaatst door op 7 feb. 2018 20:07

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 3 reviews
. (1 positiefen2 negatief