vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Kuipers

Autoservice Kuipers - Zoetermeer


SCORE UIT 235 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

235 reviews geplaatst waarvan 21 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
ik weet niet waar die persoon het over heeft hier onder mij, maar volgens mij gaat dit niet over autoservice kuipers waar ik kom,
mijn ervaringen staan haaks op die daar staan..

altijd zeer vriendelijk behandelt en er wordt direct mee gedacht aan een goedkopere oplossing, deze huidige economie laat niet toe dat alles nieuw besteld kan worden, zij denken daarin mee en hebben voor de reparatie aan mijn auto, gebruikte delen gezocht en daardoor kwam de reparatie aanzienlijk lager uit, het scheelde een dag, maar daar was ook een oplossing voor, ik kreeg een hele fijne toyota aygo mee.

ik heb er ooit 45 min gezeten, omdat ze een onderdeel voort mij gingen halen en direct monteerde, 2 x is me koffie aangeboden.

ik kom er zeker terug, en zal ze bij iedereen die ik ken aanraden!!!

Geplaatst door op 3 mrt. 2013 14:36
5 5
Volgens mij zijn dit hele jonge mensen die door heel hard werken dit bedrijf hebben opgezet. Ze geven andere jonge mensen de kans om bij hun stage te lopen en evaring op te doen. Ik heb met een van deze jongens gesproken. Overal waar gewerkt wordt worden foute gemaakt om ze lossen een probleem professioneel op. Als ik mijn auto op kom halen is deze altijd gewassen. Kom ik zomaar aan omdat er b.v. een lampje kapot is wordt deze gelijk gemaakt. Als ik even moet wachten is dit geen probleem. Een verwarmde wachtruimte, koffie en thee en wat tijdschriften om mijn wachttijd zo aangenaam mogelijk te maken.
Geplaatst door op 3 mrt. 2013 10:36
5 5
- Slechte Service, de eigenaar is een jong onprofessioneel persoon die klanten ongelijk behandelt.
- In totaal 5 uur gewacht op een eenvoudig probleem verdeeld over 2 dagen.
- In de winter geen verwarming in de wachtruimte.
- Koffieautomaat wordt volgens mij nooit verschoond en geen theezakjes aanwezig.
- Prijs is 3 x veranderd.
- Na reparatie werd ik niet meer te woord gestaan door de eigenaar (die ik had gesproken) en werd mijn auto buitengezet zonder enige vorm van communicatie.
Geplaatst door op 2 mrt. 2013 18:24
Reactie van autobedrijf: Beste Heer Umrani, Wij betreuren uw negatieve beoordeling en is naar ons idee niet helemaal eerlijk en terecht. - De reden dat uw prijs 3x is veranderd is in deze volgorde 1.nieuwe onderdelen 2.gebruikte onderdelen op uw verzoek 3. een GOEDKOPERE prijs ivm het lange wachten. - Het koffiezetapparaat wordt 2x per week gereinigd en ook bijgevuld ivm vele klanten die gebruik maken van onze Douwe Egberts machine. Wij hebben ons uiterste best gedaan uw auto zo snel mogelijk te reparen maar omdat wij alles uit een gebruikt portier moesten halen en de reparatie iets tegenzat zoals u tijdens onze reparatie ook is medegedeeld duurde het inderdaad langer dan normaal (geen 5 uur) U bent ten alle tijden vooraf en tijdens de reparatie op de hoogte gehouden van de status. Ik nodig u ook graag uit om langs te komen voor een vers kopje koffie of thee om de misvattingen uit de wereld te helpen.
5 5
Geweldige meedenkende service!!
Geplaatst door op 14 feb. 2013 9:30
5 5
Ik kom hier al enige jaren na een tip van een vriend. De mannen Timo, Melvin en Jordy die mij altijd geholpen hebben, zijn zeer servicegericht en altijd vriendelijk. Ze werken hard en zijn gedreven in het vak. Mijn auto is een oud beestje en daarom denken ze ook mee voor een goedkopere, maar wel veilige en goede optie voor een reparatie. TOP!
Geplaatst door op 14 feb. 2013 8:45
5 5
goede service en aardige mensen en niet te duur.
en veel kennis over allerlij auto's
Geplaatst door op 4 feb. 2013 18:27
5 5
goede service tegen betaalbaare prijzen
Geplaatst door op 29 jan. 2013 17:36
5 5
Erg vriendelijk, behulpzaam en mooie prijs! Ik kom zeker terug!
Geplaatst door op 29 jan. 2013 17:23
5 5
Super service ,,bereidwillig en zoeken de laagste prijs, een aanrader van een goede kennis op deze garage gekomen.
Aardige mensen, goed werk.
Geplaatst door op 29 jan. 2013 14:44
5 5
Eindelijk heb ik een betrouwbare en uitstekende garage gevonden waarbij de klant voorop staat in plaats van de factuur. Ze houden rekening met de wensen van de klant. Als je wat minder wilt uitgeven vanwege de leeftijd van de auto denken ze met je mee en zoeken gebruikte onderdelen voor je, ipv nieuwe van het duurste merk.
Ze houden zich ook aan de afgesproken prijs. Blijkt het duurder dan bellen ze je eerst op en komen ze er na akkoord achter dat het toch wat duurder wordt dan houden ze zich toch aan de afgesproken prijs.
Facturen zijn altijd duidelijk gespecificeerd in gebruikt materiaal en uren. Verder brengen ze je gerust even naar huis als je je auto even kwijt bent en mijn is zelfs gratis gewassen toen ik een flinke flinke rekening had voor groot onderhoud en reparatie.
Als schadehersteller leveren ze ook prima werk. Onlangs behoorlijke schade aan de voorkant gehad. Niks meer van te zien en de kosten waren zeer redelijk voor het werk dat geleverd is.
Ik heb de afgelopen 15 jaar veel garages gehad in Den Haag en Zoetermeer en dit is de eerste waarbij ik achteraf niet het gevoel heb dat ik bedonderd ben.
Eén verbeterpuntje heb ik wel: Soms bellen ze later dan je zou verwachten vanwege drukte. Dan bel ik zelf even. Geen probleem dus, maar dat mag iets meer aandacht krijgen.
Ik kom hier dus zeker weer terug voor schade, onderhoud en reparatie.
Geplaatst door op 12 jan. 2013 16:26

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 235 reviews
. (231 positiefen4 negatief

< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >