vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoservice Oosterhout

Autoservice Oosterhout - Oosterhout

4 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Voor verhuur en simpele reparatie zijn ze goed, maar als je ze aanspreekt op een probleem daags na een beurt, Reageren ze ronduit vervelend (althans 1 van de eigenaren) . Zijn bereid ernaar te kijken en als de auto dan openligt, word je geconfronteerd met zeer hoge kosten (bijna gijzeling van je auto). Vaak heb ik herhaald dat ik het vreemd vind dat een probleem zich aandient direct na een beurt en dat zij niet hun verantwoordelijkheid nemen. Tijdens de maand durende reparatie (Ja ik was mijn auto bijna 1 maand kwijt) geen enkele suggestie van hun kant, afspraken worden niet nagekomen en zelfs als je binnenkomt (17:25 uur) en (een van) eigenaar is met een collega in gesprek over het hebben vrije dagen, neemt hij niet de moeite om je "normaal" te woord te staan, ik kreeg de opmerking, ja ik had je echt wel voor half zes gebeld. Waarschijnlijk technisch goed onderlegt, maar absoluut onbetrouwbaar in zijn uit- en afspraken, waardoor ik geen vertrouwen heb in hem, de auto en de uitgevoerde reparatie. Behalve de rekening(en) van bijna 2000 euro wordt er geen moment gedacht over de kosten die de klant zelf heeft.
Geplaatst door op 25 jul. 2018 9:43
5 5
Ontzettend goede service! Ik woon in Leiden maar kom speciaal naar Oosterhout om mijn auto bij de garage te laten nakijken!
Eerlijk, betrouwbaar en prima service!
Geplaatst door op 20 jun. 2016 18:14
5 5
Had vandaag een afspraak gemaakt en later op dezelfde dag nog geannuleerd wegens omstandigheden. Heel vervelend natuurlijk, maar om dan op een niet professionele gedrag terug te reageren naar de klant vind ik niet tolereerbaar. Dat is al een slechte eerste indruk, van mij zullen ze niks meer horen.
Geplaatst door op 11 dec. 2014 16:59
5 5
Prima garage. Goed, snel en vlot geholpen voor een zeer goede prijs.
Geplaatst door op 13 dec. 2013 17:24

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 4 reviews
. (2 positiefen2 negatief