vergelijk, kies en maak een afspraak

5 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Wat een slechte service! Ruim een week geleden heb ik een afspraak gemaakt voor het repareren van mijn auto en er is mij beloofd dat ik een leen auto mee zou krijgen.
De afspraak was gisteren, ik heb gebeld naar de garage om te vragen of ik eerder langs kon komen maar toen kreeg ik te horen dat de laatste leen auto net was weg gegeven.
(Terwijl deze mij gereserveerd zou zijn voor mij)

Na overleg kon ik vandaag terugkomen, ik heb gelukkig gebeld voor de zekerheid om te checken of het nu wel door zou gaan, krijg ik te horen dat Kees (eigenaar) mij zogenaamd gebeld zou hebben en een voicemail achter gelaten had, ik ben nooit gebeld en er is ook geen voicemail achtergelaten.
De afspraak hebben ze volledig afblazen omdat ze ineens geen tijd meer hadden.

Puntje bij paaltje heb ik ruim een week gewacht op een afspraak, om vervolgens verzet te worden vanwege drukte, om vervolgens 4 uur van te voren afgezegd te worden zonder enige oplossing.
Geplaatst door op 21 feb. 2024 13:10
5 5
Betrouwbare en snelle service. Zorgen dat de auto veilig en goed door de APK komt, zonder overdreven kosten. Zonodig kunnne kleine reparaties vaak terplekke worden uitgevoerd en anders is er vrij snel een afspraak gemaakt. Geen schimmig gedoe, maar eerlijke en transparante keuring.
Geplaatst door op 11 mrt. 2021 15:55
5 5
Ik kom hier al jaren. Waar ik voorheen door andere garages regelmatig ben gefopt omdat ik geen verstand van auto's heb (voorbeeld APK waar ik altijd 250-350 euro kosten had omdat hij zonder die reparatie er "echt niet door zou komen hoor", sinds ik bij Blokland kom zelden extra kosten en de auto wordt er niet jonger op.) Ik krijg ik van Kees altijd te zien wat hij me aanraadt en uitleg waarom. Geen overdreven rekeningen, naar mijn mening eerlijk en betrouwbaar.
Geplaatst door op 28 okt. 2017 15:41
5 5
andaag naar Kwikfit geweest voor een APK keuring. De kosten kwamen rond de 810,- te liggen. Toen naar Blokland gegaan en werd meteen geholpen en de kosten kwamen uiteindelijk onder de 100,- te liggen!!! Ik heb zelf mogen kijken welke reperaties mijn auto moest ondergaan. Echt een superservice! Omdat ik op vakantie ga, kon ik mijn auto niet de volgende dag ophalen. Dat was ook geen probleem! Ik mocht hem gewoon een week laten staan :)
Ook heel vriendelijk personeel en APK kan zonder afspraak worden uitgevoerd.
Geplaatst door op 10 okt. 2013 17:21
5 5
Dit bedrijf vervangt goede niet defecte auto onderdelen voor nieuwe auto onderdelen zonder overleg met de klanten.
Oplochters
Geplaatst door op 14 jan. 2013 12:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 5 reviews
. (3 positiefen2 negatief