vergelijk, kies en maak een afspraak
Bos Occasion Dealer

Bos Occasion Dealer - Barneveld

78 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Kom er al 20 jaar een erg fijn familie bedrijf met weinig personeel. kom er erg graag en voel me een gewaardeerde gast. In voor een geintje maar ze werken erg serieus. Al 20 jaar koop ik mij auto daar mochten er kosten komen word ik altijd gebeld hoeveel het is en hoelang het duurt ongeveer. In overleg is er altijd een leenauto beschikbaar. Mocht je pech krijgen denken ze altijd mee in oplossingen terwijl ik dikke pech had. Ook raad ik altijd iedereen aan om daar heen te gaan want wachten hoef je er bijna nooit omdat ze ook dat overleggen
Geplaatst door op 23 sep. 2017 14:07
5 5
Ik kom nu al 14 jaar bij deze familie bedrijf. Je bent er geen nummer. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Staan altijd klaar voor je klaar als je met een probleem zit.
Ze denken met je mee naar oplossingen om de kosten zo laag mogelijk voor je te houden.
Ik kan op ze vertrouwen voor hulp en eerlijk advies en onderhoud.
Ik heb nooit de gedachten gehad dat ze me aan het oplichten waren in alle opzichten.
Kan iedereen het zeer aanraden.
Geplaatst door op 9 sep. 2017 11:18
5 5
Een zeer betrouwbaar en betrokken garagebedrijf. Geven eerlijk advies, zijn proactief en zeer betaalbaar.
Geplaatst door op 13 jul. 2017 20:57
5 5
Goede service en fantastische mensen. Elke keer verbaas ik me weer over hun kracht: Denken met je mee, je wordt behandeld als gast, en doen er alles aan om je tevreden doen terug komen!
Geplaatst door op 11 jul. 2017 18:37
5 5
stuurpomp bleek stuk, Ze hebben echt de moeite genomen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Sloop benaderd, onderdelenlijn ingezet, eigen netwerk ingeschakeld en met resultaat,. 60% goedkoper als wanneer er met originele ondefdelen zou zijn gerepareerd!,
Geplaatst door op 10 jul. 2017 19:04
5 5
Wederom geen verrassingen bij APK en onderhoudsbeur, maar goede service, goed werk en klantvriendelijkheid.
4 nieuwe banden nodig: eerst een telefoontje en overleg welke banden geplaatst zullen worden.
Ik heb altijd een vertrouwd gevoel als ik hier kom!
Dank je wel familie Bos!!
Geplaatst door op 30 jun. 2017 21:12
5 5
Het is gewoon een top garage!! Klantvriendelijk en goede service
Geplaatst door op 30 mei 2017 12:29
5 5
Als je op zoek bent naar een betrouwbare , klantvriendelijke garage, dan ben je hier aan het juiste adres. Ze zullen het nooit duurder maken als nodig en leveren vakwerk!! En een lekker kopje koffie, praatje, leenauto! Fijn dat het nog bestaat!!
Geplaatst door op 11 mei 2017 8:14
5 5
Ik kwam met een olie lekkage waarvan ik niet wist waar hij vandaan kwam en met 2 banden die niet meer jofel waren. Ze hadden al een leenauto geregeld waarmee ik terug naar Maarssen kon. De volgende ochtend werd al gebeld met de diagnose: lek in turbo leiding. Die vervangen is een langdurige en kostbare zaak. Bos denkt altijd met je mee en heeft het lek op een andere manier gedicht in de hoop dat dit afdoende is. Voor de banden werd ik ook keurig gebeld omdat deze toch in het hogere prijssegment liggen. Daarna nog overleg over olieverversen en filter vervangen. Je hoeft bij hun nooit bang te zijn dat er onverwachts een idioot hoge rekening komt. Al met al kon ik onze auto weer in de middag ophalen, kant en klaar. Ook zijn de nieuwe banden naar de voorkant gezet en de andere naar achter. Ik ben al jaren bij deze garage en waar ik ook woon, ik kom er altijd terug. Vriendelijke en eerlijke mensen.
Geplaatst door op 6 mei 2017 20:24
5 5
Niet alleen kopen mijn zoon en ik onze auto’s bij deze dealer, wij laten ook het onderhoud en de keuringen al vele jaren door Rini doen. Niets bijzonders zou je zeggen, maar als men weet dat mijn zoon in Breda en ikzelf in Ossendrecht (Noord-Brabant) woon dan moeten wij toch wel een bijzonder gevoel bij deze garage hebben anders zouden wij niet helemaal naar Barneveld (een gemeente in het midden van Nederland, in de Gelderse Vallei) gaan voor onze auto’s.
Dat bijzondere gevoel bestaat voor ons uit….. Prima service. Vakkundig onderhoud. Deskundig advies. Nooit te duur. Altijd bereid om je zo goed mogelijk te helpen. Fijne mensen om mee om te gaan, gastvrij, vriendelijk, behulpzaam. Altijd open en eerlijk. Zelfs de olie die ik in mijn auto wil hebben mag ik zelf kiezen. Absoluut een betrouwbaar en gastvrij bedrijf. Kortom zeer aan te bevelen.
Geplaatst door op 10 mrt. 2017 1:54

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 78 reviews
. (78 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >