vergelijk, kies en maak een afspraak
Bos Occasion Dealer

Bos Occasion Dealer - Barneveld

78 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ben al ruim 10 jaar zakelijk klant bij dit bedrijf voor onderhoud en reparatie van mijn bedrijfsauto's.
Omdat men weet dat mijn vervoermiddelen nodig zijn voor de inkomsten,word ik zo snel mogelijk dan wel direkt geholpen.
Doorgaands is de auto dezelfde,uiterlijk de volgende dag hersteld.
Indien nodig kan ik gebruik maken van vervangend vervoer.
Een vriendelijk familiebedrijf met passie,die niet alleen maar onderdelen vervangt maar indien mogelijk ook repareert. Hierdoor wordt de rekening reëler .
Geplaatst door op 7 aug. 2016 11:48
5 5
Bij deze garage ben ik vriendelijk geholpen. Hoewel het een kleine klus was heb ik toch het gevoel dat ze de tijd voor me genomen hebben. Een eerlijk verhaal dus. Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 4 aug. 2016 11:34
5 5
Via familie naar deze garage gestuurd voor een second opinion voor mijn auto. Bij mijn eigen garage (officiële dealer) zou de rekening zo hoog zijn dat het niet meer de moeite zou zijn, konden mij ook niet verder informeren en gaven aan dat mijn auto eigenlijk niets meer waard zou zijn. Ik stond op het punt om mijn auto naar de sloop te brengen toen ik deze garage als tip kreeg. Even langs gegaan en reparatiekosten waren letterlijk 1/5 van de kosten die de dealer had berekend. Auto kon ook direct aangepakt worden en stond de volgende dag al weer klaar.
Deze garage heeft mijn auto gered (en ook nog een reparatie gedaan die de dealer volkomen heeft gemist, wat ik best kwalijk vind) en heeft mij enorm veel kosten bespaard.

Mijn auto draait weer als een zonnetje en kan voorlopig gewoon nog weer mee. Dus niets minder dan een enorme pluim voor de service en kwaliteit. Daarbij super vriendelijke mensen, dus ik weet waar ik voortaan mijn auto laat doen (uurtje rijden heb ik er zeker voor over)
Geplaatst door op 31 jul. 2016 12:07
5 5
Zeer klantvriendelijk. Zal nooit teveel repareren en kijkt altijd of het goedkoper kan. Geeft goede adviezen en je mag altijd kijken tijdens onderhoud of reparatie. Wij hebben hier ook meerdere auto's gekocht en hebben hier altijd plezier van. is er eens wat dan is er altijd een oplossing.
Geplaatst door op 31 jul. 2016 10:10
5 5
Komen zeer vakkundig en eerlijk over. Begrijpen wat je wilt. Eerlijke prijzen en zeer vriendelijk. Nemen de tijd voor je. En hij laat zien wat ze aan je auto gedaan hebben. Hier kom ik graag terug! Toppie.
Geplaatst door op 16 jul. 2016 8:44
5 5
Een eerlijk en gezellig familie bedrijf wat zorgt voor een perfecte onderhoud en zeer goede reparatie. Ik rij er heel graag enkele kilometers voor om. De reparatie wordt altijd vooraf doorgesproken en staat hierdoor nooit voor onverwacte dure verrassing te staan. Ze gaan altijd op zoek naar een goede reparatie voor een correcte prijs.
Geplaatst door op 14 jul. 2016 11:58
5 5
Hele fijne garage. Ze maken geen onnodige kosten. Mocht er iets zijn nemen ze eerst contact met je op om het te bespreken. Ik kom altijd voor onderhoud en apk. Weet dat ik altijd met een veilige auto de weg op ga!
Geplaatst door op 13 jul. 2016 9:58
5 5
Betrouwbare garage met een top service.
Mocht het nodig zijn word je zelf even thuis gebracht als het uitkomt.
Al met al een top garage waar ik iedereen met een gerust hard naar toe zou sturen
Geplaatst door op 7 jul. 2016 17:40
5 5
Door dit gezellige bedrijf wordt je altijd vriendelijk geholpen en geven ze je super advies over je auto.
Ook heb ik echt het gevoel dat ze hier eerlijk overleggen met wat en wel en niet verstandig is om met je auto te doen. prijs/kwaliteit verhouding is super en ze komen je hier ook echt tegemoet als het tegen zit.
Bij dit bedrijf voel ik mezelf vertrouwd en zal ik hier mijn auto altijd heen blijven brengen.
Geplaatst door op 3 jul. 2016 13:50
5 5
Een prima en bovenal zeer betrouwbare garage waar je zonder enig wantrouwen je auto laat repareren zonder onverwachte en vervelende verassingen achteraf. Vriendelijk, behulpzaam en veel verstand van auto's!
Geplaatst door op 30 jun. 2016 10:21

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 78 reviews
. (78 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >