vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

CarXpert van der Marel - Naarden

17 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Eén van mijn remlichten was kapot veroorzaakt door de draadjes in het stekkertje wat eraan vast zit. Het kon niet gerepareerd worden dus een stekkertje van de sloop gehaald. Hij zou er 4 uur mee bezig zijn geweest en rekende hiervoor €397,00
Ook niet tussentijds berichten dat dit in de kosten gaat lopen!
Even een remlicht maken!! Laatste keer geweest dat ik daar kom!
Geplaatst door op 19 jan. 2023 12:25
5 5
Ik kom al vele jaren bij Harry en Margreet. Prima, kundig, recht zo die gaat.
De auto van mijn vriendin gaat erheen en ook de auto van mijn schoonmoeder.
Ook met mijn oldtimer ga ik naar hem.
Deze auto gaat altijd met bloed zweet en tranen en hangen en wurgen de brug op aangezien hij verlaagd is.
Veel garage bedrijven doen hier moeilijk over. Harry niet. We nemen er samen de tijd voor.
Nooit te beroerd om even iets na te kijken of zijn kennis te delen.
Soms een klein nadeel... Harry werkt alleen, kan geen nee zeggen en ik heb daarom het idee dat hij vaak de hoeveelheid werk niet aan kan.
Reparaties duren daarom vaak wat langer dan in eerste instantie gepland was...
Geplaatst door op 13 dec. 2019 22:55
5 5
Mijn auto is al jaren in onderhoud bij CarXpert van der Marel. En die auto doet het daardoor als een zonnetje. Als er iets is, staan ze ogenblikkelijk klaar om me te helpen. Geen moeite is teveel. Ik word goed geïnformeerd en weet zodoende altijd waar ik aan toe ben en van de prijs ben ik nog nooit geschrokken. Topgarage met hele leuke mensen erin!
Geplaatst door op 6 mrt. 2017 19:26
5 5
Harry complimenten voor de sevice en de montage afwikkeling het was weer een toppertje.
Auto rijd weer als een zonnetje.
Geplaatst door op 8 feb. 2017 17:06
5 5
Mijn koppeling moest worden vervangen en had een paar online offertes opgevraagd. Deze garage bracht na 1 dag een keurige en scherpe offerte uit en heb deze geaccepteerd. De afspraak online bevestigd en de reparatie is volgens de prijsopgave uitgevoerd.

Ik ben meer dan tevreden over de geleverde service en over de gemaakte afspraken. Ik kom hier zeer zeker terug en kan deze garage iedereen aanraden!
Geplaatst door op 6 feb. 2017 17:47
5 5
In eerste instantie goed geholpen door garagehouder bij afhandeling schade (total loss). Hierdoor hebben wij ook een tweedehands auto bij deze garage gekocht. Vervelende gevoel begon al bij aflevering. Naast overeengekomen bedrag voor aankoop werd ons ruim € 300,- in rekening gebracht voor reparatie kapotte kilometerteller en overzetten radio. Toen mijn vrouw wilde wegrijden brandde het lampje van de benzinetank en kon er nog maar 40 km gereden worden (afgeleverd met een lege tank en de auto bleek geen onderhoudsbeurt te hebben gehad). Nog diezelfde week problemen met de olie. Laten nakijken bij deze garage en auto weer teruggekregen, geen reactie omtrent gebrek en wel rekening. Binnen een dag weer problemen met olie - let wel geen olie in carter meer aanwezig. Weer teruggebracht met vraag hoe dit kan? Geen helder antwoord. Auto weer nagekeken. Weer gevraagd wat er de hand is: vaag verhaal en rekening. Op mijn vraag of het nu verholpen was kreeg is als antwoord: dat moeten we de komende tijd even afwachten! Enfin elke keer aanvullende rekeningen en geen concreet antwoord op gebreken. Ook zijdelings nog even vermelden dat auto zonder garantie is gekocht - erg onprofessioneel. Ons gevoel: op eerste gezicht een vriendelijke garagehouder maar op het moment dat er problemen met de auto zijn geeft hij niet thuis, weet problemen niet op te lossen, gaat volledig uit communicatie en brengt alles zonder vooraf te overleggen in rekening. Met deze garage willen wij niets meer te maken hebben.
Geplaatst door op 12 okt. 2016 7:15
5 5
Prima garage met een zeer goede service.
Een aanrader.

Geplaatst door op 9 okt. 2013 16:04
5 5
Een offerte aangevraagd kwam neer op 900 euro. Ik werd een dag later gebeld dat de schokbrekers ook gedaan moesten worden kosten:500 euro. Dit vonden wij goed. totaalbedrag zou neer komen op 1400 euro. We kregen een telefoontje dat de auto klaar was. Totaalbedrag was 2100 euro. Verschil 700 euro echt niet normaal! Verschil van 50 euro kan nog, maar niet 700 euro! Niets gecommuniceerd, geoffreerde onderdelen waren veel duurder achteraf! De beste man wilt met niets je te gemoed komen ook bij het zwart op wit hebben van de offerte via de E-mail. Slechte garage, volgende keer maar gewoon weer naar de autodealer! Niet meer naar B-garage. Geen aanrader deze garage
Geplaatst door op 7 aug. 2013 12:27
5 5
snelle en vriendelijke service.
Geplaatst door op 8 jul. 2013 16:43
5 5
Zeer ervaren garagehouder met passie voor het leveren van goed werk
Geplaatst door op 30 jun. 2013 10:24

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 17 reviews
. (14 positiefen3 negatief

< 1 2 >