vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ook ik heb niet zo'n leuke ervaring met Davo voorburg.
Vorig jaar heb ik daar een 207 gekocht van anderhalf jaar oud met 17.000 km op de teller.
Op de dag dat ik in de showroom was ,was een sombere dag.
Nou dat heb ik geweten.
Ik zag een mooie 207 staan en op goed vertrouwen gingen we onderhandelen over de inruil prijs van mijn oude auto.
Ik liep nog een paar keer om de auto heen,en ging er nog eens in zitten.
Achteraf had ik dus veel beter moeten kijken.
Diverse beschadigingen van binnen aan bekleding.Brandgat in de stoel.Alle vier de dorpels zwaar bekrast en 1 ervan een diepe deuk aan de bijrijders kant.
Airco kan ik niet gebruiken,want dan stinkt het naar vieze honden.
Versnellingsbak in zijn achteruit is doffe ellende.
Dit zijn zaken die je niet verwacht van een auto van anderhalf jaar oud,en al zeker niet als deze auto bij een merkdealer in de showroom staat.
Maar goed,allemaal zaken wat mij later pas opviel.
Mij werd gevraagd om via internet een vragen lijst in te vullen.
Dat heb ik tot 2 x toe gedaan inclusief mijn klachten.
Nooit geen reactie op gehad.
Na 3 maanden werd ik gebeld door het hoofdkantoor van Davo,met de vraag of ik nog blij was met de auto.
Niet dus...de juffrouw aan de telefoon ging het uitzoeken en zou er nog op terug komen...jaja,nooit meer iets gehoord.
Krijg ik precies na een jaar een automatisch mailtje met de vraag of alles nog goed is met de auto.
Wederom vertel ik dat ik totaal niet tevreden ben over de auto.
Ook hier krijg ik geen reactie op,maar wel een automatisch mailtje met als antwoord.....
BEDANKT VOOR UW REACTIE....!!!!!
Ja,jullie ook.

Een waardeloze toko waar ik dus nooit meer een auto koop.

Geplaatst door op 3 apr. 2013 14:08
5 5
Mijn Peugeot 206CC had diverse problemen (brommende motor, trillen auto, klemmen deur, piepende remmen). Omdat ik wilde dat de problemen met mijn auto verholpen zouden worden heb ik na advies bij een 'gewone' garage ('de auto trilt gewoon... niks aan te doen' ???) de auto bij DAVO Voorburg gebracht. De achterremmen waren echter 1,5 maand ervoor vernieuwd. Peugeot DAVO had een waslijst aan (achteraf veelal onnodige) reparaties. De achterremmen en schijven zouden vervangen moeten worden (huh..? die remmen waren net nieuw), de motorsteun was afgebroken en moest vernieuwd worden, De deurvanger moest vervangen worden, de uitlaatdemper moest vervangen worden en de computer wilden ze herprogrammeren, want dan ging de auto waarschijnlijk beter rijden... Totale kosten 810 euro. Mijn vriend deed de afhandeling met de garage. En belde mij over de bevindingen van DAVO Voorburg. Omdat ik de achterremmen net vervangen had vertrouwde ik het niet. En vertelde hem dat ik een second opinion wilde (van de garage die net mijn acterremmen had vervangen) voordat ik de auto bij DAVO Voorburg liet maken. DAVO Voorburg wilde dat als we dan niet direct de motorsteun wilden bestellen en afrekenen (220 euro) we 45 euro moesten betalen voor de door hun gemaakte analyse (???). Dat hebben we maar gedaan. Vervolgens ben ik terug gegaan naar de garage die mijn achterremmen vervangen had. En inderdaad. Deze waren gloednieuw. Wie moest ik nou geloven? Vervolgens ben ik naar een derde garage gegaan. Garage Bosland in Rotterdam. Ik heb hen gevraagd de auto opnieuw na te kijken. Kosten bij garage Bosland voor de analyse: 0 euro. Zij vertelden mij dat er niks mis was met de achterremmen en de achterremschijven (dat scheelde mij 235 euro). De voorremmen waren wel aan vervanging toe. De deurvanger hoefde niet vervangen te worden. Het klemmen van de deur kon worden opgelost met het smeren van de deurvanger. (dat scheelde mij 116 euro). Het advies de computer te herprogrammeren vonden ze vreemd. De computer kon wel worden nagelezen op fouten. Een reset kon worden uitgevoerd. (kosten 0 euro. Bij DAVO Voorburg was dit 49 euro!)) De motorsteun was inderdaad kapot en werd vervangen. Ook adviseerde Bosland nieuwe voorbanden. De auto heb ik (zoals je al vermoedde) niet laten maken bij DAVO Voorburg maar bij Bosland autobedrijf in Rotterdam. Bij Bosland autobedrijf hebben ze alle problemen laten zien en uitgelegd wat er aan gedaan was. De auto rijdt eindelijk weer fantastisch. Bij DAVO Voorburg kom ik niet meer terug. Ik hoop dat die 45 euro die ze voor de 'analyse' hebben berekend deze slechte review waard is geweest.
Geplaatst door op 25 jul. 2012 15:44

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (0 positiefen2 negatief