vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

95 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik heb Nathanael gevraagd een parkeerkabel voor de dashcam in te bouwen in onze nieuwe kia niro. De kabel moest aangesloten worden op de zekering kast maar dit was gezien de kleurcoderingen niet mogelijk. Gelukkig door zijn ervaring is het toch gelukt op eeb andere manier en is de kabel helemaal netjes weg gewerkt achter de interieur panelen! Maandag avond de auto gebracht en dinsdag middag de auto weer klaar en alles werkt naar behoren!

Super bedankt en tot de volgende keer!
Geplaatst door op 26 jun. 2022 13:56
2 van de 2
Nathanaël en zijn team zijn vakkundig,vlot en eerlijk.
Perfect service met goede prijs.
Ik geef deze mensen een 10 plus.
Geplaatst door op 7 jun. 2022 7:44
2 van de 2
Gisteren mijn 1-serie van een rem onderhoudsbeurt voorzien en laten tunen naar Stage-1!
Heel blij mee, geen gezeur er wordt duidelijk gecommuniceerd naar de klant en aan alle verwachtingen voldaan.
Geplaatst door op 4 jun. 2022 11:07
2 van de 2
Voor tuning gebracht en een navigatitieupdate. Uiteindelijk gewezen op een slechte oliepompketting van het type auto wat ik heb. Deze laten vervangen samen met de distributieketting en de tuning met navigatie update. Deze garage is zeer deskundig en denkt zeer goed met de klant mee. Ik had al een eerdere zeer goede ervaring van een paar jaar geleden en raad deze garage iedereen aan. Specialist in BMW! Topservice!
Geplaatst door op 11 mei 2022 11:11
2 van de 2
Auto gebracht voor meerdere storingen. Zeer goed opgelost en zeker een aanrader. Geen bedrijf die uit is naar je portemonnee maar mee denkt wat het beste is voor jou.
Geplaatst door op 25 apr. 2022 10:35
2 van de 2
Xenon verlichting was defect en is snel en kundig gerepareerd voor een fractie van de prijs welke de BMW dealer ervoor rekende. Ben erg tevreden met de reparatie en de vriendelijke behandeling.
Geplaatst door op 12 apr. 2022 11:07
2 van de 2
Ontzettend vriendelijke service. Vanaf het moment dat ik telefonisch contact opnam met De Wit waren zij al vriendelijk en transparant. De prijs kwaliteit verhouding klopt helemaal, ik kreeg gedegen uitleg over het geen wat met mijn auto mankeerde, geen onnodige kosten in rekening gebracht en de auto rijd weer als nieuw. Als BMW rijder ben ik toch al wat malafide garages tegen gekomen en gelukkig is De Wit daar niet een van. Toppers en zij zien mij zeker terug
Geplaatst door op 1 apr. 2022 5:24
2 van de 2
Op 17 februari 2022 mijn Ford Kuga 2.0 diesel laten chip tunen.
Ik was eerst wat huiverig betreffende het verbruik na het tunen maar na enige tijd van gewenning bleek dat enorm mee te vallen. Solo is het gebruik nagenoeg hetzelfde of iets lager. Maar met de caravan er achter is hij een stuk zuiniger geworden en de trekkracht is enorm verbeterd van 370 naar 450Nm!
Ik ben tevreden en zal hen zeker aanraden.
Geplaatst door op 21 mrt. 2022 16:02
2 van de 2
Hele accurate service bij het vervangen van een hydraulische leiding in mijn BMW Z4 Cabrio.
Dankzij het goede meedenken van De Witte werd een flinke kostenbesparing gerealiseerd.
Reparatie kundig en degelijk uitgevoerd. Hulde voor de klantvriendelijkheid!
Geplaatst door op 31 dec. 2021 16:03
2 van de 2
Heren zijn echte vakmannen. Goede service & snel geholpen!
Geplaatst door op 15 dec. 2021 11:59

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 95 reviews
. (95 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >