vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

77 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik heb een BMW motor en dacht, bij een BMW specialist kan ik met mijn motor wellicht ook terecht. Ontzettend vriendelijk geholpen en kon direct terecht. Motor loopt weer als een zonnetje! Bedankt heren!
Geplaatst door op 22 aug. 2021 17:15
2 van de 2
De echte vakmannen, snel en goed!
Geplaatst door op 19 aug. 2021 20:37
2 van de 2
Vorige week was ik voor een distributieriem vervanging bij De Witte Autotechnologie. Wat een vriendelijke en kundige mannen. Niet zomaar mensen die om 17.00u de deur achter zich dichtgooien, maar echt toegewijd met hun werk bezig zijn. Een plek waar je je auto met een gerust hart naartoe kunt brengen. Heel anders dan de meeste garages. Bedankt mannen en tot de volgende keer!
Geplaatst door op 16 aug. 2021 8:55
2 van de 2
De Witte Autotechnologie: veel kennis, inzicht en ervaring met BMW. Nathanael en zijn team hebben veel passie voor het vak. Toppers !
R. Aarts
Geplaatst door op 15 aug. 2021 19:48
2 van de 2
Transparant, snel geholpen, denkt mee met de klant
Geplaatst door op 4 aug. 2021 11:13
2 van de 2
Bij de garage de witte heb ik meer vertrouwen dan bij andere garages omdat de witte precies wat met je auto aan de hand is. en daarom laat ik mijn auto door de witte na kijken en repareren top garage.
Geplaatst door op 2 aug. 2021 9:43
2 van de 2
Zeer deskundig geholpen , echt een aanrader
Geplaatst door op 29 jul. 2021 11:07
2 van de 2
Vakmanschap, perfecte service en passie voor het vak en merken. Blij dat ik dit bedrijf gevonden heb.
Geplaatst door op 20 jul. 2021 12:35
Reactie van autobedrijf: dank u wel voor het vertrouwen in ons bedrijf
2 van de 2
De zorg voor mij auto staat bovenaan bij de Wiite autotechnologie. Hier wordt nog met liefde en aandacht onderhoud maar ook een APK uitgevoerd! Geef je auto het beste: Geef De Witte ruim baan !
Geplaatst door op 28 jun. 2021 6:07
2 van de 2
Zorg, aandacht, vakkundigheid en service! Ik kan niet anders zeggen.
Mijn Benz was o.a. door slordigheid en nalatigheid van andere garages een flink probleemkindje.
Het team van De Witte heeft er een behoorlijke klus aan gehad maar rijdt de auto weer als vanouds en als een zonnetje. En is het leuk dat het team mijn Ster als souvenir gehouden heeft.
De Witte Autotechnologie noem ik een aanrader voor een ieder die zuinig is op zijn/haar auto.
Geplaatst door op 19 jun. 2021 17:17

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 77 reviews
. (77 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >