vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

97 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Al diverse keren zeer lastige diagnoseklussen laten uitvoeren en altijd naar volle tevredenheid!
Geplaatst door op 28 mrt. 2023 6:36
5 5
Ik had een moeilijk traceerbaar en eigenaardig verschijnsel dat mijn BMW soms niet meer wilde starten, ongeacht warme of koude start of dat de motor stotterde na het wegrijden, waarna hij uiteindelijk afsloeg. Het rare was dat hij wel na 5 minuten stationair draaien bleef lopen en reed dan gewoon prima. Er was ook geen storingsmelding meer die de juiste aanwijzing gaf waar het probleem zat. Een aantal garages heeft het probleem niet kunnen vinden, waarna ik bij Nathanael ben uitgekomen.
Hij heeft heel systematisch alle mogelijke problemen uitgesloten en de oorzaak kunnen isoleren. Het bleek uiteindelijk een haperend relais te zijn waardoor een brandstofpomp niet meer goed werkte en geen regelmatige druk opbouwde.
Hulde aan de expertise van De Witte waardoor het probleem uiteindelijk toch kon worden opgelost. Ik vond het daarbij ook erg prettig dat Nathanael op begrijpelijke manier alles heeft uitgelegd wat hij heeft gedaan. Als puntje op de i gaf hij me nog een sleepoog mee waarvan hij had ontdekt dat ie ontbrak en waarvan ik zelfs niks aantrof op de alleszins redelijke factuur.
Ik kom hier voor mijn APK en onderhoud zeker weer terug!
Geplaatst door op 12 jan. 2023 17:29
5 5
Ik heb Nathanael gevraagd een parkeerkabel voor de dashcam in te bouwen in onze nieuwe kia niro. De kabel moest aangesloten worden op de zekering kast maar dit was gezien de kleurcoderingen niet mogelijk. Gelukkig door zijn ervaring is het toch gelukt op eeb andere manier en is de kabel helemaal netjes weg gewerkt achter de interieur panelen! Maandag avond de auto gebracht en dinsdag middag de auto weer klaar en alles werkt naar behoren!

Super bedankt en tot de volgende keer!
Geplaatst door op 26 jun. 2022 13:56
5 5
Nathanaël en zijn team zijn vakkundig,vlot en eerlijk.
Perfect service met goede prijs.
Ik geef deze mensen een 10 plus.
Geplaatst door op 7 jun. 2022 7:44
5 5
Gisteren mijn 1-serie van een rem onderhoudsbeurt voorzien en laten tunen naar Stage-1!
Heel blij mee, geen gezeur er wordt duidelijk gecommuniceerd naar de klant en aan alle verwachtingen voldaan.
Geplaatst door op 4 jun. 2022 11:07
5 5
Voor tuning gebracht en een navigatitieupdate. Uiteindelijk gewezen op een slechte oliepompketting van het type auto wat ik heb. Deze laten vervangen samen met de distributieketting en de tuning met navigatie update. Deze garage is zeer deskundig en denkt zeer goed met de klant mee. Ik had al een eerdere zeer goede ervaring van een paar jaar geleden en raad deze garage iedereen aan. Specialist in BMW! Topservice!
Geplaatst door op 11 mei 2022 11:11
5 5
Auto gebracht voor meerdere storingen. Zeer goed opgelost en zeker een aanrader. Geen bedrijf die uit is naar je portemonnee maar mee denkt wat het beste is voor jou.
Geplaatst door op 25 apr. 2022 10:35
5 5
Xenon verlichting was defect en is snel en kundig gerepareerd voor een fractie van de prijs welke de BMW dealer ervoor rekende. Ben erg tevreden met de reparatie en de vriendelijke behandeling.
Geplaatst door op 12 apr. 2022 11:07
5 5
Ontzettend vriendelijke service. Vanaf het moment dat ik telefonisch contact opnam met De Wit waren zij al vriendelijk en transparant. De prijs kwaliteit verhouding klopt helemaal, ik kreeg gedegen uitleg over het geen wat met mijn auto mankeerde, geen onnodige kosten in rekening gebracht en de auto rijd weer als nieuw. Als BMW rijder ben ik toch al wat malafide garages tegen gekomen en gelukkig is De Wit daar niet een van. Toppers en zij zien mij zeker terug
Geplaatst door op 1 apr. 2022 5:24
5 5
Op 17 februari 2022 mijn Ford Kuga 2.0 diesel laten chip tunen.
Ik was eerst wat huiverig betreffende het verbruik na het tunen maar na enige tijd van gewenning bleek dat enorm mee te vallen. Solo is het gebruik nagenoeg hetzelfde of iets lager. Maar met de caravan er achter is hij een stuk zuiniger geworden en de trekkracht is enorm verbeterd van 370 naar 450Nm!
Ik ben tevreden en zal hen zeker aanraden.
Geplaatst door op 21 mrt. 2022 16:02

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 97 reviews
. (97 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >