vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

45 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
BMW dealer kon storing niet vinden waarschijnlijk 4000 euro reparatie maar dan geen zekerheid, en dan verder zoeken. Andere BMW specialist idem. Auto BMW X6 hield in en in noodloop. De Witte binnen half uur diagnose bougies vervangen opgelost voor 270 euro. Tiguan idem verhaal DSG specialist geen goed uitgangspunt advies. De Witte helder en verstand van zaken. Complimenten team de Witte TOP.
Geplaatst door op 6 jul. 2020 9:14
2 van de 2
Gisteren de klepsteelrubbers laten vervangen van mijn BMW 318 cabrio. Vooraf een hele duidelijke en heldere uitleg gehad met prijsafspraak. Tijdens de reparatie liep men tegen versleten bougies aan en tijdens de proefrit aan het eind bemerkte men dat de airco niet geheel gevuld was. Over beide punten werd gedurende de dag afzonderlijk gebeld of men dit mee moest nemen in de reparatie. Kortom, ik ben zeer tevreden, jammer dat ik te ver weg woon, anders liet het onderhoud ook daar gebeuren. Kortom: echte vaklui, die verder kijken dan alleen de opgegeven reparatie.Ben zeer tevreden, goede communicatie en een uitstekende service. Een aanrader!
Geplaatst door op 26 mrt. 2020 10:01
2 van de 2
Klepseals laten vervangen van mijn BMW X3 2007, voor Nathanael een eitje, weet exact waar hij over praat, duidelijke en heldere communicatie en supersnel geholpen, een aanrader !
Geplaatst door op 10 jul. 2019 23:36
2 van de 2
Het type "Nathanael" is helaas van een uitstervend ras. Een goud en goud eerlijke jongen die volgens mij ook nog meer van BMS's weet dan de mensen in Beieren zelf. Elke keer moet je 'm wijzen op zaken die hij WEL heeft uitgevoerd maar niet op rekening heeft gezet in plaats van andersom. Ik stuur iedereen die de rit naar Apeldoorn wil wagen hierheen en alle ervaring zijn gelijk. (Meer dan) tevreden! Het klopt dat hij wel eens slecht te bereiken is maar dat komt omdat hij werkelijk 7 dagen in de week ligt te sleutelen. Een goeie PA zou welkom zijn. Dat is dan ook het enige punt van verbetering. Fijne garage
Geplaatst door op 3 jul. 2019 15:18
2 van de 2
van mijn bmw 550i e60 klepsteelrubbers laten vervangen {week24-2019}.....nathael heeft de benodige pakkingen vervangen en de auto was een beurt toe...motor olie+olie filter was in de prijs inbegrepen......nathael heeft zonder extra kosten ook de lucht filtervervangen....je wordt netjes te woord gestaan en wordt je uitgelegd over de werkzaamheden en eventuele aandacht punten........zal zeker terug komen voor een de reparatie ........nathael is een top monteur.........21-06-2019.....BERGSCHENHOEK
Geplaatst door op 22 jun. 2019 0:38
2 van de 2
Goede en duidelijk service! Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Geplaatst door op 27 apr. 2019 9:50
2 van de 2
Zeer tevreden. Goede communicatie en service
Geplaatst door op 1 feb. 2019 22:43
2 van de 2
Ik wilde mijn Audi latten chippen. Via een kennis terechtgekomen bij de Witte. Prettig in de omgang en en kreeg mijn auto terug met 190pk ipv 150pk. De eerste rit was naar Zuid Frankrijk en toen bleen ie ook nog veel zuiniger te rijden dan verwacht. Alles naar volle tevredenheid afgehandeld en tegen een keurige prijs.
Geplaatst door op 23 jul. 2018 12:09
2 van de 2
Ik hoop het niet maar als het weer nodig is kom ik alleen bij de witte terug!!!
Geplaatst door op 25 jun. 2018 7:34
2 van de 2
Goed contact,. Zeer tevreden over de uitgevoerde reparatie en de rekening was minde dan verwacht dus zeer tevreden over deze garage.
Geplaatst door op 14 jun. 2018 10:21

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 45 reviews
. (45 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 >