vergelijk, kies en maak een afspraak

1 review geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Mijn mail aan Dekker, waarop ik helaas geen antwoord heb ontvangen:

Vorige week donderdag hebben wij een nieuwe accu in onze Ford Ka laten plaatsen. Omdat we op uw website de prijs hiervan zagen (€ 140) en we dit redelijk vonden, hebben wij besloten dit door Dekker in Beverwijk te laten doen. Bovendien, vertelde de dame van het KCC mij, hoefden we geen afspraak te maken en konden we erop wachten.
Niet dus... de monteur in Beverwijk snapte niet dat dit ons was beloofd. Ze hadden namelijk deze accu's niet op voorraad. Slecht voorraadbeheer, als je het mij vraagt, maar ja. We konden onze auto aan het eind v.d. middag pas weer ophalen. Op zich geen drama, maar niet handig als ons beloofd is dat we erop konden wachten. Nu maar wat afspraken verzet en eerder van mijn werk om de auto weer op te halen.
Toen moest ik afrekenen: € 203,00....! Dat Is toch wel een stuk duurder dan andere garages en dan op de website staat. Dat kwam volgens de monteur doordat we een Start & Stop systeem hebben. Ik heb het erbij gelaten en op de website gekeken of ik soms iets over het hoofd heb gezien, maar nee, nergens staat te lezen dat een accu voor een S&S systeem duurder is. Als deze uitzondering bestaat, moeten jullie dit ook vermelden. Vervolgens even op mijn factuur gekeken. Daar staat een accu op met een vermogen van 63Ah, maar in mijn auto zit nu 60Ah... scheelt niet veel, maar toch.
Nu hebben wij donderdag een afspraak voor onderhoud en APK, maar ik betwijfel of ik deze door moet laten gaan. Ik ga juist naar de merkdealer omdat dat betrouwbaarder zou zijn. Dit is ons bij onze andere auto, een Skoda, altijd erg goed bevallen, maar bij Ford twijfel ik daar nu wel over. Daarbij zou ik ook heel graag willen weten wat de kosten precies zullen zijn, want blijkbaar zijn de bedragen op de website niet volledig of niet juist.
Ik hoop dat u mijn twijfels weg kunt nemen. Anders zal ik mijn afspraak afzeggen en zal ik het onderhoud ergens anders laten uitvoeren.

Nog een aanvulling op mijn vorige bericht: toen mijn vrouw de auto rond 8:30 kwam brengen en hoorde dat zij er niet op kon wachten, werd haar verteld dat de accu om 10 uur zou worden geleverd en dat hij dan direct zou worden vervangen. Ze zou dus na ca. 2 uurtjes gebeld worden dat ze de auto weer op kon halen. Toen ze 4 uur later nog niets gehoord had en zelf nog maar even belde, kreeg ze te horen dat ze de auto pas aan het eind v.d. middag kon halen. Mijn vrouw was dus voor niets thuisgebleven en kon de auto niet meer ophalen en ik moest mijn afspraken verzetten en eerder van mijn werk om de auto te halen. Als ik de accu dus door iemand anders had laten vervangen, had ons dat minimaal 60 euro, mijn vrouw een verloren dag en mij een aantal werkuren gescheeld. Als ik het zelf had gedaan had het ons zelfs nog meer gescheeld. Erg jammer voor zoiets eenvoudigs als een accu.

Al met al niets vernomen van Dekker, dus mijn afspraak geannuleerd. Dan maar naar onze vertrouwde Skoda dealer. Volgende auto wordt nu wsl ook geen Ford......
Geplaatst door op 9 okt. 2019 13:13

Review dit bedrijf!

1 review
. (0 positiefen1 negatief