vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Eindhoven

Euromaster Eindhoven - Eindhoven


SCORE UIT 872 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

872 reviews geplaatst waarvan 185 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Via deze site uitgekomen bij Euromaster. Ik heb ook via deze site een afspraak gemaakt.
Ik ben ongelofelijk tevreden over de monteur die mijn auto onder handen heeft genomen. Even kunnen praten over de auto en wat er allemaal nodig was omdat deze wat kuren vertoonde. Ook tijdens tussentijds contact ben ik goed van informatie voorzien en werd er geluisterd naar wat mijn voorkeur had. Uiteindelijk viel de reparatie nog goedkoper uit dan waar ik al rekening mee had gehouden (geen verborgen kosten of iets dergelijks)

Ondanks mijn top ervaring bij dit bedrijf heb ik toch een puntje van kritiek.
Wellicht heb ik niet goed gekeken of misschien is de koppeling tussen garage en site niet goed op elkaar afgestemd, maar de datum en tijd die ik geselecteerd had bleek niet mogelijk en toen ik uiteindelijk in de garage stond was het niet helder dat ik ook een grote beurt en APK nodig had. Op het moment dat dit duidelijk werd melde ik dat ik dit via de site had aangegeven (uiteindelijk bleek dit ook in de mail te staan die Euromaster van bestegarage.nl had gekregen). Hierop kreeg in van de man aan de balie de melding dat ik dit in het telefoongesprek had moeten aangeven. Ik was er vanuit gegaan dat de opties die ik tijdens de aanmeldprocedure aan heb gegeven ook onderdeel zouden zijn van de afspraak. Ik begrijp dat ik dit had kunnen melden, maar ik had het idee dat we alleen even kort de bijzonderheden zouden bespreken. Dit zorgde er ook voor dat mijn auto een extra dag in de garage moest verblijven. Ik hoop dat deze koppeling in de toekomst beter kan om dergelijke onduidelijkheden en frustraties te voorkomen. Helaas neemt dit punt veel te veel ruimte in op een over het algemeen fijne ervaring!
Geplaatst door op 7 mei 2016 21:51
5 5
Fijne persoonlijke service en personeel denkt met je mee.
Geplaatst door op 6 mei 2016 11:43
5 5
Ik kwam met ANWB en een platte band naar Euromaster. De juiste maat was niet er maar iemand reed naar een andere bedrijf om de juiste maat te halen -- een super service !!!
Geplaatst door op 5 mei 2016 8:08
5 5
perfect snel en betaalbaar geregeld bij euromaster in eindhoven
Geplaatst door op 4 mei 2016 8:40
5 5
Prima service, je wordt vriendelijk te woord gestaan en mijn auto staat meestal al op de brug voordat ik wat te drinken uit het automaat heb kunnen pakken. Dat is natuurlijk niet het geval in de tijd van topdrukte, maar ook dan wordt er op tijd gewerkt.
Geplaatst door op 4 mei 2016 6:49
5 5
De derde keer dat ik hier kom. Vriendelijke mensen. De reparaties worden goed uitgelegd en er wordt goed advies gegeven. Er werd netjes vooraf gebeld toen er meer aan de hand bleek te zijn met de auto. Hele goede service, er is hard gewerkt om de auto toch op tijd klaar te hebben ondanks de tegenslag van extra onderdelen moeten vervangen. Ik mocht ook de kapotte onderdelen zien en de monteur had alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik kom zeker terug!
Geplaatst door op 3 mei 2016 15:38
5 5
Top garage met goede service en zeer klantvriendelijk!
Geplaatst door op 29 apr. 2016 13:43
5 5
alles gewoon keurig in orde en behandeling en afhandeling met een glimlach
Geplaatst door op 28 apr. 2016 22:32
5 5
Prima service, waarbij je netjes op de hoogte wordt gehouden via de telefoon en ook zonder problemen een leenfiets mee kan krijgen. Top!
Geplaatst door op 25 apr. 2016 16:29
5 5
vergeten apk te regelen dus bij Euromaster binnen gestapt, ze hadden voor die week eigenlijk geen plaats meer, maar na wat schuiven kon ik vrijdags om 15.30 uur nog terecht, auto donderdag alvast gebracht, vrijdag ochtend om 09.00 uur gaat de telefoon: uw auto is al klaar en goed gekeurd!! Top geregeld Euromaster!!!
Geplaatst door op 24 apr. 2016 14:06

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 872 reviews
. (868 positiefen4 negatief

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >