vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Zaandam

Euromaster Zaandam - Zaandam


SCORE UIT 99 REVIEWS

Goed 7,5

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

99 reviews geplaatst waarvan 30 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Vandaag 20-12-2017 voor de APK keuring bij Euromaster geweest,wat een geweldige ervaring rijker zeg en nog goedkoop ook €20,- maar,nog wel even een leuk fooitje gegeven natuurlijk?.Bedankt allemaal ,voor de snelle service en fijne afhandeling.Koplampen stonden niet goed afgesteld,is gewoon meteen even door de keurmeester goed gezet bedankt daarvoor!!!
Geplaatst door op 21 dec. 2017 0:46
2 van de 2
Super netjes geholpen vandaag uitlaat zat los netjes gelast dus niet meteen hele uitlaat hoeven kopen. Dank jullie wel mannen uurtje gewacht en blij naar huis
Geplaatst door op 6 nov. 2017 19:15
2 van de 2
Bij euromaster Zaandam in september 2015 een complete uitlaat laten monteren.
Eerst bij kwikfit Zaandam geweest voor prijsopgave, dit was schrikbarend hoog, meer dan €500,- totaal.
Naar euromaster Zaandam gereden, ik werd zeer snel geholpen!
De prijs bij euromaster was €300,- dus ruim €200 goedkoper dan bij zijn concurrent kwikfit.
Dit alles voor dezelfde uitlaat die bij dezelfde leverancier wordt ingekocht.
Dus tel uit je winst!
Goede snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Deze euromaster Zaandam ziet mij weer terug als zeer tevreden klant!
Geplaatst door op 12 okt. 2015 15:42
2 van de 2
uitstekende service
Geplaatst door op 6 okt. 2014 18:35
2 van de 2
Bandenwissel snel geregeld!
Geplaatst door op 2 okt. 2014 14:20
2 van de 2
Super vriendelijk personeel geven je ook nog tips mee en erg snelle service terwijl je wacht lekker een bakkie koffie erg goed
Geplaatst door op 1 okt. 2014 16:47
2 van de 2
supersnel en goed!
Geplaatst door op 26 aug. 2014 9:47
2 van de 2
Top service
Geplaatst door op 20 aug. 2014 8:58
2 van de 2
Super goede service. Je hoeft niet lang te wachten. Er wordt snel en efficiënt gewerkt. Men denkt mee, kortom, deze garage is een absolute aanrader!
Geplaatst door op 7 aug. 2014 15:04
2 van de 2
Prima service; snel, vakkundig, coulant.
Geplaatst door op 25 jul. 2014 12:25

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 99 reviews
. (99 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 >