vergelijk, kies en maak een afspraak

1 review geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Slechte garage echt heel slecht. Tuurlijk zal de garage goed zijn voor zijn standaard werkzaamheden. Maar liefhebbers en ( bmw’s van oudere modellen) kunnen beter een andere garage zoeken. De kennis is erg laag en er wordt geen enkel eerlijk advies gegeven ook worden er kosten in rekening gebracht voor werkzaamheden die niet zijn verricht.

Mijn bmw 318ci had koelvloeistof problemen en olie lekkage (olie lekkage is verholpen door pakkingen te vervangen) Koelvloeistof problemen waren niet opgelost, er was een scheur in mijn cilinderkop dit werd ''even'' over het hoofd gezien,wat heeft geresulteerd in een nieuwe ruilmotor (maar daar kom ik zo op terug). Hun bevinding was dat het koelvloeistofsysteem niet goed was ontlucht. Kosten €127,45.
2 weken later begint het olielampje te branden en koelvloeistoflampje vliegt na 5 minuten rijden in het rood ook hoor het eruit spuiten.
2 dagen verder weer terug naar garage en kreeg te horen dat er olie lekkage dit laten repareren kosten €688,75.
5 dagen verder weer terug naar de garage, ze hebben 10 dagen nodig gehad om tot de conclusie te komen dat mijn cilinderkop gescheurd was??.


Ook heb ik betaald voor het resetten van storingen maar liefst 2 keer!. De andere garage liet mij zien dat de storingen er nog instaan! (blijkbaar slaat de boordcomputer dit op, want inmiddels zit er een nieuwe motor in) hij heeft ze zelf gewist, ook heb ik bij de andere garage bedrijf een eerlijk advies gekregen dat ik beter een ruilmotor kan plaatsen aangezien de kosten te hoog oplopen en de motor simpelweg ‘’op’’ is . Ik heb iets meer als €900,- betaald en krijg nu te horen dat er beter een ander motor in kan vanwege de slechte conditie en een scheur in de cilinderkop, die te laat (of niet) is opgemerkt door garage Roos in Almere.

Ik vindt het nog steeds bizar dat ik heb betaald voor het resseten van een storing maar liefst 2 keer!! en dit simpelweg niet wordt uitgevoerd. Ook vindt ik de service en kennis erg slecht. Garage roos is geen oplossing voor bmw/mini rijders met een compliceerde storing of reparatie waarbij echte vakkenis nodig is en grondig gekeken wordt en een passende oplossing.

Inmiddels rijdt mijn auto weer, weliswaar met kentekenhouder plaat van garage Roos of die erop blijven hangt af van de reactie op dit verhaal, Almere is erg klein ik ben op elke BMW meeting aanwezig verwacht een serieuze reactie zo niet dan bewijst dat de service graad van Garage Roos te Almere.
Geplaatst door op 22 sep. 2017 17:34

Review dit bedrijf!

1 review
. (0 positiefen1 negatief