vergelijk, kies en maak een afspraak
Helm Garage

Helm Garage - Den Haag


SCORE UIT 564 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

564 reviews geplaatst waarvan 86 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Altijd liever een buurtgarage dan een merkdealer met de sleutels op zilveren schaaltjes. Als een buurtgarage een paar slechte reviews krijgt is het snel over: kan zich geen slechte naam veroorloven. Zo ook Helmgarage: doet wat moet gebeuren, geen poespas. Familiebedrijf.
Geplaatst door op 19 nov. 2018 21:50
2 van de 2
weer prima geholpen
Geplaatst door op 8 nov. 2018 17:21
2 van de 2
wederom zeer goede service, binnen een week aan de beurt voor de bandenwissel en met een kopje koffie erop kunnen wachten!
Geplaatst door op 7 nov. 2018 21:46
2 van de 2
Busje gehuurd voor 9 personen met trekhaak. Efficiënte en zeer klantvriendelijke benadering. Alles volgens afspraken uitgevoerd. Duidelijkheid over wat te doen bij pech. Alleen waar de garage is gesitueerd is niet eenvoudig vanwege smalle eenrichtingstraten. Ook om te parkeren eigen vervoer.
Geplaatst door op 4 nov. 2018 19:16
2 van de 2
auto ophalen , accu en dynamo testen , accu vervangen
zondag ochtend heb ik de ANWB gebeld , de accu was leeg , daarna de auto deed het voor 30 minuten en de volgende dag niet meer .
ik heb Helm garage gebeld en na een dag kan ik weer mijn auto gebruiken . TOP !!
Geplaatst door op 31 okt. 2018 21:16
2 van de 2
Ik ben altijd erg tevreden met Helm Garage. Goede service en duidelijke uitleg en advies bij gebreken. Ik rij graag een stukje om om de apk, onderhoud en reparaties bij hen uit te laten voeren.
Geplaatst door op 16 okt. 2018 19:52
2 van de 2
Heldere communicatie. Ook proactief de velgen aangestipt - top
Geplaatst door op 13 okt. 2018 12:50
2 van de 2
Koppeling vervangen. Auto rijdt weer als nieuw. Was heel gelukkig met de leenauto.
Voor mij is dit de beste garage.
Geplaatst door op 30 sep. 2018 19:32
2 van de 2
Fijn dat alles weer opnieuw keurig is afgerond.
Geplaatst door op 25 sep. 2018 21:42
2 van de 2
Topgarage. Wel eens een auto gehuurd. Dat was helemaal vertrouwd en nu ontdekt als nieuwe stamgarage. Behulpzaam en kundig personeel. Echt geluk gehad met deze ontdekking!
Geplaatst door op 11 sep. 2018 19:26

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 564 reviews
. (560 positiefen4 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >