vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage placeholder

Houweling Automotion B.V. - Rotterdam

7 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Ik kwam hier voor een APK en een grote beurt en ben zeer tevreden. er waren een paar reparatiepunten uit de APK keuring gerold en daar hebben ze me van op de hoogte gebracht. er moesten 2 stuurkogels vervangen worden wegens teveel speling en daardoor moest de auto ook uitgelijnd worden, hij rijd nu echt weer strak! jammer dat ik dit niet meteen heb laten doen toen ik mijn Cayman kocht, waar hij eerst nog wel eens een beetje slingerde als ik over een hobbel reed volgt hij nu haarfijn het stuur, maakt niet uit wat voor wegdek. binnenkort ook maar eens met mijn trackday auto langs voor een uitlijning, ik ben overtuigd van hun kennis en vakmanschap.
Geplaatst door op 16 nov. 2020 20:26
5 5
Ik kwam via google bij Houweling Automotion terecht, ik kom uit rotterdam en was op zoek naar een goed dealer alternatief. mijn Porsche 993 had een grote beurt nodig en ik wou ook meteen een schade op mijn achterbumper laten herstellen. de grote beurt is goed uitgevoerd en er is kosteloos een technische keuring uitgevoerd "omdat hij toch op de brug stond" daaruit bleek dat uitlijnen geen overbodige luxe was, erg fijn dat ze dit aankaartte aangezien mijn banden nog geen 4000 km oud zijn.
ook adviseerde ze mij om de versnellingsbakolie te vervangen voor een speciale swepco olie of zoiets. ik weet niet wat voor spul dat is maar hij schakelt weer als nieuw. (denk ik haha) de schade aan de achterbumper is ook perfect gerepareerd, je ziet er niks meer van. ze hebben zelfs de achterschermen gepolijst voor een kleine meerprijs waardoor het niet opvalt dat de achterbumper zo goed als nieuw is.
samengevat vind ik dit een top garage die echt kennis van porsches heeft, ze hebben mij goed geadviseerd en duidelijk uitgelegd, ik kom hier zeker terug. vriendelijke monteurs en het is geen probleem als je mee wilt kijken wanneer je auto op de brug staat.
Geplaatst door op 16 nov. 2020 20:16
5 5
Mijn Citroen C15D, na renovatie voor een APK en techno check gebracht. Er waren problemen met draagarm, aandrijfas en lager. Besloten om beide lagers, hoezen en draagarmen te vervangen. Werd prima op de hoogte gehouden. Materialen zijn topkwaliteit en een heel deskundig advies en montage. Mijn oude Citroen rijd als nieuw maar dan wel beter. Gewoon een topgarage met deskundig en vriendelijk personeel. Mij hebben ze als vaste klant.
Geplaatst door op 12 jun. 2019 19:27
5 5
Toen ik net mijn 924 had gekocht even op google gekeken waar er een porsche specialist te vinden was. Ik ben bij houweling automotion terecht gekomen, ik heb de auto laten afstellen en een beurt laten uitvoeren. I
Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan, koppie koffie erbij en ik mocht zelfs in de werkplaats meekijken en vragen stellen over de bekende problemen.
Mijn conclusie: goede specialist die veel verstand heeft van de porsche modellen, aardig personeel en gastvrij. Ik kom er graag weer terug.
Geplaatst door op 10 jan. 2018 23:32
5 5
Ik ben hier in gekomen voor een storing aan mijn Porsche, airbaglampje bleef branden en auto houd in boven de 3000 toeren.
De heren kregen beide storingen niet opgelost, ook zijn er onderdelen berekend die niet zijn vervangen.
Toen ik de auto ging ophalen liep hij nog slechter als toen ik hem bracht, geen kennis van zaken, zeer slechte service.
Rekening was euro 1012, 19 moest ik eerst betalen voordat de auto gestart mocht worden echt schandalig om zo met je klanten om te gaan.
De auto daarna op een trailer naar MH in Peize gebracht de specialist in watergekoelde Porsche's
beide storingen waren zo opgelost dit is een topzaak, direct APK laten doen werd niets voor berekend.
DUS GA NIET NAAR HOUWELING AUTOMOTION het zijn oplichters en hebben geen kennis van zaken, en absoluut niet klantvriendelijk. Met een grote boog omheen rijden u bent gewaarschuwd !!!!!!
Geplaatst door op 2 aug. 2017 23:34
5 5
Lambda sensor vervangen. 3 uur nodig gehad om er achter te komen
dat deze kapot was. totale kosten 329,85 euro. Belachelijk
Geplaatst door op 2 okt. 2015 13:03
5 5
APK keuring voor 35. Er is op mijn verzoek uitgebreid gekeken naar de rubbers van de draagarmen. Alles in orde, Goede service en deskundigheid bij deze garage. Een plek om terug te komen.
Geplaatst door op 29 jul. 2014 8:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 7 reviews
. (5 positiefen2 negatief