vergelijk, kies en maak een afspraak
Idenburg Car Solutions

Idenburg Car Solutions - Delft


SCORE UIT 1049 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1049 reviews geplaatst waarvan 106 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Altijd netjes, zorgvuldig en eerlijk!
Geplaatst door op 2 sep. 2021 13:54
5 5
Problemen met mijn airco zijn snel en vakkundig verholpen. Deze garage heeft een brede kennis of het nu gaat over poetsen onderhoud of schadeherstel. Idenburg is een aanrader.
Geplaatst door op 30 aug. 2021 15:17
5 5
Het was bijelkaar een dure operatie maar ik wist dat het er aan zat te komen en dit leek mij de beste garage om de klus te klaren.
Bij het schrijven van deze recensie nog niet heel veel kilometers gemaakt maar hij is weer als nieuw!
Geplaatst door op 29 aug. 2021 12:03
5 5
Na een reiniging van het interieur, zeer tevreden, een afspraak gepland voor een APK en onderhoud. Helaas wat mankementen aan mijn auto. Goed en vriendelijk gecommuniceerd en het kon snel gemaakt worden. Fijn! Tot volgende keer.
Geplaatst door op 29 aug. 2021 8:39
5 5
Van mijn auto het interieur laten reinigen.
Nou ik heb gewoon een nieuwe wagen terug gekregen en als toetje de buiten kant ook even gewassen.
Super tevreden
Geplaatst door op 26 aug. 2021 17:56
5 5
Van begin tot eind een onwijs goede ervaring gehad. De afspraak werd snel en persoonlijk opgepakt en de dienst ging vlot en grondig. Enthousiaste, kundige medewerkers met een passie voor het vak! Ga zo door jongens en tot snel!
Geplaatst door op 18 aug. 2021 11:12
5 5
Zeer goede ervaring. Professionele aanpak en persoonlijke benadering springen er uit. Ze doen hun uiterste best om samen met jou een goede oplossing te vinden. En het eindresultaat mag er wezen.
Geplaatst door op 17 aug. 2021 7:00
5 5
Ja, ik kom terug bij Idenburg Car Solutions
Mijn auto had een scheur in de koelvloeistof tank. Ik had goede reviews gelezen over garage Idenburg en dus hen gebeld voor een afspraak om een nieuwe tank te laten plaatsen. De auto was om 08:15 gebracht en ik werd netjes om 11:15 gebeld dat de auto klaar was en heb deze direct opgehaald. Bij afhalen kreeg ik een gratis tankje ruitenvloeistof en een gratis wasbeurt, fantastische service. Ongeveer 10 min later reed ik thuis de straat in en verscheen er een foutmelding mbt tot de koelvloeistof, of beter gezegd het gebrek daaraan. Motorkap geopend en tot mijn verbazing was de nieuwe koelvloeistof tank alweer leeg. Garage Idenburg gebeld en ze kwamen er direct aan. Ter plekke gekeken waar de fout kon zitten en eenmaal gevonden, geprobeerd te verhelpen. Het was een ander slangetje in het motorblok. De monteur heeft het gescheurde stukje slang ter plekke ingekort en opnieuw gemonteerd waardoor het probleem opgelost zou moeten zijn. Gezien de matige staat van het betreffende slangetje bood de monteur mij aan dat ik direct kon langsrijden voor een slangklemmetje en om de uitgevloeide koelvloeistof te laten afspuiten, keurige service en tevreden naar de garage gereden. Ik reed de straat bij de garage in waar wederom de koelvloeistof melding tevoorschijn kwam. Ik stond gelukkig voor de garage dus dat was best wel geluk hebben. Het betreffende koelvloeistof slangetje naar het motorblok bleek dermate verteerd dat deze vandaag of morgen hoe dan ook was losgekomen. Het slangetje was ook absoluut aan vervanging toe. Mijn geluk dat ik op dat moment bij Idenburg voor de deur stond en niet langs de snelweg wachtend op een autoambulance. De monteur heeft direct een slangetje bij de dealer weten te bestellen zodat hij deze direct kon installeren de volgende dag zodra deze bezorgd was. Ook deze reparatie hebben ze direct opgepakt en snel gerealiseerd! Kortom ontzettend vriendelijk en hulpvaardig personeel en een uitstekende service! Precies wat ik van een garage verwacht maar zelden meemaak, ik ben oprecht vaste klant vanaf nu bij Idenburg!
Je waardeert de service met een 10 en de verhouding prijs/kwaliteit met een 10.
Geplaatst door op 16 aug. 2021 6:33
5 5
Foutje met schuursponsje gemaakt. Resultaat : Doffe plekken in de autolak. Voor goede raad naar Idenburg Car Solutions .Ontvangen als familie .Prima uitleg wat te doen. Auto is weer als nieuw na de deskundige poetsbehandeling .Gratis kan ruitensproeiervloeistof mee en blij weer op huis aan.
Geplaatst door op 14 aug. 2021 17:45
5 5
Dit is nou gewoon echt een fijne normale no nonsens garage. Geen gladde merkpraatjes geen bizarre vondsten of kosten en in geval van een spoedje staan ze voor je klaar. Top zaak.
Geplaatst door op 14 aug. 2021 8:38

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1049 reviews
. (1047 positiefen2 negatief

< 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >