vergelijk, kies en maak een afspraak

8 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Oplichters de eigenaar vraagt veel geld voor reparaties die bij concurrerende bedrijven voor lager zijn ook is het een houtje touwtje bedrijf waar bij Jan en allemaal maar sleutelt aan voertuigen . Wees gewaarschuwd pas op voor deze oplichters ook werken hier geregeld illegalen marokaanse werknemers die de taal niet beheersen
Geplaatst door op 13 jul. 2022 15:59
5 5
Top garage, altijd snel geholpen en men denkt mee. Ik ben nu verhuisd naar Zoetermeer maar blijf altijd met mijn auto komen bij deze garage. Ik raad het iedereen aan.
Geplaatst door op 13 jun. 2015 17:44
5 5
in 1 woord: TOP!!!!! Ga zo door!!!!
Geplaatst door op 28 mei 2015 10:12
5 5
Via FB vorig jaar in contact gekomen met Iken Autobedrijf. Sinds dien is dit echt onze vaste familie garage geworden. Hartstikke tevreden. Hele goede en vriendelijke service, denken graag met je mee in oplossingen en mogelijkheden, zijn heel erg integer en transparant., ook nog eens voordelig en deskundig. Een dikke 10+!!!
Geplaatst door op 28 mei 2015 10:09
5 5
Iken geeft goede adviezen. Goede service. Een probleem, dat ze vanwege ontbrekend gereedschap niet zelf op konden lossen, gaven ze de mogelijkheden aan. Zeer redelijke prijzen. Echt een aanrader.
Geplaatst door op 29 apr. 2015 11:52
5 5
Onwijs goede garage. Vakbekwaam, eerlijk, goede service en top prijzen.

Ik ben zeker een promotor en raad Iken autobedrijf bij iedereen in mijn omgeving aan. Al jaren vaste klant!
Geplaatst door op 1 apr. 2014 18:15
5 5
hallo allemaal ik ben het niet eens met de beoordeling van de meneer hierboven want ik koop al sinds mijn 18e al mijn auto's bij Iken autobedrijf en heb er nog nooit mankementen aan gehoort gezien of gevoelt. en mijn auto word altijd goed onderhouden zonder enkele hoge prijzen en als ik binne kom zijn ze altijd gastvrij en zit de koffie al klaar en ik geloof becht niet dat Iken autobedrijf zoiets ooit gaat doen en al helemaal niet voor 1500,-
hierbij zeg ik jullie alleen geloof deze man niet want hij praat alleen onzin
Geplaatst door op 5 jul. 2013 7:23
5 5
hallo,
ik ben net afgestudeerd en dacht een leuk dieseltje te kopen, na mail contact gehad tehebben met de eigenaar van AUTOBEDRIJF IKEN zei hij letterlijk dat de auto in topstaat was en km orgineel is.
op zaterdag 28 july heb ik de auto gekocht voor 1500 euro, eenmaal onderweg kwamen de eerste makementen al. de airco werkte niet. en bij het kleinste hobbeltje ging de auto heen en weer als een gek. later maaktie ie ook nog een gek geluid rechts achter. toen ik hem maandag naar de garage bracht kreeg het volgende te horen.

*brandstof pomp zitten gaten in
*airco slangen door midden geknipt
* lagers in als totaal kapot
*koppakking lek. olie spuit er uit.

terwijl er toch echt gezegd werd deze auto verkeerd in topstaat.
ik heb morgen een gesprek met een advocaat en je hebt altijd recht op kopers bescherming en deze man moet met deze praktijken gestopt worden want alles is zo gemaakt dat het allemaal een paar 100 km vol houd.
ik laat het hier dus niet bij zitten, en ga zeker dus niks geen autos kopen bij AUTOBEDRIJF IKEN
Geplaatst door op 30 jul. 2012 19:50

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 8 reviews
. (7 positiefen1 negatief