vergelijk, kies en maak een afspraak

4 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Verkopen slechte auto's heb mijn auto daar verkocht in slechte staat kreeg 500 ervoor staat nu te koop voor 2140 euro pure oplichting maar zo komtde aap uit de mooi en de konijn uit de hoge hoed
Geplaatst door op 22 dec. 2022 22:25
5 5
JetCars levert nog steeds slechte kwaliteit af. Auto's die op de foto goed lijken (door een snelle wasbeurt), maar eenmaal daar aangekomen blijken het voornamelijk roestbakken te zijn. Had zelf op een auto 100 euro aanbetaald om 'm te reserveren. De foto leek top, maar de auto bleek dus flop. Het reserveringsbedrag heb ik niet terug gekregen. In mijn geval viel het dus nog mee, maar er zijn zat verhalen op internet te vinden van mensen die beduidend meer geld kwijt waren of die met een levensgevaarlijk slechte wagen de weg op zijn gestuurd. Conclusie: KOOP NOOIT BIJ JET CARS!
Geplaatst door op 8 mei 2015 10:50
5 5
Inmiddels weet ik dat ze al zeker 15 jaar dezelfde streken hebben, verkoop van slecht gerepareerde schadeauto's, teruggedraaide kmstanden, intimiderende verkooptechnieken etc etc
Helaas wist ik dit niet enals beginnende bestuurder heb ik nu een wrak van de weg en is mijn spaargeld foetsie.
Details van de discussies zal ik de lezers besparen maar het is duidelijk dat ook hier geldt, garantie tot de voordeur en niet meer zeuren.
Geplaatst door op 13 dec. 2012 20:31
5 5
Op de foto's op internet zijn meestal redelijke auto's te zien. Echter als je daar aankomt blijken de auto's defect te zijn, vol met deuken, scheuren in de bekleding e.d.. Hele slechte zaak!
Geplaatst door op 1 apr. 2012 18:50

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 4 reviews
. (0 positiefen4 negatief