vergelijk, kies en maak een afspraak

2 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Donderdag 20 april voor reparatie lekkerland gekomen. Drie man personeel., waarvan 2 koffie drinken. Geen tijd, want morgen een feestdag. Volgende week wel, maar nu niet in te plannen. Vandaag weer een lekke band. Ach. Ik geef ze nog een kans. GEEN tijd. Volgende week pas (het is nu dinsdag!!)
Vorige bedrijfsleider was top. Wat er nu zit is Kwiklui. Nu naar Euromaster Naarden gebeld. Over een uur maakt hij tijd voor me vrij. Ik laat mijn opgeslagen winterbanden terugkomen en ook ik kom niet meer terug.
Geplaatst door op 9 mei 2023 9:57
5 5
Ik kwam voor mijn APK keuring. Auto is bijna 4 jaar oud en heeft nog geen 25.000 km gereden. Ik had een afspraak dat ik kon wachten, maar eenmaal daar moest ik toch de auto laten staan en zo'n 3 uur later terugkomen. Binnen een uur werd ik gebeld dat ze de auto niet konden goedkeuren omdat er op een voorband te weinig profiel zat. Toen ik zei dat dat bijna onmogelijk was met deze km stand begon de meneer dat de band beschadigd was. Verder zou nu ook opeens een achterrem vast zitten en een koplamp moeten worden bijgesteld. Voor een bedrag van 245 euro zou hij er twee nieuwe voorbanden omdoen en was de auto weer goedgekeurd. Die andere dingetjes zouden ze dan voor hetzelfde geld verhelpen. Ik zei ik kom er aan en heb mijn auto Afgekeurd meegenomen. Daar moest ik nog wel even op wachten. Oja, die voorband, daar zat "opeens"midden op de band een messneetje. Meneer zei er nog bij dat ik waarschijnlijk een stoeprand had geraakt???? Midden op de band een sneetje door een stoerand? Ik ben wel een vrouw, maar zo gek kunnen ze me nog niet krijgen hoor. Maar goed, twee dagen later mijn auto bij een andere garage gebracht en verder niets erbij gezegd en zonder problemen weer GOEDGEKEURD kunnen ophalen. Nog een gevraagd of de banden nog goed waren. Ja, hoor, daar kunt u rustig nog een jaartje op rijden. Ik zeg GA NOOIT meer naar de Kwik Fit in Huizen. Het is een bandenservice bedrijf en willen natuurlijk banden verkopen en verder hebben ze geen echte monteurs daar lopen natuurlijk, want om een band te verwisselen heb je geen verstand van een motor of iets dergelijks nodig. Voor de kosten van een APK hoef je het ook niet te doen, want de gewonde garage is nog goedkoper bleek achteraf. Ik zeg pas op voor Kwik Fit.



Geplaatst door op 19 aug. 2017 13:19

Review dit bedrijf!

2 reviews
. (1 positiefen1 negatief